Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

! ! ! S O U T Ě Ž ! ! !

Recommended Posts

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
na 6*? To asi nikdo páč jich je maximálně 5 :D

Ale,ale wille....a to hrajes PES5??? Co se treba podivat do shopu a tech 6 hvezdicek si koupit za PES money, hmmm???

Stoji 1500 :D

AHA :D tak to soráč................v shopu jsem nakoupil lecco, ale tohle teda asi ne......omlouvám se :D

V pohode, clovek nemuze vedet vsechno - i kdyz je redaktor :D .......Uz mam pro tebe par golicku, ale jeste pockam nez je poslu. Treba se mi podari jeste nejaky pekny kousek.

Odesláno

No ja hraju na 6* porad..Hned jak jsem si koupil PES5,tak jsem setril na to,abych si mohl koupit tech 6* a od ty doby to na nic jinyho nehraju!Prvni sezonu jsem skoncil s Brasilii v lize na 2. miste jen o skore,malem jsem se pos***,celou musim hrat znova:-(.Mam totiz zaplej autosave,takze to nemuzu ani loadnout znova..Uz mam nachystanejch asi 5 golu,ale porad jeste cekam,nevim co mam vybrat a jeste urcite nejaky pribudou:-)..

Odesláno

Ja vim,uz jsem je vybral.ale par dni jeste pockam,co kdyby..Nejhorsi je,ze na tech 6* fakt moc golu nenastrilim,takze neni jednoduchy davat jeste k tomu krasny goly,ale snad ty co jsem vybral ostudu neudelaj:-).Nejhorsi je,ze nemuzem porovnavat s ostatnima,co kdo poslal.Ale chapu ze by to bylo hrozne slozity to zorganizovat..Nevadi,necham se prekvapit..

Odesláno
Ja vim,uz jsem je vybral.ale par dni jeste pockam,co kdyby..Nejhorsi je,ze na tech 6* fakt moc golu nenastrilim,takze neni jednoduchy davat jeste k tomu krasny goly,ale snad ty co jsem vybral ostudu neudelaj:-).Nejhorsi je,ze nemuzem porovnavat s ostatnima,co kdo poslal.Ale chapu ze by to bylo hrozne slozity to zorganizovat..Nevadi,necham se prekvapit..

Jak to, že nemůžete? Všechny savy se potom vystaví v prvním příspěvku tohoto topicu a každý bude moct posoudit.

Odesláno

Jak to, že nemůžete? Všechny savy se potom vystaví v prvním příspěvku tohoto topicu a každý bude moct posoudit.

a možná to zkusím převést nějak kamerou do mpeg videa :D
Odesláno

Pac dnes by mel byt posledni den souteze, tady jsou moje 3 kousky (wille a gemi!)

Vybral jsem kazdy jiny, aby jste nerekli ze tam mam 3x to same..haha.

Villa - solicko skoro od pulky zakoncene bombou pod "viko"

Beattie - jak se resi solo na golmana? Prece pravym hornim ruzkem, ne?

Larsson - exklusivni nuzky v podani tohohle skveleho chlapika :-)

PS: nakonec bylo hodne tezke rozhodovani co vybrat....asi z 20 kousku :wink:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu