will Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 na 6*? To asi nikdo páč jich je maximálně 5 :D Ale,ale wille....a to hrajes PES5??? Co se treba podivat do shopu a tech 6 hvezdicek si koupit za PES money, hmmm??? Stoji 1500 :D AHA :D tak to soráč................v shopu jsem nakoupil lecco, ale tohle teda asi ne......omlouvám se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 na 6*? To asi nikdo páč jich je maximálně 5 :D Ale,ale wille....a to hrajes PES5??? Co se treba podivat do shopu a tech 6 hvezdicek si koupit za PES money, hmmm??? Stoji 1500 :D AHA :D tak to soráč................v shopu jsem nakoupil lecco, ale tohle teda asi ne......omlouvám se :D V pohode, clovek nemuze vedet vsechno - i kdyz je redaktor :D .......Uz mam pro tebe par golicku, ale jeste pockam nez je poslu. Treba se mi podari jeste nejaky pekny kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 no tech 6 je hardcore, ani sem to nekupoval, co s tim?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 no tech 6 je hardcore, ani sem to nekupoval, co s tim?? :Dtaky nevím.........hraju pátou sezónu a móóóžná, že příští zkusím na 4*................ale do šestky se určitě nedostanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregi Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 No ja hraju na 6* porad..Hned jak jsem si koupil PES5,tak jsem setril na to,abych si mohl koupit tech 6* a od ty doby to na nic jinyho nehraju!Prvni sezonu jsem skoncil s Brasilii v lize na 2. miste jen o skore,malem jsem se pos***,celou musim hrat znova:-(.Mam totiz zaplej autosave,takze to nemuzu ani loadnout znova..Uz mam nachystanejch asi 5 golu,ale porad jeste cekam,nevim co mam vybrat a jeste urcite nejaky pribudou:-).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 můžeš vybrat hnedle tři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 no já sem teďka hrál Loco Roco a Fight Night ale koukam že si nahraju pro evo a ukážu vám skill!!! :twisted: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Will mel strach ze nebude co hodnotit a ono se mu to sejde.....hahaha. Posledni tyyyyyyden soutezeeeeeee!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregi Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Ja vim,uz jsem je vybral.ale par dni jeste pockam,co kdyby..Nejhorsi je,ze na tech 6* fakt moc golu nenastrilim,takze neni jednoduchy davat jeste k tomu krasny goly,ale snad ty co jsem vybral ostudu neudelaj:-).Nejhorsi je,ze nemuzem porovnavat s ostatnima,co kdo poslal.Ale chapu ze by to bylo hrozne slozity to zorganizovat..Nevadi,necham se prekvapit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Ja vim,uz jsem je vybral.ale par dni jeste pockam,co kdyby..Nejhorsi je,ze na tech 6* fakt moc golu nenastrilim,takze neni jednoduchy davat jeste k tomu krasny goly,ale snad ty co jsem vybral ostudu neudelaj:-).Nejhorsi je,ze nemuzem porovnavat s ostatnima,co kdo poslal.Ale chapu ze by to bylo hrozne slozity to zorganizovat..Nevadi,necham se prekvapit.. Jak to, že nemůžete? Všechny savy se potom vystaví v prvním příspěvku tohoto topicu a každý bude moct posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Ja vim,uz jsem je vybral.ale par dni jeste pockam,co kdyby..Nejhorsi je,ze na tech 6* fakt moc golu nenastrilim,takze neni jednoduchy davat jeste k tomu krasny goly,ale snad ty co jsem vybral ostudu neudelaj:-).Nejhorsi je,ze nemuzem porovnavat s ostatnima,co kdo poslal.Ale chapu ze by to bylo hrozne slozity to zorganizovat..Nevadi,necham se prekvapit.. Jak to, že nemůžete? Všechny savy se potom vystaví v prvním příspěvku tohoto topicu a každý bude moct posoudit. a možná to zkusím převést nějak kamerou do mpeg videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Sakra chlapci rozsirte to aj na PC verziu PLS. Na PC to ma viac ludi ale bude to len pre nas z fora. Sak sutaz uz bezi cez 1 mesiac a su tu 2 Replaye z PC verzie by to mohli natocit cez FRAPS, skonvertovat do mp4 a hodit na nasdilej. PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Pac dnes by mel byt posledni den souteze, tady jsou moje 3 kousky (wille a gemi!) Vybral jsem kazdy jiny, aby jste nerekli ze tam mam 3x to same..haha. Villa - solicko skoro od pulky zakoncene bombou pod "viko" Beattie - jak se resi solo na golmana? Prece pravym hornim ruzkem, ne? Larsson - exklusivni nuzky v podani tohohle skveleho chlapika :-) PS: nakonec bylo hodne tezke rozhodovani co vybrat....asi z 20 kousku :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 dobrý.večer na to kouknu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregi Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Tak ja teda taky neco pridam,uz je nejvyssi cas:-).Neco jsem vybral,at je co hodnotit..Snad se budou libit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 no vida bude sranda :D už máme 9 soutěžních kopů.............co shadow? Ghdé ty máš góly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 hele, dneska to končí? nebo kdy? že už bych to poslal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 hele, dneska to končí? nebo kdy? že už bych to poslal...jasně myslím, že gemi nebo shadow řekli dneska nebo zejtra...........ale nejlepší by bylo to poslat dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 no vida bude sranda :D už máme 9 soutěžních kopů.............co shadow? Ghdé ty máš góly?No rad by som nejake dal ale nie z PSP verzie na PC mam mnoho super golov ale na PSP nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 no vida bude sranda :D už máme 9 soutěžních kopů.............co shadow? Ghdé ty máš góly?No rad by som nejake dal ale nie z PSP verzie na PC mam mnoho super golov ale na PSP nic. :(škoda.......sední dej nějakej gól a pošli ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 Tak tedy...tady sou moje "4" góly...do soutěže sou všechny kromě "wakusbonus", ten je jenom pro zasmání...je to sice gól ale jak se to vezme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 tak sem tu taky se svojí troškou do mlýna a doufám že nejdu moc pozdě mám tu 3 pěkný kousky + jeden výpadek rozhodčího :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 No vida jak se nam to rozjelo a pak ze nebude co hodnotit...kde jsou ostatni "slibotechny",ktere rikali ze poslou svoje goliky,hm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 no dneska už je uzavřeno ne?podle datumu by to tak mělo bejt. já koukám že sem to měl včera časově jen tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 no dneska už je uzavřeno ne?podle datumu by to tak mělo bejt.já koukám že sem to měl včera časově jen tak tak A nebylo uz naopak pozde??? Posledni mozny termin byl 23:59,neee?? :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.