shadow.wizard Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 no dneska už je uzavřeno ne?podle datumu by to tak mělo bejt.já koukám že sem to měl včera časově jen tak tak A nebylo uz naopak pozde??? Posledni mozny termin byl 23:59,neee?? :roll: :D No este ho buzeruj. :lol: Musel ta este uploadnut goly na server takze to chvilu trvalo ale 1min hore-dole nikoho nezabije ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 no dneska už je uzavřeno ne?podle datumu by to tak mělo bejt.já koukám že sem to měl včera časově jen tak tak A nebylo uz naopak pozde??? Posledni mozny termin byl 23:59,neee?? :roll: :D No este ho buzeruj. :lol: Musel ta este uploadnut goly na server takze to chvilu trvalo ale 1min hore-dole nikoho nezabije ne. JOKE!!!!! :D :D :D On vi ze jsem to myslel ze srandy shadowe..haha! Teda doufam :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 jasný ale důležitý je že je tam VČERA 12:00 a to stačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 jasný ale důležitý je že je tam VČERA 12:00 a to stačí :D Jsi si jisty??? Neni tam nahodou DNESKA 0:00 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 nee se podívej na čas kdy sem to upnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 nee se podívej na čas kdy sem to upnul Ba jo coece...je to VCERA 0:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 nee se podívej na čas kdy sem to upnul Ba jo toece...je to VCERA 0:00 Je to klikař :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 nee se podívej na čas kdy sem to upnul Ba jo toece...je to VCERA 0:00 Je to klikař :lol: taky sem na to koukal......dneska vyberu několik nejlepších a dám je do nějaký malý videopodoby a pak budou moct hlasovet všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 nee se podívej na čas kdy sem to upnul Ba jo toece...je to VCERA 0:00 Je to klikař :lol: njn kdo umí,ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 je to v takovým mizerným video snímáno mobilem, tak omluvte zhoršenou kvalitu obrazu....ale prohlídnout se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 je to v takovým mizerným video snímáno mobilem, tak omluvte zhoršenou kvalitu obrazu....ale prohlídnout se to dá V rámci možností je to super, vyber tři nejlepší góly, natoč a uděláme nový globální topic, kde se bude hlasovat o vítězi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 a další krásnej kousek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 je to v takovým mizerným video snímáno mobilem, tak omluvte zhoršenou kvalitu obrazu....ale prohlídnout se to dá V rámci možností je to super, vyber tři nejlepší góly, natoč a uděláme nový globální topic, kde se bude hlasovat o vítězi :) tak to mám i v plánu...chtělo by to lepší video, ale je to lepší než aby si to každej nastavoval v PSP..takhle je to přístupnější každýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Wakusol - Pocem kam deš Bangladeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Tregiho krásná šajba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 wille, v rámci objektivity by bylo lepší, kdybys ty tři finálové góly označil jen číslem a po ukončení hlasování a stanovení vítězného gólu bys teprve odhalil jméno vítěze... Teda ale smysl to má pouze za předpokladu, že ty dva nade mnou ještě nejdou do finále :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 wille, v rámci objektivity by bylo lepší, kdybys ty tři finálové góly označil jen číslem a po ukončení hlasování a stanovení vítězného gólu bys teprve odhalil jméno vítěze... Teda ale smysl to má pouze za předpokladu, že ty dva nade mnou ještě nejdou do finále :lol:finálových gólů bude 5...ještě čekám na number x aby opravil své savy.....a pak uděláš novej topic kde se bude hlasovat...........hele jde dát aby mohli hlasovat jen reglí třeba do dneška? Aby nebylo každej den 50 [highlight=red:adcff11f04]novej[/highlight:adcff11f04] uživalelů, kteří můžou hlasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 wille, v rámci objektivity by bylo lepší, kdybys ty tři finálové góly označil jen číslem a po ukončení hlasování a stanovení vítězného gólu bys teprve odhalil jméno vítěze... Teda ale smysl to má pouze za předpokladu, že ty dva nade mnou ještě nejdou do finále :lol:finálových gólů bude 5...ještě čekám na number x aby opravil své savy.....a pak uděláš novej topic kde se bude hlasovat...........hele jde dát aby mohli hlasovat jen reglí třeba do dneška? Aby nebylo každej den 50 [highlight=red:26fbc55da6]novej[/highlight:26fbc55da6] uživalelů, kteří můžou hlasovat To není technicky možné. Hlasovat může každý. Ber to tak - čím víc hlasujících, tím objektivnější vítězství :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 jo dobrá.....jenom ještě jedno video a dáš hlasovat o jednoho z pěti výherců........ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 omlouvám se všem že sem to zdržel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 jo dobrá.....jenom ještě jedno video a dáš hlasovat o jednoho z pěti výherců........ :D wille, ty filuto, včera jsem tady seděl a čekal na ten poslední gól - tenhle Tvůj příspěvek totiž budí dojem, že to už už bude... No ale nakonec jsem to zavčas odpískal a ukázalo se, že jsem udělal dobře, protože to bych dřív zasmrádnul :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 jo dobrá.....jenom ještě jedno video a dáš hlasovat o jednoho z pěti výherců........ :D wille, ty filuto, včera jsem tady seděl a čekal na ten poslední gól - tenhle Tvůj příspěvek totiž budí dojem, že to už už bude... No ale nakonec jsem to zavčas odpískal a ukázalo se, že jsem udělal dobře, protože to bych dřív zasmrádnul :lol: jenže teprve teď mi poslal numbero ty savy v podobě jaký meji bejt....večer to bude všechno hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 poslední je number X....gemi a když to necháme anonymní tak se to časem každej dozví stejně.....udělej novej topic[highlight=red:242c656981]...........a prosím ještě všechny zúčastněné aby si prohlédli jestli výtvory opravdu patří k nim[/highlight:242c656981] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.