PC-maniak Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Já se asi zblázním. Rozběhal jsem net na Xku, ale napsalo to, že potřebuje update, tak jsem to odmítl, abych si popřípadě mohl pořídit xbr. Dnes jsem přišel domů a s radostí jsem zjistil, že aktualizaci provedla má milovaná sestra, protože chtěla vidět jak vypadá net na konzoli. Takže mám dash 8955 a mohu se jít klouzat rovnou po holý prdeli. aaaa tak to by me asi jeblo :D bych musel sahnout po kobercaku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 :cheesygrin: .........no ale vraťmě se k tématu 8) přes noc to budu testovat s tou novou verzí, případně vyzkouším podněty, které zmínil Geremia, pak dám vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 k drzim palce snad to pofajci.. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 taky doufám že už to konečně pofičí :!: cítím že to byl asi ten problém, no uvidíme Tak bohužel, na desku Jasper CB 6750 to nainstalovat nelze a nelze zavést ani xell zapnutím xka tlačítkem eject. Prostě deska Jasper CB 6750 je zatím ošetřena proti J-TAG hack a není na to medicína a kdo ví, jestli vůbec někdy bude :? edit: zde je diagram hacknutelných a nehacknutelných verzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pete1790 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Chlapci jak je to teď s flashem? Je bezpečný nebo bych teď měl raději počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 počkat počkat EDIT: tak už je iXtreme LT pro Liteon mechaniky, už ho mám v xku a xko připojeno k live 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pete1790 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Paráda, tak alespoň něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orfin2 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 tak jsem to také vyzkoušel na cb 6750 a je to zatím nefunkční, nepodařilo se mi zatím vytáhnout korektní zálohu celé nand (mám 512mb...asi 15 x záloha a vždy jiné MD5), jedu pres Infectus2, ale vytáhnul jsem první 3MB (alespoň tato troška byla vytažena korektně) z nand a zkusil přehrát xell-em a jediné co následovalo, tak byl RROD...takže jsem nand dal do původního stavu a můžem asi jen čekat.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.