trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ted jsem je videl v planeu,ale cena nic moc tusim 360kc/10kszkousel jsem i ty emteci a z 20 sli 3 do pekel 36 Czk za jeden kus? U nas v meste v malom obchode za 0,75 Eur....v sk eshope napr. http://www.burningmedia.sk/maxell-dvd+r-8x-dl-shrink-25-101960.html/sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Romiiku ,proč pořád každého odrazuješ od používání jiných medií , než VERBATIM ? Je sice pravda , že vypalování na VERBATIM je spolehlivější ale také dražší ! To co prohlašuješ a stále od tebe čtu ( počkej až budou trochu opotřebované, nebo až se ti trochu upackají ) je blbost.Záleží na tom , jak je dobrá vypalovačka v PC . Já používám už třetím rokem MEMOREX a dodneška jsou v pořádku a jdou z nich dělat i kopie pomocí ImgBurnu , takže na kvalitě zápisu nic neztratily . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak já používám taky verbatim ale dyš potřebuju dvd rychle tak kupuju maxell to sou jediný krerý u nás koupim levně a bez obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Verbatim zkusil sem jinou znacku a nebyl sem spokojenej takze Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Už rok používám Emtec a bez problémů.A cena 155 kč za 10 ks mluví sama za sebe.Maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Verbatim zkusil sem jinou znacku a nebyl sem spokojenej takze Verbatim Ktoru "inu" znacku? A este mozes napisat, ako si s nou nebol spokojny? Nenapalilo, alebo chyba pri citani v konzole, alebo sa ti nepacil obal? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 36 Czk za jeden kus? U nas v meste v malom obchode za 0,75 Eur....v sk eshope napr. http://www.burningmedia.sk/maxell-dvd+r-8x-dl-shrink-25-101960.html/sk jo presne 1 DVD 36kc a to jsem tu ve meste videl i drazsi kousky :) tak to je pekna cena 25ks za +- 280kc bych bral hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lortenz Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ha, vy tady dáváte takový značky.. já si hezky pálím na Tesco DVD+R DL a taky jedou bez problémů... i když mám je jenom chvíli, bůh ví, jak pojedou za půl roku ale jinak spokojenost.. 20Kč za kus i s krabičkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Na PC i na Xbox pouzivam jen Verbatim. na xboxu vypaleno asi 60 DVD a vsechny v poradku, teda mimo tech, ktery sem zapomnel patchnout:)) V minulosti jsem pouzivla na pc i jiny znacky, ale obcas se objevil problem, hlavne u DVD+RW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 stormje, ano, Verbatim...ale vies kolko peniazkou by si usetril za 150 kusov, ak by si kupoval napr. Maxell? :cheesygrin: Citatelne aj po 26 mesiacoch :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mám doma jak Emtec, tak Verbatim, ale Verbatimky si šetřim na horší časy.. Emtecy jsou levný a přitom kvalitní. Neměl jsem s nima žádný problém (Vypáleno asi 60+ her). Ono taky záleží co máte za vypalovačku a taky jestli zrovna nejde o vadný balení, s nimž jsem se už také setkal (u Emteců). počkej až budou trochu opotřebované, nebo až se ti trochu upackají Není pravda.. tedy alespoň u mě.. I první hru, kterou jsem vypálil mi dodnes krásně šlape. I "upackané" mi dodnes krásně fungují. Vážně záleží na mechanice. Zkoušel jsem vypalovat na noťasu a zanedlouho přestalo fungovat a hra se v Xboxu nenačetla (jak Emtec, tak Verbatim), ale v PC doposud žádný problém. Používej si co chceš, ale nemusíš ostatní furt odrazovat, nemyslíš? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 je sice pravda ze Verbatim jsou drazsi ( je tomu prikladem Decinske Tesco 1xDVD+R DL 70kc a v elektre v Decine dokonce 120Kc za kus) ale jsem snima spokojeny kupuju jich 10ks cca 350kc i s postovnym mel sem jiny znacky ale Verbatim je pro mne nej. ale kazdej ma svuj nazor Ktoru "inu" znacku? A este mozes napisat, ako si s nou nebol spokojny? Nenapalilo, alebo chyba pri citani v konzole, alebo sa ti nepacil obal? :cheesygrin: Ted si nemuzu vzpomenout na znacku nekde sem ji tady zminoval ale koupil sem si 10ks cca 300kc a u vsech DVD kdyz sem chtel palit napsalo ze na disku je malo mista (z 6GB na 8,5GB malo mista na DVD) u Verbatim se mi to nestalo :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pálím 2.4x na tyto emtec http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm a vše v pořádku, plus jsou teď ve slěvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 stormje, ano, Verbatim...ale vies kolko peniazkou by si usetril za 150 kusov, ak by si kupoval napr. Maxell? :cheesygrin: Citatelne aj po 26 mesiacoch :bash: To sice ano, ale proti originalce je to prd:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 já zatím Verbatim ale možná skusím ty emtec...ale zase si říkám rači si za kvalitu připlatim a ještě když to tak vezmete tak je to nic oproti origo hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Origo by si tolko nekupil, ako tolko hier napalis...takze usetris dost oproti Verbatimkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pálím 2.4x na tyto emtec http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm a vše v pořádku, plus jsou teď ve slěvě. jdu je taky zkusit, dnes si je pujdu koupit do alzy :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ha, vy tady dáváte takový značky.. já si hezky pálím na Tesco DVD+R DL a taky jedou bez problémů... i když mám je jenom chvíli, bůh ví, jak pojedou za půl roku ale jinak spokojenost.. 20Kč za kus i s krabičkou... LoL tak ty jsem ještě nezkoušel jinak určitě EMTEC & Verbatim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nemá náhodou někdo v očku shop kde jsou levná média ? A teď nemyslím emtecy na Alze,ikdyž jak to tak vypadá tak budu muset opět objednat ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Když máš tu značku vyzkoušenou , tak by jsi ji měl používat stále . Pokud chceš poradit jinou , tak já dělám už třetí rok jen na MEMOREX a naprosto bez problémů . Objednávám je tady na dobírku a hned třetí den je mám doma : http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1150-dvdr-memorex-8-5gb-double-layer-8x-10cake/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vsude jsou doporucovany Verbatim, tak ted jedu jen na nich :) Ze zacatku jsem pouzil dva PHILIPSy... A byly OK (a jsou levnejsi). Jenze pak jsem koupil nove a jaksi zmenily zaznamovou vrstvu a tyto nove mi xbox neveme :( Nebudu kvuli tomu nechavat prenastavovat laser. Proste Verbatim je kvalita, aspon pro me teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 verbatim pouzivam, a taky bez problemu asi 20ks, pred 2 dny sem objednal na ty alze emtecy, tak dam vedet, btw. palim na notasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vsude jsou doporucovany Verbatim, tak ted jedu jen na nich :) Ze zacatku jsem pouzil dva PHILIPSy... A byly OK (a jsou levnejsi). Jenze pak jsem koupil nove a jaksi zmenily zaznamovou vrstvu a tyto nove mi xbox neveme :( Nebudu kvuli tomu nechavat prenastavovat laser.Proste Verbatim je kvalita, aspon pro me teda To je OK... ale porovnaj Maxell a Verbatim http://www.burningmedia.sk/dvd+rrw-media-2394/dvd+r-85-gb-double-layer-2395/sk/ ked napalis dajme tomu 150 ks, tak to je uz cenovy rozdiel, pricom Maxell je porovnatelna kvalita s Verbatimkou (po 26 mesiacoch bezproblemove citanie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Když máš tu značku vyzkoušenou , tak by jsi ji měl používat stále . Pokud chceš poradit jinou , tak já dělám už třetí rok jen na MEMOREX a naprosto bez problémů . Objednávám je tady na dobírku a hned třetí den je mám doma : http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1150-dvdr-memorex-8-5gb-double-layer-8x-10cake/ Vyzkoušené je mám,ale z 20kusů 3 mrtvoly a na noťasu se nechytají vůbec,tak možná zkusím ty memorexy,dík za tip.Škoda že tu není žádná akce podobná té co mají bratři na slovensku,za 10 éček 25ks maxell. Tak jsem našel díky trezzorovi toto http://www.burningmedia.eu/maxell-dvd+r-8x-dl-shrink-25-101960.html/cz ale poštovné 200kč :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jeste by jsem doporucil : EMTEC zatim 20 placek a vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.