j.kopin Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mam 70 her , kolem 30 sem palil svaroj . bilance ani kus spatnej ixko mam 3 rok . kdyz vytahnu neco starsiho (deat rising , GoW ) vse v klidu slape. je to individualni . jo a nez sem vypalil poradne svoji 1 hru tak sem zmrvil kolem 20 dvd dl verbatinek . a to jenom kvuli tomu ze "palit se musi jenom na verbatinky " takze dik ja zustanu u emtececek za 20 kus . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jedině werbatim to je kvalitka a pár kaček za kvalitu se vyplatí.nechápu jak nekdo muže zmrvit páleni to zvládne i moje stará přečtu postup a pálim nic složitýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKUBRT Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Používal jsem media Philips,Imation,Maxell a teď jsem zkusil i Primeon http://obchod.bscom.cz/media-dvd-r-dual-layer-primeon-10-ruznyc_d69156 Všechny používají výrobce "Ritek".Zkoušel jsem i různý Xbox mechaniky Liteon,Benq,Hitachi. Mám vypálených asi 100 dvd a po cca 2letech absolutně bez problémů. Až někdo vyzkouší ty media "MediaRange" tak dejte vědět,docela mě zajímá,jestli budou fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Na xbox mechanikách nezáleží ! Já tvrdím že vše záleží na tom jak je dobře vypálené DVD vypalovačkou počítače , potom xbox vezme všechny značky . A ty jsi mi to vlastně potvrdil také .Používám MEMOREX ( http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1150-dvdr-memorex-8-5gb-double-layer-8x-10cake/ za 17 Kč ) už třetím rokem a naprosto bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKUBRT Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 No nevím jestli záleží na mechanikách, ale dřív jsem zkoušel i dvd Traxdata a mech. Benq je prostě nepřečetla a ostatní mech. v pohodě.Možná to byla jen náhoda.Ještě jsem zapomněl dodat že na výše uvedený media pálím zásadně rychlostí 4x.Vypaluji na dvd palírnách Samsung v notebooku a SonyNec Optiarc na stolním pc.Nějak nevidím důvod proč stále používat jenom Verbatim ,když ostatní značky fungují stejně dobře a co je hlavní jsou o dost levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 mam 70 her , kolem 30 sem palil svaroj . bilance ani kus spatnej ixko mam 3 rok . kdyz vytahnu neco starsiho (deat rising , GoW ) vse v klidu slape. je to individualni . jo a nez sem vypalil poradne svoji 1 hru tak sem zmrvil kolem 20 dvd dl verbatinek . a to jenom kvuli tomu ze "palit se musi jenom na verbatinky " takze dik ja zustanu u emtececek za 20 kus . :)ěé tvl jak si mohl zkurvit 20 dvd DL:roll: ja kdyz sem palil prvni hru na xbox tak sem ji vypalil dobre:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já sem si tedka místo plusových verbatim DL oblíbil ... Verbatimky Minusový ... daří se mi na pálit bez strát a na poprvé co se u plusek a mý vypalovačky říct nedalo ... a díky zdejším tutorialům to není zas tak těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kopin Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ěé tvl jak si mohl zkurvit 20 dvd DL:roll: ja kdyz sem palil prvni hru na xbox tak sem ji vypalil dobre:cheesygrin: takze za : A)jak vydis xko mam 3 roky , jak dlouho vypalujes ty? b)v ty dobe bylo jen malo indicii na nejaky fora (kdyz ti nekdo neporadil vedel jsi hovno )takze co zkusis to zkurvis ! nebo ses takovej mistr ze vypalis hru na PS3 a bude fakat ? !!!!!!!! jestli jo ses borec! jinak blbec ! :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvalasekcz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Na vypalovačce záleží hodně. A nejen u pálení her na Xbox, ale třeba i u audio CD... Když máš kvalitní palírnu tak na médiích tolik nezáleží. Vzhledem k tomu, že kvalitní palírná se dá sehnat do litru, tak se určitě víc vyplatí investovat do ní a pálit si na média, který jsou zrovna v akci dle libosti, než tupě a dokolečka kupovat ty nejdražší. Já sem rovnou koupil nejlevnější Emtec a na vypalovačce v noťasu Lenovo, pálení 2,4x a všechny fakaj. Když si budu chtít zálohovat fotoalbum, tak to asi nedám na Tesco DVD, protože ho budu chtít mít třeba 50 let, ale u hry, kterou stejně dopařim za měsíc mi je to stejně u prdele. Taky to chce trochu myslet než tady 50x psát Verbatim je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 TDK sem si koupil 10ks a ani jedno neslo takze ted uz jedine VERBATIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Já používám Emteky a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Já používám Emteky a v pohodě a kde je kupujes a za kolik?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jedině werbatim to je kvalitka a pár kaček za kvalitu se vyplatí.nechápu jak nekdo muže zmrvit páleni to zvládne i moje stará přečtu postup a pálim nic složitýho. tak pocitam, ze to neni o tom, ze to nekdo neumi, ale na mediich opravdu zalezi. Vypalovani se mi kolikrat nedokoncilo, nebo pak disk xko nenacetlo...mas sice sikovnou starou.) a taky pravdu v tom , ze verbatim je kvalitka. Jenze taky si nechaj nejvice zaplatit, a to neni to prijemny. Sam mam pro vlastni potrebu hodne desitek her, a kdyz pocitam, ze to mohlo bejt za pul ceny...proc brat jen verbatim. Jen me stve, ze nemam alzu u ruky,a s postovnym mi to zase tak levneji nevyjde u jinych znacek, pokud bych nebral sileny mnozstvi..alespon dobry vedet, po cem sahnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Kupuju pouze emteky a zatím z 50 dvd ani jedno vadné ... doporučuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to ja mam asi citlivejsi masinu, koupil jsem ted emteky v tescu a hruza , z 5 mam 4 v prdeli, jednou se prerusilo paleni, a 3 mi nejdou precist, to mam xko zanovni..budu vvernej verbatimce, nebo jeste zkusim ty jiny media z alzy, ale tescu se vyhnete obloukem, buh vi co maj za varky tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Z toho , co píšeš - že ti to nešlo v xboxu spustit a hlavně že i v počítači se přerušilo pálení je jasně vidět , že to není mediem ale je to vypalovačkou v PC . VERBATIM je kvalitnější , tak ho ještě tvá mechanika zvládne vypálit . Jiná media ani nemá cenu zkoušet , bude to to samé . Kup si novou vypalovačku a budeš moci vypalovat na všechny media bez problémů . je to vyzkoušené ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 j, urcite je to mozny, mam to v notasu, chapu ze je to nachylnejsi, uz jen ten laser co musivytrpet pri cestovani...je nejaka doporucena slimka, overena?taky externi by sla noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 jedine verbatim jelikoz mam zkusenosti i s jinejma znackama ale jenom verbatim se osvecil jako jeden z nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 jedine verbatim jelikoz mam zkusenosti i s jinejma znackama ale jenom verbatim se osvecil jako jeden z nej Jasne..to sa osvedcilo aj ostatnym. Ale ja som este nikdy nemal Verbatim...jedine Maxell a ten je minimalne o tretinu lacnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B-eckham Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 No já jsem toho sice zatím moc nenapálil,ale mám slabší smažírnu tak beru verbatimky... Nikoho do toho nenutím, ale za 25 KČ mít hru je pořád o dost levnější než třeba za 1300,- ;-) a myslím že je zbytečné se dohadovat co je nej... stejně si každý vybere to svoje... Jedno je jasné... VERBATIM jsou nejkvalitnější a ta cena není něják extrémně vysoká (Pokud nekupujete v TESCU a podobných hnusech)... Pořád máte ušetřený litr na hře :-D na druhou stranu neříkám, že mít lepší palírnu, nezkusil bych alternativu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 objevil jsem tyto dvd:Aone Plus+ DVD+R Double-Layer 8X 8.5GB print. od firmy Ritek za 290 kč-25 kusů,tak nevím,nemáte náhodou někdo zkušenosti s těmito dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Díval jsem se , že to nabízí jen jeden člověk v bazarech a na AUKRU . Já bych do toho nešel . Mám odzkoušené už i MAXELL ( 359 Kč / 25 ks ) , které jsou také spolehlivé a ta malá úspora už za to asi nestojí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 můžu tě poprosit,kde je kupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 http://www.alza.cz/media-cd-dvd/dvd-media/dvd-r-dual-layer/18848919.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 http://www.alza.cz/media-cd-dvd/dvd-media/dvd-r-dual-layer/18848919.htm díky ti,snad bude vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.