Igoreso Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Prosim pochopil nekdo system ukladani u teto hry? Popisu problem: celej privni svet jsem prosel bez ukladani v Menu,ikdyz jsem chcipal(pouziti continue),nebo hru vypnul a pote zase zapnul,projite mise se ukladaly a ja pokracoval tam jde jsem skoncil. Ted jsem presel do sveta 2 (poust) tam jsem po velmi tezkem levelu pouzil ulozeni z menu. Ted kdyz chcipnu(a pouziji continue) mam celej svet 2 neprojitej a musim vse znova. Kdyz hru vypnu a zase zapnu,celej svet 2 neprojitej ikdyz jsem nake mise prosel :( nevite co s tim? dekuji za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 musis porazit bosse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jsou dva druhy savu: Save point - je po porážce bose, tedy vždy po kole s hradem nebo tou menší tvrzí. Sama hra ti nabídne možnost uložit. Když pak umřeš nebo hru vypneš, začínáš právě od toho hradu. Quick save - kdykoliv zmáčkneš +, tak je v nabídce volba Quick save. Když to s ní uložíš, tak se hra vypne. Když se k Wii vrátíš a hru načteš, save se smaže. Slouží tedy jenom k tomu, aby pokud musíš akutně odejít nebo chceš končit, jsi si mohl uložit hru přesně v místě, kde se aktuálně nacházíš. Nefunguje ale jako záchytný bod. Takže po případné ztrátě všech životů se vracíš opět v Save pointu, tedy místu s hradem nebo tvrzí. Malý tip - pokud máš 2 životy, potom se vrať do 1. levelu 1. světa. V něm se dá nahrabat hodně peněz, je tam skrytý jeden život, jeden můžeš dostat za nasbírání 8 červených penízků po proběhnutí červeného kruhu a když ti vydrží vrtulka na přilbě, tak třetí dostaneš za výskok na stožár na tu žlutou kuličku úplně nahoru. Takže na jedno proběhnutí levelu můžeš získat 3 - 4 životy. Dvojí nebo trojí proběhnutí (level je velmi krátký) ti dá dost životů na to, abys mohl pokračovat. Nebudeš tak umírat a nebudeš přicházet o levely, které jsi už prošel. Hezkou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.