Jump to content
  • 0

Win 7 Instalace

Ďáblův Žoldák 666
 Share

Question

Čus,tak už je mám.Ted už jen pro informaci než stim začnu potřebuju vědet.

Stačí je teda normál nainstalovat a potom použít nějakej ten ,,Legalizátor"? Nebo musim ješte dělat pak nějaký věci aby my šli Win vph a ,,legálně":D Chci se jen stopro ujistit než na to vlítnu,občas tu taky čtu nějaký problémy u 7 se zvukem apod,nerad bych aby mě to taky potkalo.

23 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Přesnět ak jak píšeš, ovšem já mám jiný problém.

Zdravim všechny, potřebuju poradit.

Stáhnul jsem si Windows 7 x86 Czech Original MSDN a také Microsoft Windows 7 All Versions 32-bit & 64-bit Final CZ and SK ACTIVATED následně rozbalil a vypálil ISO soubor pomocí Alcoholu 120%.

Při vložení DVD do mechaniky system nabootuje a napíše to:

1.Windows is loading a dole to najíždí

2.to napíše Strating Windows poté blikne obrazovka

3. Najíždí Microsoft Corporation

4.zčerná obrazovka, nic neni vidět a nic se neděje zachvilinku přestane hučet i mechanika jako že to z ní načítá a zde to neustále stojí..

Jedině RESTART a celé se to opakuje. Zkoušel jsem obě verze a chovají se naprosto stejně. Nevim kde by mohl být problém.)

Bootovaní mám nastavené dobře:

1.st Boot device - DVD MECHANIKA

2.st Boot device - HDD SATA

3.st Boot device - USB

4.st Boot device - NVIDIA Boot Agent

Bios DVD mechaniku i satový HDD vidí. HDD je prázdný zformátovaný.

Základní DESKA: MSI K9N Ultra-2F

Děkuji všem za případné rady.

Sestava:

AMD X2 4200+

2x2GB RAM 800MHz

ATI HD 4850

MSI K9N Ultra-2F

SATA DISK

ATA + SATA DVD Mechanika (zkoušel jsem i s odpojenou satovou mechanikou)

bez disketové mechaniky

EDIT: Teď jsem zkusil stáhnout také "Windows 7 Eternity 2009 build 7600" ale pořád ten samý problém. System nabootuje ale pak se to zastaví na obrazovce s logem Strating Windows a tim to končí, nic to nedělá ani to na nic nereaguje, jedině restart.

EDIT2: Vyzkoušel jsem nainstalovat XP, instalace proběhla bezproblému. Ihned po instalaci a sputění systému jsem vložil do mechaniky DVD "Windows 7 Eternity 2009" a zkusil je nainstalovat přímo z XP. Dal jsem přepsat/nahradit systém instalace proběhla bezproblému, systém se restartoval a ejhle. Opět ten samý problém. Po restartu najíždí systém a zamrzne to na obrazovce s logem Strating Windows a to je vše. Opravdu si s tim nevim rady. (Nedavno jsem zkoušel Visty a ty šly bezproblému.

EDIT3: Teď jsem vyzkoušel ještě nainstalovat CZ Visty Ultimate, instalace proběhla bezproblému. Nainstaloval jsem základní potřebné ovladače na desku a grafiku + stáhnul a naistaloval service pack 1 (abych mohl upgradovat na windows 7). Upgradoval jsem visty na CZ windows 7 upltime a systém se restartoval. Opět ten samý problém. Po restartu najíždí systém a zamrzne to na obrazovce s logem Spouštění Systému Windows. Klávesnice ani mysš nesvítí a na nic to nereaguje (ani ctrl+alt+delete). Jedině tvrdý restart.

EDIT4: Takže teď jsem to z toho samého DVD zkusil nabootovat na notebooku a instalace najela ihned uplně bezproblému tak jak má.

• 0

bud nějakej legalizátor, nebo si ještě líp stáhni rovnou cracklý a nemusíš se starat o nic. instalace je primitivní, samo si to nainstaluj nejnovější ovladače a po připojení na net přes w update se dotáhne zbytek...je to instalace jak pro blbce, 2x next, accept, zvolíš disk a next :D

Dejv> kámošovi to tohle dělalo ale mrzl mu to uptrostřed instalace...odendal si 2 ramky co tam měl a jelo to :P

• 0
bud nějakej legalizátor, nebo si ještě líp stáhni rovnou cracklý a nemusíš se starat o nic. instalace je primitivní, samo si to nainstaluj nejnovější ovladače a po připojení na net přes w update se dotáhne zbytek...je to instalace jak pro blbce, 2x next, accept, zvolíš disk a next :D

Dejv> kámošovi to tohle dělalo ale mrzl mu to uptrostřed instalace...odendal si 2 ramky co tam měl a jelo to :P

Tak instalovat to zmáknu :D A ten legalizátor to je co?to je jako nějaka instal srač** nebo nějakej key? Ty ovladače sem tu taky někde snima viděl problém,takže když to udělám tak,tak to bude vph jo?

• 0

Já bych použil ten co jsem psal já víš.

Jinak k mému problému: Teď jsem vyzkoušel ještě nainstalovat CZ Visty Ultimate, instalace proběhla bezproblému. Nainstaloval jsem základní potřebné ovladače na desku a grafiku + stáhnul a naistaloval service pack 1 (abych mohl upgradovat na windows 7). Upgradoval jsem visty na CZ windows 7 upltime a systém se restartoval. Opět ten samý problém. Po restartu najíždí systém a zamrzne to na obrazovce s logem Spouštění Systému Windows. Klávesnice ani mysš nesvítí a na nic to nereaguje (ani ctrl+alt+delete). Jedině tvrdý restart.

• 0
mas asi neco na hovno v biosu, nejlepsi je instalace z flashky

Tak jsem si vytvořil bootovací flash disk s windows 7 nabootoval systém z flashky a opět ten samý problém.

"Systém nabootuje a dole se to začne načítat píše to Windows is loading. Pak to napíše Strating Windows poté blikne obrazovka a Najíždí Microsoft Corporation za chvíli zčerná obrazovka a nic se neděje a zde to neustále stojí.. Teď by prostě měla naskočit instalace systému a nic. Instaluju na zformátovaný satový disk. Klávesnice ani myš nesvítí a na nic to nereaguje (ani ctrl+alt+delete). Jedině tvrdý restart."