Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Neexistuje nějaká aplikace, která by měnila v psp tapety? A neznáte nějakou dobrou stránku na tapety do psp (samozřejmě jsem zkoušel google ale našel jsem jen pár chabých tapet) a tady na fóru jsem se též už díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 aplikace na změnu tapety? :D to PSPnabízí už samo od sebe koukal ses tady na foru a nic? divný,je taky několik topiců kde se výrábějí tapety na PSP na zakázku !!! :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 http://www.mypspwallpapers.com/ vyber tapet dle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to by me zajimalo pod jakym klicovym slovem jsi ty tapety hledal, kdyz jsi jich nasel jen par a jeste k tomu "chabych" :) zmensit na pozadovany rozliseni jakoukoliv jinou vetsi tapetu by pro tebe snad taky nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to by me zajimalo pod jakym klicovym slovem jsi ty tapety hledal, kdyz jsi jich nasel jen par a jeste k tomu "chabych" :) no našel jsem něco ale chtěl jsem vědět jestli není nějaká mega stránka s psp walpapers zmenšit na pozadovany rozliseni jakoukoliv jinou vetsi tapetu by pro tebe snad taky nebyl problem to jsem zkoušel ale výsledek je takový že se tapeta trochec roztáhne do délky a vypadá to divně aplikace na změnu tapety? :D to PSPnabízí už samo od sebekoukal ses tady na foru a nic? divný,je taky několik topiců kde se výrábějí tapety na PSP na zakázku !!! :D:D myslel jsem aplikaci která by třeba cca po 15min změnila automaticky tapetu a větu o tom že jsem se díval tady na fóru jsem myslel že jsem se tady už díval a vím o topikách wallpapers na zakázku - jsem to akorát napsal blbě že to vyznělo že tu nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to co jsem napsal v prvnim postu to neni mega stranka s wallama ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 to co jsem napsal v prvnim postu to neni mega stranka s wallama ? :) Já jsem včera neměl čas to ohlížet ale jo je dobrá tak ti dávám thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jak je to s tou aplikací???taky jsem na to myslel...něco jako je ve win 7 že se mi mění každejch půl hodiny pozadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 jak je to s tou aplikací???taky jsem na to myslel...něco jako je ve win 7 že se mi mění každejch půl hodiny pozadí... Přesně tohle jsem měl na mysli ale myslím že žádna taková aplikace neexistuje a ani si nedokážu přestavit že by něco pracovalo samo aniž by jsi to nějak zapínal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dupenka
Neexistuje nějaká aplikace, která by měnila v psp tapety?
A neznáte nějakou dobrou stránku na tapety do psp (samozřejmě jsem zkoušel google ale našel jsem jen pár chabých tapet) a tady na fóru jsem se též už díval.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.