THX Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Když mam dva účty a na jednom jsem odehrál hru , jdou nějak zkopírovat trofeje a savy co jsem za ní získal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Jenom savy a to jen v případě, že nejsou chráněny proti kopírování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnkazaa Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Kdyz uz tu pisete o dvou uctech, nevite nekdo jak jeden smazat? Vytvoril sem si 2, jeden CZ druhej na UK, ale nevyuzivam to akorat se vzdycky musim prihlasovat kdyz zapnu PS3, protoze to po me chce jeden z nich vybrat. Jenom takova blbost :) ale nikde sem nanasel moznost jak ho smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eric1468624338 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 myslím že stačí na něj najet a stisknout Trojúhelník (zelenej :) ) a pak delete,, nebo jde nastavit atomatické příhlášení na tvůj hlavní profil sám to tak mám, myslím že se to dělá stejně akorát místo smazat vybeřeš auto-login nebo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 mě šli zkopírovat všechny savy, ale třeba GTAIV mi pak vypsalo, že další trofeje k získání jsou zablokovaný a abych je dostal tak musim hrát odznova (ochrana proti lehkýmu získávání trofejí, třeba že byste si mohli stáhnout save s 49 unique jumps (nebo kolik jich tam bylo) a za ten 50. byste dostali trofej jinak trofeje převýst nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnkazaa Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 myslím že stačí na něj najet a stisknout Trojúhelník ... Aha to sem ale blbej ze me to nenapadlo :) ja to hledal vsude v nastaveni. Zas tak tezky to nebylo, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THX
Když mam dva účty a na jednom jsem odehrál hru , jdou nějak zkopírovat trofeje a savy co jsem za ní získal ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.