Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka

Odesláno

Zdravíčko,

našel jsem tu odkaz na stažení Le recovery menu, kde lze aktivovat pátou úroveň podsvícení displeje...Je to tento odkaz:

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008020004

O této možnosti jsem se tam ale nikde nedočetl a navíc nevím jestli to můžu použít i pro jinou verzi CFW než 3.52, 3.71, 3.80? Já mám 5.03. Děkuju za radu.

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zapojenim PSP do nabijecky se neaktivuje 5. uroven, ale pouze 4. uroven. A pokud je v PSP CFW nebo CFW na HENu, tak je mozne aktivovat 4. stupen i bez zapojovani do nabijecky.

5. stupen umi le recovery, pspgameinfo a nekolik dalsich pluginu.

Pozn.: 5. uroven neni v PSP fat.

A mohl bysl prosím uvést, které další pluginy to jsou? U pspgameinfo se mi pátá úroveň při jakékoliv změně (spuštění/vypnutí hry, hudby, rádia apod) změní na 4 úroveň.

• 0
Odesláno
už 4 žere až moc (kolem hodiny psp vydrželo) ... je to k ničemu osobně mi stačilo 3.

Třetí úroveň je slabota,....já když dostal psp teď na Vánoce, tak to byla v podstatě jediná věc co mi trochu vadila....tedy nedostatečný podsvícení. Čtvrtá úroveň už plně dostačuje, pátá už není tak důležitá (spíš pro pocit, že tam je:)), ale u ní už je konečně bílá bílou....

• 0
Odesláno
už 4 žere až moc (kolem hodiny psp vydrželo) ... je to k ničemu osobně mi stačilo 3.

Nevim, ja na fatku jedu jen na 4. .. protoze fatko ma jeste horsi kontrast a svetlost, nez slimko, takze na jine podsviceni, nez na 4. neni ve svetle ani moc pouzitelne.. a vydrzi mi asi 3 hodiny (a to mam tu baterku uz 3 nebo 4 roky starou...)

Asi mam zazracne PSP :)

• 0
Odesláno
Nevim, ja na fatku jedu jen na 4. .. protoze fatko ma jeste horsi kontrast a svetlost, nez slimko, takze na jine podsviceni, nez na 4. neni ve svetle ani moc pouzitelne.. a vydrzi mi asi 3 hodiny (a to mam tu baterku uz 3 nebo 4 roky starou...)

Asi mam zazracne PSP :)

no možná že jsme to trochu přehnal ale žralo to fakt strašně určitě do 2hodin bylo kaput ... slimko

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu