Michael99 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Zdravíčko, našel jsem tu odkaz na stažení Le recovery menu, kde lze aktivovat pátou úroveň podsvícení displeje...Je to tento odkaz: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008020004 O této možnosti jsem se tam ale nikde nedočetl a navíc nevím jestli to můžu použít i pro jinou verzi CFW než 3.52, 3.71, 3.80? Já mám 5.03. Děkuju za radu. Citovat
0 santiknov Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 kdyby to bylo i pro jiny CFW tak by to tam urcite uvedli!! takze myslim ze to asi nepujde!! Citovat
0 Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 5 úroveň jde zapnout jen tehdy když máš psp zapnuté v nabíječce tak jsem to aspoň čet v návodu. Citovat
0 Michael99 Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Tak si odpovím sám,...5-tou úroveň lze opravdu aktivovat a ne jen zapojením psp do nabíječky...stačí mít nainstalovaný plugin pspgameinfo... Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Zapojenim PSP do nabijecky se neaktivuje 5. uroven, ale pouze 4. uroven. A pokud je v PSP CFW nebo CFW na HENu, tak je mozne aktivovat 4. stupen i bez zapojovani do nabijecky. 5. stupen umi le recovery, pspgameinfo a nekolik dalsich pluginu. Pozn.: 5. uroven neni v PSP fat. Citovat
0 Michael99 Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Anonymous_ napsal: Zapojenim PSP do nabijecky se neaktivuje 5. uroven, ale pouze 4. uroven. A pokud je v PSP CFW nebo CFW na HENu, tak je mozne aktivovat 4. stupen i bez zapojovani do nabijecky. 5. stupen umi le recovery, pspgameinfo a nekolik dalsich pluginu. Pozn.: 5. uroven neni v PSP fat. A mohl bysl prosím uvést, které další pluginy to jsou? U pspgameinfo se mi pátá úroveň při jakékoliv změně (spuštění/vypnutí hry, hudby, rádia apod) změní na 4 úroveň. Citovat
0 zozy Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 další pluginy jsou HOLD,a další nvm :-D já používám hold(plugin pro mp3ky) Citovat
0 Huks-oN3 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 a kcomu to je? ved to je strasne vela, aj baterky to musi vela zrat Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 už 4 žere až moc (kolem hodiny psp vydrželo) ... je to k ničemu osobně mi stačilo 3. Citovat
0 Michael99 Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Zavorka napsal: už 4 žere až moc (kolem hodiny psp vydrželo) ... je to k ničemu osobně mi stačilo 3. Třetí úroveň je slabota,....já když dostal psp teď na Vánoce, tak to byla v podstatě jediná věc co mi trochu vadila....tedy nedostatečný podsvícení. Čtvrtá úroveň už plně dostačuje, pátá už není tak důležitá (spíš pro pocit, že tam je:)), ale u ní už je konečně bílá bílou.... Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Zavorka napsal: už 4 žere až moc (kolem hodiny psp vydrželo) ... je to k ničemu osobně mi stačilo 3. Nevim, ja na fatku jedu jen na 4. .. protoze fatko ma jeste horsi kontrast a svetlost, nez slimko, takze na jine podsviceni, nez na 4. neni ve svetle ani moc pouzitelne.. a vydrzi mi asi 3 hodiny (a to mam tu baterku uz 3 nebo 4 roky starou...) Asi mam zazracne PSP :) Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Anonymous_ napsal: Nevim, ja na fatku jedu jen na 4. .. protoze fatko ma jeste horsi kontrast a svetlost, nez slimko, takze na jine podsviceni, nez na 4. neni ve svetle ani moc pouzitelne.. a vydrzi mi asi 3 hodiny (a to mam tu baterku uz 3 nebo 4 roky starou...)Asi mam zazracne PSP :) no možná že jsme to trochu přehnal ale žralo to fakt strašně určitě do 2hodin bylo kaput ... slimko Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 10, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Zavorka napsal: no možná že jsme to trochu přehnal ale žralo to fakt strašně určitě do 2hodin bylo kaput ... slimko No mě Slimko s 4 vydrží tak 1.5 hod - víc ne, žere to hafec. Citovat
Otázka
Michael99
Zdravíčko,
našel jsem tu odkaz na stažení Le recovery menu, kde lze aktivovat pátou úroveň podsvícení displeje...Je to tento odkaz:
http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008020004
O této možnosti jsem se tam ale nikde nedočetl a navíc nevím jestli to můžu použít i pro jinou verzi CFW než 3.52, 3.71, 3.80? Já mám 5.03. Děkuju za radu.
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.