Belomin Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Hojte Pokud by byl zajem a minimalne ty 4 hraci by se nasli na naky pravidelnejsi hrani, na sehrani a vyssi lvl hry.....moc se mi multiplayer u zombies zamlouva....xD..... mam cas kazdy den, tak kdo by hral napiste a domluvime se na case ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 HojtePokud by byl zajem a minimalne ty 4 hraci by se nasli na naky pravidelnejsi hrani, na sehrani a vyssi lvl hry.....moc se mi multiplayer u zombies zamlouva....xD..... mam cas kazdy den, tak kdo by hral napiste a domluvime se na case ;) ahoj ja tam sem skoro furt tak muzem dat par her :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 HojtePokud by byl zajem a minimalne ty 4 hraci by se nasli na naky pravidelnejsi hrani, na sehrani a vyssi lvl hry.....moc se mi multiplayer u zombies zamlouva....xD..... mam cas kazdy den, tak kdo by hral napiste a domluvime se na case ;) Pokud sem hodíš co, jak, prostě nějaký návodeček tak bych se přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 hhej nevite nekdo jk dostat do CoDa nove mapy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Take hraji, staci pisnout.. Jinak mapy by mě take zajimaly, jak je tam dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ja sa tiez k vazmu tymu pridavam, tiez to hravam a tiez ma sere ze tam je stale len 1 mapa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ja sa tiez k vazmu tymu pridavam, tiez to hravam a tiez ma sere ze tam je stale len 1 mapa ... Takže... KDY?...KDE?...JAK?:..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ahoj co treba tet hral jsem cele odpoledne a hraju dal nick mam Hekkit na CoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 ahoj co treba tet hral jsem cele odpoledne a hraju dal nick mam Hekkit na CoD Teď jsem se koukal a nikdo,.. kdyžtak napiš ;) snad budu mít dostatečně rychlé WIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 tak dnes tam budu od 16.30 do 18.00 tak nekdo prijdte zaparime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Teď už mužu hrát taky, tak když tak pisněte na icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Hojte, vratil sem se z hor tak pokud to jeste hrajete muzeme dat, sam se dostanu do 16-18 kola tak se snad prehoupneme prez 20tku :) napr by u toho slo mluvit na skype a vic spolupracovat ... tak napite kdo by dal a jedem... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 taky bych klidne zaparil...neni to spatna hra,ale nevim jesli by mi stacilo pripojeni od operatora nebo bych musel bejt píchlej na wifi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 prez wifinu, ale tak jesi mas pobliz KFC nebo nejaky akovy podnik, zahrajes si taky vklidu co-op Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Takže přesné datum/hodina/sekunda/konstalace hvězd zní O_o ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ok hosi Takze bacha ZITRA (tzn. 26.1.-streda) 18:00 (do 17:50 tu na forku napsat ze se zucastnis....) COD MP iP CO-OP mode 4 players (tzn ke mne 3) date>multiplayer>join private>Belomin_CZ Tak snad prezijem aspon prez 20tou vlnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 CoD sem hral free verziu celkom dobra hra mozno stahnu a mozno nekedy s vama:) PS : streda je 27. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 aah, omlouvam se, jak za ten datum tak za pozdni prichod, ujel mi autobus-kdo by teda tedko sel zahraT???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 když se koukám nikde nic, když sem přijdu je pozdě xD Takže zase, hoši, jak půjdete nechte vzkazka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 když se koukám nikde nic, když sem přijdu je pozdě xD Takže zase, hoši, jak půjdete nechte vzkazka ;) mno muzem neska mam cas od 14:30 do tak 2:00 takze napiste kdo pudete a muzeme dat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Dnes hodně k večeru klidně mužem... + Třeba ten Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Dnes hodně k večeru klidně mužem... + Třeba ten Skype oki, dejme tomu v 8?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 oki, dejme tomu v 8?? oki, taky bych šel, dejte tedy čas a jméno na koho se připojit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 takze je 20:06 dejte nabit iphony a za 24 minut pripojit na Belomin_CZ tak asi neni zajem, nikdo neprisel.... : (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 já došel teď, kdo založí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.