trezzor Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 ahoj ja bych se chtěl zeptat. kdyz si koupím xbox 360 slim a budu mít hru Battlefield bad company 2 demo zahraju si ji pres net nebo i ostatní hry Preco by si hry nemohol hrat cez Live, ked budes mat zaplateny Gold ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Chtel bych se zeptat,jestli by bylo mozne kdyz mam starou televizi z roku 1995 propojit ji s Xboxem nebo PS3?Predpokladam ze vystup nema,mozna se pletu ale jestli na to neni nejaky kabel.Ohledne Xboxu jsem zacatecnik,tak se omlouvam.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Připojíš to přes AV analog (cinche - žlutá - video, červená - audio, bílá - audio, nebo scart) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Diky moc,ja myslel ze kdyz mame starou telku,ze Xbox mit nemohu,ale pletl jsem se,diky moc a jsem taky fanda Chelsea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nemáš zač, ale pro děkování příště použij tlačítko "thanks" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ale moc tam toho neuvidis... na titulky zapomen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 hlavne nevim, jestli to ma smysl pripojovat pres neco jinyho nez HDMI? Na AV se neda divat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Čau lidi hledal sem všude ale nenašel sem návod krok za krokem jak hacknout xbox 360 dík za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 jak myslis hacknout jako flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 jj jak to mám rozdělat co mám nahrát atd hledám ale tu to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 nemas k tomu veci nic nedelej znicis to dej si to udelat neni to drahy a mas jistotu pak budes brecet a xbox v haji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 šak ten návod chcu od vás a mě je to jedno že ten xbox bude vháji koupim jinný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Vše je podrobně vysvětleno v návodu k programu Jungle Flasher, kterým se mění FW mechaniky, stážení například zde http://www.jungleflasher.net/downloads.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 chybička pardon delete ..... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Update hotov. Poděkování patří Dunkymu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Doplněny tyto čáti: ----------- Xbox360 Slim: Verze Balení Revize: Doplněno menší info o starších revizích ohledně RGH a přidány Slim revize Kinect: celé Jak hrát stažené hry z internetu?: Doplněno RGH Patchování her: přidány cfw Vypálení stažené hry: Přidáno info o xgd3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROM Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Čau lidi koupil jsem si "multifunkční ovladač na xbox", ale byl použitý a tudiž bez návodu. Tak se chci zeptat nevíte někdo jak s tímto ovladačem ovládat televizi (prý to jde). Co pomačkat nebo kde se to nastavuje? Mám plazmu: LG 42PJ650 - pro pořádek ... Díky Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zásada číslo 1, všechno co je mrkvosoft má popis na podpoře MS. Zásada číslo 2, všechno co je od mrkvosoftu a ještě k tomu k xboxu, má návod popsaný mnohem lépe než cokoliv jiného :D http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/accessories/universal-media-remote Akorát si trochu mimo téma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Cus, po dlouhe dobe sem zapnul xbox, hodim tam fifu 12 no a nabidne mi to update, tak to přijmu no a po restartu mi to piše že to nemuže přečist update z discu :) nevim čim to muže byt tak mi prosim nekdo poradte. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Ahoj Je nějaká možnost jak flashnout,cracknout dnešní Xbox? Prý už to nejde :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 AhojJe nějaká možnost jak flashnout,cracknout dnešní Xbox? Prý už to nejde :-/ Koupené nové opravdu nejdou . Jedině si sehnat nějaký starší , na kterém to jde a nebo už upravený . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Koupené nové opravdu nejdou . Jedině si sehnat nějaký starší , na kterém to jde a nebo už upravený . Asi se hloupě zeptam,ale jde ještě někde sehnat ten starši? Myslím tím přes nějaký eshop? A jak jde poznat že onen kus jde cracknout? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 V obchodě už neseženeš - jedině už flashlý , nebo s RGH někde na inzerát ( zde v bazaru , AUKRO , BAZOŠ ) . FAT - nejlépe rev. JASPER s dashboardem menším než 14717 ( pro instalaci RGH ) SLIM - rev. trinity s dashboardem menším než 15572 ( pro instalaci RGH ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheDaveee Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Zdravím,včera jsem si koupil Xbox 360 Arcade + 20GB HDD s FW LT+3.0. Jen se chci zeptat,můžu být příhlášený na xbox live? Jenom přihlášený,nemyslím že bych hrál Online.Jenom bych byl přihlášený a hrál sezonu třeba ve fifě..I tak můžu dostat ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Když už na live, tak jedině s LT 3.0. Je jedno jestli jsi přihlášený, nebo jestli hraješ, tohle vůbec nemusíš řešit. P.S. banovací vlna už tady nebyla hoooodně dlouho (přes 2 roky), takže se nemusíš plašit a můžeš hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.