jirik Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Pokud mate nejake dotazy ohledne Kinectu, muzete se tady zeptat http://www.xboxweb.cz/clanek/novinka/9628-kinect-qa.html a tady http://forum.xboxweb.cz/viewtopic.php?p=2012#p2012 Jak jsem pochopil, odpovida na ne pracovnik Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Kinect je ještě stále v betaverzi..Pořád je tam co dodělávat. Pokud se ke Kinectu např. otočíte za hry zády, snímače si s tím neporadí a Váš Avatar zmizí. V momentě kdy se otočíte nazpět se Avat, ale znova objeví. Jde o to, že Kinect snímá několik bodů na těle a podle toho i reaguje, pokud se tedy k němu otočíte, Kinect to bere, že jsou klouby ve špatné poloze. Snad by to mělo být taky do vydání opraveno. Jinak nečekejte na Kinect hry typu Gears of War, protože si bere polovinu operační paměti Xboxu...Snad někdy v budoucnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Jinak nečekejte na Kinect hry typu Gears of War, protože si bere polovinu operační paměti Xboxu...Snad někdy v budoucnu.. Tak ja si ani neviem predstavit ovladat strielacky takehoto typu pomocou cisto Kinectom, aj keby operacna pamat bola dostacujuca :D Na taketo hry je potrebny gamepad, na pohyb treba joystik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Nevim jestli si bere polovinu RAMky, ale tady pisou http://www.sector.sk/sprava/3623/kinect_vyuziva_menej_ako_1_cpu.htm ze bere jen jedno procento vykonu xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Kdo jde na vystavu ITEA 2010 muze si Kinect vyzkouset a vlasti telo, viz http://www.xboxweb.cz/kinect-games/kinect-joy-ride/9731-vyzkousej-si-kinect.html#comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 půjde hrát přes kinecta forza motosport 3 ? nebo až 4ka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Dřív, ještě když měl Kinect počítat všechno sám (měl na to hardware), tak by to prý jinak bralo 20% výkonu, ale kvůli snížení odezvy nakonec vše počítá sám xbox. Snad to moc nebude vadit. xstanax : dřív se myslím spekulovalo o tom že bude možné přidat podporu pro kinect do starších her, ale protože se výpočet přesunul na samotný xbox, nebude to prý možné, protože ty hry už na to nemusí mít rezervu a xbox by to nemusel utáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Jak je to se stahováním (pálením) her? Mám namysli např. JoyRide, Dance Central a další.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Nerozumím dobře otázce . Pokud je někdo dá na net , tak normálně jako jiné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Takže nebude problém, že máš flash, ban, nebo že musíš být připojen k XLive?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 pokud budeš hrát jen OFF-line , tak ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 pokud si chcete zkusit Kinect tak: - 15.-17.10 Praha - Obchodní centra Anděl, Černý Most a Arkády - 18.10 Brno - showroom Czech Computer - 21.-23.10 - Bratislava - Polus - 22.10 Praha - Noc Reklamožroutů viz http://www.xboxweb.cz/clanek/novinka/9825-kinect-road-show.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Byl jsem vyzkoušet a musím říct že je to celkem sranda :) Reaguje to velmi dobře a snímalo mě to už přibližne z 1 metru takže ti co nemají místo před televizí se nemají čeho bát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Taky jsem měl tu možnost vyzkoušet Kinect, snímá neuvěřitelně přesně, zábava na párty jak vyšitá BTW: jirik, pls oprav si tu pravopisnou chybu v podpisu, bije to do očí... díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim98 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 uz to tady jednou zmineno ale na zacatku roku tak se chci zeptat jestly to bude reagovat aji na ceske prikazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Trochu se snažím pohledat na fóru, ale zatím jsem odpověď nenašel. Původně jsem měl za to, že ke Kinectu automaticky dostanete i hru Kinect Adventures. Že je jednoduše součástí balení. Ale co jsem koukal včera na Alzu, tak o ničem takovým nepíšou a naopak to vypadá, že v krabici bude jenom samotnej Kinect a jakoukoliv další hru už si člověk musí dokoupit. Může tady někdo potvrdit jak to teda je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 2 radim98 : Bohužel nebude, kompletní hlasové ovládání, třeba i anglicky, bude v evropě při zavedení deaktivováno, právě kvůli lokalizaci. Ted ti neřeknu kdy, ale v průběhu roku 2011 budou jazykové sady doplněné.. takže ano, řekneš "Xbox zastav video!" ale ne hned jak to vybalíš z krabice. 2 Cassper: Adventures je v každém balení s kinectem, ovšem je velmi limitované množství kartiček s DLC kodem, díky kterému si můžeš stáhnout ještě unikátní dopňkové úrovně, to je to o čem se stále mluví. Takže se není čeho bát základní krabicové DVD bude vždy... Edit. Ted koukám na tvůj podpis :D Tebe stejně DLC nemusí zajímat :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Kdepak, DLC jde mimo mě :) ... Mě jen šlo o to, jestli prostě v tom balení Kinectu bude nějaká hra (a ty adventures vypadají výborně) aby to člověk hned mohl vyzkoušet :) EDIT: Možná jenom upřesnění. Kinect Adventures jsou v každém balení SAMOSTATNÉHO Kinectu, nebo v každém balení XBOX360 + Kinect ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 obě verze jsou dobře :D stím rozdílem že u box+kinect nebudou DLC kartičky. Někde se píše pouze v objednávkách o Kinectu, ale to je tím že mají neaktualní informace, ted už se kinecty boxují a je tam ta hra na 100%. Věř že vím o čem mluvím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim98 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 matluba dik za odpoved ja se stejnak chystam koupit si kinect az nekdy v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Na inom fore jeden uzivatel uviedol: Jesenny "Kinect" Dashboard update nespusti napalene DVD! "Chystany Dashboard update v sebe obsahuje novu ochranu, ktora vam namiesto spustenia napalenej hry vypise len "This disc is unreadable"! Potvrdzuju to uzivatelia na roznych svetovych forach. Preto neodporucam instalaciu tohto update, ktory ma podla neoficialnych sprav vyjst uz zajtra 26.10.2010." Uz sa to vraj potvrdilo pre Fable III a konkretne s betou DB 12606. je dost mozne, ze nastastie je to len problem Fable 3, kde su vraj pre spustenie potrebne Avatar postavicky, ktore novy beta dashboard este nema. tak uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1MfCIBfR_cY snad první unboxingové video kinectu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Na inom fore jeden uzivatel uviedol:Jesenny "Kinect" Dashboard update nespusti napalene DVD! "Chystany Dashboard update v sebe obsahuje novu ochranu, ktora vam namiesto spustenia napalenej hry vypise len "This disc is unreadable"! Potvrdzuju to uzivatelia na roznych svetovych forach. Preto neodporucam instalaciu tohto update, ktory ma podla neoficialnych sprav vyjst uz zajtra 26.10.2010." Uz sa to vraj potvrdilo pre Fable III a konkretne s betou DB 12606. je dost mozne, ze nastastie je to len problem Fable 3, kde su vraj pre spustenie potrebne Avatar postavicky, ktore novy beta dashboard este nema. tak uvidime.. No tak to je dovné. Já mám jak flash, tak už "dohrané" fable III. Dokonce jsem za něj dostal i oblečení pro Avatara a hraju vesele dál. A mám novej beta dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jenže ten beta dash ten první nemá ještě tu ochranu...a pak stejně budeš msuet updatovat 4.11cca až bude full verze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jenže ten beta dash ten první nemá ještě tu ochranu...a pak stejně budeš msuet updatovat 4.11cca až bude full verze . takže to radši nic neinstalovat a počkat si, co napíšou ostatní že jim to udělalo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.