kytt Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak jsem updatoval na novej DB a zatím vše funguje hry pro kinect fakt prdel hlavně foto po hře a ze starších her jsem zkoušel Cof D 7 a faká. Fable 3 nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdarec Cassper, chci se te zeptat, kdyz jsi nainstaloval ten new update 12611, jdou ti hrat i stary palenky nebo ne? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Takže dneska si jedu pro Kinect....sem na to zvědavej moc xD Večer ho hned zatěžkáme na párty, tam se snad ujme skvěle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin 360 cz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak, tady je moje detailni domaci video, kde ukazuju co vse kinect umi ve ctyrech ruznejch hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdarec Cassper,chci se te zeptat, kdyz jsi nainstaloval ten new update 12611, jdou ti hrat i stary palenky nebo ne? Diky za info. Ano jdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Caute mam taky problem mam xbox 360 elite 120 gb.Chcel som si ist kupit kinec a v obchode mi povedali ze na moj xbox ho neviem pripojit lebo nemam taky konektor na xboxe.Takze teraz nechapem nebudem vediet pouzivat kinect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 pokud mě me informace neklamou tak ano - přes USB a adapter v zasuvce :) Kinect ready je prej konektor ktery ma v sobě usb i napajeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 BLBOST. podporu je všechny xboxy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 BLBOST. podporu je všechny xboxy. Ano vsetky, pretoze balenie obsahuje aj USB kabel s napajanim, nielen pripojenie do "kinect konektora" v Slim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squier Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Zdravím všechny, prošel jsem si celé téma a asi jsem lama a nedokážu si vyvodit nějaký závěr. Proto se zeptám. Mám xbox s mechanikou Lite-on a flashem L1.1 a dashboard 2.0.9199.0. Nyní nemám jakýkoliv problém s pálenými hrami, stáhnu vypálím v Img...nu a hraju. Na LIVE nechodím a nemám xbox ani připojen k netu (pouze offline).Samozřejmě po začátku prodeje Kinectu bych ho chtěl taky a tak ty otázky. 1) Je možné hrát Kinect hry bez updatu dashboardu (samozřejmě s připojeným Kinectem)? 2) Jdou na mém starém dashboardu hrát hry s novou ochranou (wave 9)? 3) A tedy co jsem pochopil z celého tématu. Pokud budu chtět hrát kinect hry musím updatovad dashboard a poté se mi u her s wave 9 začne objevovat nějaká chybová hláška a hra nepůjde, chápu to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Na starém dashboardu kinect zapnout nejde, kdo tady píše že funguje s 9199 je totální nesmysl, nefunguje ani s "beta-kinect" musíš stáhnout poslední verzi, instalačka je přímo v kinectu. jinak to prostě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Zdravím všechny, prošel jsem si celé téma a asi jsem lama a nedokážu si vyvodit nějaký závěr. Proto se zeptám. Mám xbox s mechanikou Lite-on a flashem L1.1 a dashboard 2.0.9199.0. Nyní nemám jakýkoliv problém s pálenými hrami, stáhnu vypálím v Img...nu a hraju. Na LIVE nechodím a nemám xbox ani připojen k netu (pouze offline).Samozřejmě po začátku prodeje Kinectu bych ho chtěl taky a tak ty otázky.1) Je možné hrát Kinect hry bez updatu dashboardu (samozřejmě s připojeným Kinectem)? 2) Jdou na mém starém dashboardu hrát hry s novou ochranou (wave 9)? 3) A tedy co jsem pochopil z celého tématu. Pokud budu chtět hrát kinect hry musím updatovad dashboard a poté se mi u her s wave 9 začne objevovat nějaká chybová hláška a hra nepůjde, chápu to správně? 1) Není to možné 2) Wave 9 ti nepůjde na starém DB 3) Wave 9 ti nepůjdou tak ani tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik81 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Zdravím, o Kinectu vše přečteno a prosím o potvrzení následujícího: mám Xbox Elite + flash na iExtreme 1.51 - používám pouze offline. Doposud používám 360 waves patcher na downgrade wave na wave3, vypálím img burnem a funguje. Zajímá mě jestli když updatuju dasboard na dasboard vyžadovaný Kinectem, jestli mě všechny pálené hry, které mě doposud fungovali pojedou i nadále. Navíc jestli dokáže 360 waves patcher opěř patchnout hry na Kinect, tak jako hry s wave 4, popř. jaký je postup rozjetí stáhnutých her na Kinect s výše uvedeným FW. Děkuji za odpověď t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ja patchuju pořád stejně i kinect hry a funguje mi to a mám nejnovější DB . Mechaniku Hitachi. Staré hry taky fakčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 2skorpys Nemáš úplně pravdu, Wave 9 na posledním DB běží, ale záleží pak na další úrovni zabezpečení což je tolikrát probírana AP2.5 Např Kinect hry jsou wave9 a není snimi problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 2skorpys Nemáš úplně pravdu, Wave 9 na posledním DB běží, ale záleží pak na další úrovni zabezpečení což je tolikrát probírana AP2.5 Např Kinect hry jsou wave9 a není snimi problém. Máš pravdu, zkusil sem Dance Paradise a to je prý wave 9 a jde no. AP2.5 má zatím teda pouze AC:Brotherhood a Fable3, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zajimava upoutavka na Kinect http://www.nuts.co.uk/130778/naked-kinect-test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Lidi... dnes jsem si byl zamluvit kinect v JRC... a trochu mě zarazilo... že prý na starší xbox360 je potřeba adaptér... který není součástí balení... a musí se platit zvlášť... cca 1000 Kč... není to kravina?? + menší dotaz... na banutej xbox kinect půjde že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Tak to tam byl zase nějakej idiot, v kterém JRC to bylo ? Samozřejmě adaptér je součástí !! Bože mě ty prodavači ubíjej !!! Ano pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Jo JRC mazec :D Byl sem se tam ptát na Kinect 13.11. a vysmáli se mi tam, že prej jen na předobjednávku a že ho nikde jinde neseženu :D Tak sem zašel ve stejným obchodním centru do Datartu a Kinect samozřejmě měli :X Fail. A napájecí kabel na starší xboxy tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Je tam vše potřebné kupoval jsem ho v JRC ve Futuru v Kolíně a mněli ho tam i v Datartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jj, to je pekna reklama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 JRC v Hradci Králové - Futurum :-D dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Vypadá to hustě, tohle video se mi fakt líbí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Vypadá to hustě, tohle video se mi fakt líbí . Naozaj sa ti to paci? :D Ten strnuly pohyb...cim pridava plyn, cim brzdi? Naklananim? Dufam, ze aj sediet je mozne pri tom ovladani, pretoze hrat to 2 hodiny v kuse - neviem, neviem... Ani volant s radiacou pakou nema na Kinect :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.