Johny-malina Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Líbí se to ovládání pomocí vlastních rukou. Ale jinak s tebou musím spíše souhlasit trezzore, protože to bude možná dobrý pro více lidí, ale jinak normálně na hraní je prostě lepší normální ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zajimavy test Kinectu http://g4tv.com/videos/49814/Adult-Star-Kirsten-Price-Tests-Kinects-Nude-Filter/?quality=hd Jen skoda nekterych zcenzurovanych zaberu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zajimavy test Kinectuhttp://g4tv.com/videos/49814/Adult-Star-Kirsten-Price-Tests-Kinects-Nude-Filter/?quality=hd Jen skoda nekterych zcenzurovanych zaberu :-) Nejlepší jsou ty achieventy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 skuste noveho herryho a dejte vedet jakej je na kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zdravim všechny, potřebuji poradit. Zapojil jsem Kinect updatlo to new dash 12413 a origo hra prokinect mi jede, stare palenne hry mi jedou, ale vypalene hry pro Kinect se vůbec nenačítaj. Poraďte co s tím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 ted jsem udelal updat na 12611 stare palene hry behaji v poho, kinect adventures (origo) beha taky v poho, akorat palenky na kinect se vubec nenacitaji. Tak prosim poradte diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Harry Potter jde bud ovladacem a nebo ma v menu Kinect a tam je taky singleplayer nebo multi, Nema AP 2,5 takze v poho slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Kdy myslíte že Kinect půjde s cenou dolů ? Určitě počítám s pořízením, ale 4 litry za to zrovna dát nechci.. Přeci jen to je skoro cena nové konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 To ví jen Microsoft:) Ale nečekej to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 S poklesem ceny Kinectu v dohledne dobe nepocitej, vzhledem k soucasnym prodejum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koren5 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Ahoj hraješ org nebo pálenky??? díky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koren5 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Tak, tady je moje detailni domaci video, kde ukazuju co vse kinect umi ve ctyrech ruznejch hrach Hraješ pálenky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 POMOC POMOC POMOC Udelal jsem updat na 12611 stare palene hry behaji v poho, kinect adventures (origo) beha taky v poho, akorat palenky na kinect se vubec nenacitaji. Tak prosim poradte diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Já mám DB 12611 a jdou mi všechny pálenky uplně normál i pálený hry na Kinect, zatím mám teda jen Dance Central, Kinectimals, Your Shape: Fitness Evolved, The Biggest Loser a Fighters Uncaged a Kinect Joy ride. Všechny tady z fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Já mám DB 12611 a jdou mi všechny pálenky uplně normál i pálený hry na Kinect, zatím mám teda jen Dance Central, Kinectimals, Your Shape: Fitness Evolved, The Biggest Loser a Fighters Uncaged a Kinect Joy ride. Všechny tady z fóra Preco by ti nemali ist, ked Kinect hry, vydane doteraz, nemaju ochranu AP2.5??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Proč mi nejdou to právě nevím, prostě někde dělám chybu. Všechny staré pálenky mi jdou, originálka u Kinectu taky, stáhnul jsem si tady cca 3 hry pro Kinect a ty se vůbec nenačítají. Zobrazí se obrázek XBOX 360 a to je všechno. Nemá na to vliv flesh ???? Xbox jsem kupoval někdy v září 2009. POMOOOOOOOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Proč mi nejdou to právě nevím, prostě někde dělám chybu. Všechny staré pálenky mi jdou, originálka u Kinectu taky, stáhnul jsem si tady cca 3 hry pro Kinect a ty se vůbec nenačítají. Zobrazí se obrázek XBOX 360 a to je všechno. Nemá na to vliv flesh ???? Xbox jsem kupoval někdy v září 2009. POMOOOOOOOC Ak mas stary flash, musis ich najprv opatchovat na nizsie wave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mit Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Mam ten samej problem co má Karrei a mam iXtreme 1.61 Liteon mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Lidi schanim sportovce co chtej hrat Kinect hry po netu... vlastnim kinect sport a adventures... pokud nekdo chcete hrat pinces, volleyball apd po netu tak si me prijdete na xlive do pratel..... najdete me jako "jankabrt" bez uvozovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelMax Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Shanim redukci pro kinect abych mohl pripojit na starsi xbox,Nabidne nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ta redukce je přece u Kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelMax Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ja kupoval komplet Xbox S plus kinect a tam ta redukce neni. A cekam na LT+ pro S a ted uz bych chtel pustit kinect na starem Xku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Do ted jsem nemusel zadnou hru opatchovat. Jdou mi vsechny stary hry (napr. Mafia2,Fifa11,F1 2010). Neslapou pouze hry pro Kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Lidi řešíte tu ppořád jednu a tu samou věc.Na Hry Kinect a nové hry Microsoft vytvořil novou ochranu kterou nazvali AP2,5.V té hře je nějaký soubor který pozná jestli je to pálené nebo originál.Patch pžes 360wave a jiné programy ti nepomůže neboť pokud jste si všimli tak před patchnutím v 360wave jsi načetl image a hned jsi viděl jaké to wave je.Hry s AP2,5 360wave neumí patchnout protože to je něco jiného než wave.Musíte vydržet určitě hakeři už na tom pracujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 No co ja vim tak zatim jedina hra pro kinect co ma ap.25 je harry potter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.