zlovkvetinaci Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 A co si myslíte o tomto? http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nikdy jsem o tom ani neuvažoval, ale může to bejt dobrý, akorát už to asi budee mín přesnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mam Xbox Jasper a uvazuji o Kinectu. Obsahuje, prosim, Kinect Wifi adapter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mam Xbox Jasper a uvazuji o Kinectu. Obsahuje, prosim, Kinect Wifi adapter? Neobsahuje - KINECT je propojený s xboxem kabelem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 jj, to vim, ale myslel jsem, zda Kinect nema s sobe wifi adapter a pres ten kabel je mozno poslat do xboxu net...ptam se asi blbe, sorrac v xboxu jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 jj, to vim, ale myslel jsem, zda Kinect nema s sobe wifi adapter a pres ten kabel je mozno poslat do xboxu net...ptam se asi blbe, sorrac v xboxu jsem lama Absolutně není možné, rozhodně nelze využít kinect jako "externi wifi adapter" nebo něco takového... Pokud chces do XBOXu dostat wifi a nemáš slimko, máš jedinou možnost a sice http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/39/Xbox-360-Wireless-Networking-Adapter/p1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daleo18931893 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 nudíš se?? Jsi doma sám a nevíš co by??? Tak zkus tohle super akční RPG .Za zkoušku nic nedáte a určitě nebudee litovat: http://apps.facebook.com/farmwow/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Taky mam vymezený prostor stačí ten 1.5m ale neni to uplne přesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Microsoft se tento týden stavil na patentovém úřadě, aby si zaregistroval speciální featurku pro svůj pohybový ovladač. Původně se o ní začalo mluvit už v roce 2010, kdy bylo poprvé zmíněno využití 3D kamery k určení věku uživatele v závislosti na celé řadě faktorů. Přístroj vychází mimo jiné z šířky hlavy a ramen, z délky torza i celkové výšky. Krok Microsoftu navíc napovídá, že to asi funguje. Pokud tomu tak opravdu bude, společnost by to údajně ráda využila k automatické blokaci dospělého obsahu před dětmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 A co si myslíte o tomto? http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom Zkoušel to někdo? Funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zajímalo by mě, kolik místa potřebuji do stran? Všude se píše před kinect 1,5 - 3m - to je ok, ale do strany? Asi záleží na typu hry, proto mě zajímají zkušenosti z praxe od uživatelů kinectu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Opravdu záleží na hře. Já bych řekl že 3 metry do strany (celkově , jinak 1.5 m do leva + 1.5m do prava od středu) bude bohatě stačit na všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Do strany pre jedneho take 2m, pre dvoch samozrejme viac (ale toto sa tiez uvadza, nie?). A inak, ak vidis v tom super zabavu pre jedneho v tych infantilnych hrach, tak ti gratulujem :) samozrejme pre deti v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zkoušel to někdo? Funguje to? Tyjo koukam na to a asi to objednam, resim doma stejny problem s mistem jako par lidi tady... Xboxa mam doma jenom pro deti a ty nejak s mistem nesetri :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Můžu mít dotaz, dají se stahovat dema kinectových her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Ano, samozřejmě že dají, ale né každá hra má svoje demo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Mrkvosofťácký kinectovky by mohli ne? :cheesygrin: třeba Joy Ride nebo Kinect Sports .. nebudu mít zatím totiž co hrát, než si našetřím na originálky :lol: .. jinak, díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tyto zrovna ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 To jsem rád, tak díky za odpovědi ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Sports je super ale Joy Ride je největší ******** na kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Opravdu? Tu sem zrovna nehrál tak ani hrát nebudu , díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinny Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda pokud mam XBOX360 Slim flash LT 2.0 a dashboard 2.0.13604.0,bude fachat Kinect,nebo jestli bude chtit nejaky novy update,a pripadne bych se musle pripojit na Live,nebo by melo byt vse ok na moji sestave. Zitra mi ma prijit,tak at jsem pripraven:) Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freez1468627102 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Mrkvosofťácký kinectovky by mohli ne? :cheesygrin: třeba Joy Ride nebo Kinect Sports .. nebudu mít zatím totiž co hrát, než si našetřím na originálky :lol: .. jinak, díky za odpověď :) Projeď si dema na Live je jich tam na kinect hromada, já jsem si je postahoval abych si je vyzkoušel a podle toho si pak objednám origošku 8) navíc mě děti alespoň neobtěžují s tím co všechno mám koupit, aby to mohli vyzkoušet. Jediné co jsem chtěl vyzkoušet a nešlo to je demo Forza motosport 4 zrovna v tomto demu není podpora pro kinect, ale hra je to pěkná, zajímalo mě ale to ovládání přes senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinny Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Zdravím,chtěl bych se zeptat zda pokud mam XBOX360 Slim flash LT 2.0 a dashboard 2.0.13604.0,bude fachat Kinect,nebo jestli bude chtit nejaky novy update,a pripadne bych se musle pripojit na Live,nebo by melo byt vse ok na moji sestave. Zitra mi ma prijit,tak at jsem pripraven:) Diky za odpoved. prosim vas,mam vyse uvedeny Dash a flash,ted jsem pripojil Kinect a chce to po me update,vubec nevim,co s tim,na Live samozrejme nemuzu,nasel jsem tu nejaky navaod na zkopirovani skrz USB,ale vubec nevim co na to hodit,abych neprisel o moznost hrat hry poradi nekdo? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ahoj, jak to bude s ghost recon:future soldier? Má to být i na kinect, ale všude jsou videa jen, že si vybírá a setsavuje zbraň a potom je na střelnici.. jenom k tomu bude sloužit kinect nebo budu moci ovládat celou hru kinectem? Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.