Lukhi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Bavte se o celén csku.... Já osobně bych tu uvítal kdyby sem někdo náhral spray loga...Nebo řekl jaký mode je nejlepší a jaký svr je nejlepší.. podle mně w3 mode nebo normalní. a svr mystig.org:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 A proč něco nenapíšeš ty ? Když tady tady zakládáš topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 nejprve si to precti napsal ze ho bavi w3 mod a server mystiq :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ok... jen mě teda bouchlo do očí to "Bavte se o celén csku" typický pro někoho kdo chce crd xD ale to je jedno... Abych nebyl off topic... Tak já ted moc nehraju , ale dříve jsem hrál cs 1.6 (ted občas cs source...) Bohužel už si toho moc nepamatuju... mody atd... xD Takže vám nic neřeknu... jen to že nechápu proč tolik lidí upřednostnuje 1.6 proti source...? Ale zdá se mě že všichni pomal přecházej na css... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ja parim cs 1.6 a w3 mod docela ujde ale normal je proste normal...pak jump server ale to spis na odreagovani...a mam radsi 1.6 nez css...css se mi zda az moc "uhlazeny"...proste na cs nepotrebuju detaily a na cs 1.6 jsem prirostl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jn Css je takovy moc kresleny kdyzto 1.6 je super sice horsi ale klasika xD .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 tak prihlaste se kdo zvládá Bhop kdyztak napiste vase rekordy lj,blj,cj,atd.... Např: LJ: 246 BLJ: 242 Cj: neumim nej sem asi skocil 230 HJ:241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hej nemohl by nekdo sem printnout svy options na keyboard cele se me to nejak smazalo..THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Hej nemohl by nekdo sem printnout svy options na keyboard cele se me to nejak smazalo..THXmyslis cofing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Bavte se o celén csku.... Já osobně bych tu uvítal kdyby sem někdo náhral spray loga...Nebo řekl jaký mode je nejlepší a jaký svr je nejlepší.. podle mně w3 mode nebo normalní. a svr mystig.org:D nej . mod . je hns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 csko hraju aktivně asi 3 roky..nejlepší mod je zombie..:D..pak mně bavil hodně i knife.... a ted hraju hodně Jail Break..ten je fakt megovej..:D uplna pařba..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Názor na Zombie server: zábavný , ale nakonec někde zakempit umí každej deb*l.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jn.. mě baví ta tma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 přesně..:) ta tma to fakt celý mění..ale co..classic je taky fajn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 to téma se může deletovat ! (smazat !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.