Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nově zakoupeno NDS = nový uživatel

Marc

Recommended Posts

Zdravím,

omlouvám se za trošku přihlouplý nadpis, ale chtěl jsem tím vyjádřit, že jsem si zakoupil Nintendo DS a že jsem tu nový a že bych chtěl s pár věcma pomoct a pokecat.

(Nevěděl jsem jestli to dát do sekce NDS Otázky a odpovědi, ale pobral jsem to spíš stylem pokecu :) )

Mé otázky: 1.Jakou nejlepší kartu do Slotu 2? Za kolik a kde koupit ? Něco jsem četl o EZ-Flash 3in1.

2. Tak nějak pořád nerozumím pojmům DSTT, Moonshel, atp... Děkuji za vysvětlení.

3. Vyplatí se kupovat folii na dotykový display? Protože mám Nokii 5800 a ta se svým stylusem nepoškábe, takže nevím jak u dska.

4. Tak nějak jsem nepřišel na to jak se stahuje z webu ROMSITE.

5. Doporučili byste nějaké stránky o DSku. Romky, články, recenze? (cz i eng)

6. Jak velkou microSD můžu narvat do fat NDS? Kartu do slotu jedna mám DSTT.

No určitě jsem ještě na něco zapomněl případně se ještě zeptám. :)

Tak a aby to nebylo jenom o otázkách, ale i o pokecu.

Jako malý jsem hrával hry na NES (bylo originální od Nintenda, žádná napodobenina), ještě si pamatuju jak jsme museli pořád foukat do kazetek. Později přišel Gameboy, potom Gameboy Color a nakonec Gameboy Advance. A u něj to bohužel skončilo když mi ho i s hrama ukradly. Ale ted po x letech jsem se už dlouho rozhodoval že si pořídím DSko, protože ty hry na Nintendo konzole jsou prostě úžasný! A tak jsem si po hodně dlouhém rozmýšlení koupil fat NDS i s flash kartou do slotu 1 a 2GB microSD vše za 1500,- a jak jsem koukal tak je to celkem slušná cena. (Žádné hry ani konzole bych neměl kdyby k nám každé léto nejezdil kamarád z Anglie, díky němu jsem měl možnost mít spoustu her. A všechny ty konzole byli od něho, měl jsem prostě štěstí že jsem do toho nemusel vložit ani korunu, kromě teda NDSka. :wohow:

Děkuji za odpovědi a za pokec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) jo ezflash 3in1 je vyborna, doporucuju

2) dstt je ta tvoje karta do slotu 1, moonshel je program na prehravani multimedii (mp3, videa) na DS

3) to je na tobe, nijak neprekazi, tak proc ne

4) dost lidi stahuje z romulation.com

5) dsfanboy.com, infendo.com, i ty velky - gamespot, games.ign.com

6) rek bych az 16gb

Odkaz ke komentáři

4. - Nelze stahovat (neni odkaz na hry, neni moznost registrace)

"All NDS and GBA games information"... Rozhodne ten romulation.net :D

6. - zalezi na oficialni podpore tve karty. U nekterych je to NEOMEZENO, u nekterych pisou 4TB, u tve - pokud zvlada SDHC tak momentalne az 32GB

Jinak vitej mezi NDS uzivateli. Doufam, ze ti to vydrzi dele, nez mnohym, co tu na foru byvali... :D ale jako zastance nes,gbc,gba her urcite vydrzis :D

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Takže to své staré NDS jsem prodal za stejnou cenu za kterou jsem jej koupil takže ok. Prodával jsem ho protože jsem chtěl NDSlite a s jedním zdejším uživatelem jsem byl domluven na koupi, ale když jsem ho NDSprodal, uživatel co mi měl prodat to novější mě začal ignorovat a mazat mé příspěvky na jeho profilu. Takže dlouho jsem na Nintendo zanevřel, což se naštěstí dnes změnilo, neboť jsem zakoupil z aukra jiné!

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=1049624314

Krásně černé s bohatým příslušenstvím a myslím že i za dobrou cenu.

1049624314

Má někdo zkušenosti s M3DS kartou?

Odkaz ke komentáři

Kolem 20 dolarů(380 kč) v Americe,v česku to maj dražší kolem 500 stovek.Jo a při spojováni ds z dskem není problém nic nepotřebuješ(u některých her stačí i jen jedna karta-mario kart ds),jen 2 dska a 2 nebo jedna karta(DS Download Play).Jo a ten DS2DS je o ničem 1 save(512kb)to poslalo za cca 4 minuty :-( .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu