Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

omlouvám se za trošku přihlouplý nadpis, ale chtěl jsem tím vyjádřit, že jsem si zakoupil Nintendo DS a že jsem tu nový a že bych chtěl s pár věcma pomoct a pokecat.

(Nevěděl jsem jestli to dát do sekce NDS Otázky a odpovědi, ale pobral jsem to spíš stylem pokecu :) )

Mé otázky: 1.Jakou nejlepší kartu do Slotu 2? Za kolik a kde koupit ? Něco jsem četl o EZ-Flash 3in1.

2. Tak nějak pořád nerozumím pojmům DSTT, Moonshel, atp... Děkuji za vysvětlení.

3. Vyplatí se kupovat folii na dotykový display? Protože mám Nokii 5800 a ta se svým stylusem nepoškábe, takže nevím jak u dska.

4. Tak nějak jsem nepřišel na to jak se stahuje z webu ROMSITE.

5. Doporučili byste nějaké stránky o DSku. Romky, články, recenze? (cz i eng)

6. Jak velkou microSD můžu narvat do fat NDS? Kartu do slotu jedna mám DSTT.

No určitě jsem ještě na něco zapomněl případně se ještě zeptám. :)

Tak a aby to nebylo jenom o otázkách, ale i o pokecu.

Jako malý jsem hrával hry na NES (bylo originální od Nintenda, žádná napodobenina), ještě si pamatuju jak jsme museli pořád foukat do kazetek. Později přišel Gameboy, potom Gameboy Color a nakonec Gameboy Advance. A u něj to bohužel skončilo když mi ho i s hrama ukradly. Ale ted po x letech jsem se už dlouho rozhodoval že si pořídím DSko, protože ty hry na Nintendo konzole jsou prostě úžasný! A tak jsem si po hodně dlouhém rozmýšlení koupil fat NDS i s flash kartou do slotu 1 a 2GB microSD vše za 1500,- a jak jsem koukal tak je to celkem slušná cena. (Žádné hry ani konzole bych neměl kdyby k nám každé léto nejezdil kamarád z Anglie, díky němu jsem měl možnost mít spoustu her. A všechny ty konzole byli od něho, měl jsem prostě štěstí že jsem do toho nemusel vložit ani korunu, kromě teda NDSka. :wohow:

Děkuji za odpovědi a za pokec.

Odesláno

4. - Nelze stahovat (neni odkaz na hry, neni moznost registrace)

"All NDS and GBA games information"... Rozhodne ten romulation.net :D

6. - zalezi na oficialni podpore tve karty. U nekterych je to NEOMEZENO, u nekterych pisou 4TB, u tve - pokud zvlada SDHC tak momentalne az 32GB

Jinak vitej mezi NDS uzivateli. Doufam, ze ti to vydrzi dele, nez mnohym, co tu na foru byvali... :D ale jako zastance nes,gbc,gba her urcite vydrzis :D

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Odesláno

Takže to své staré NDS jsem prodal za stejnou cenu za kterou jsem jej koupil takže ok. Prodával jsem ho protože jsem chtěl NDSlite a s jedním zdejším uživatelem jsem byl domluven na koupi, ale když jsem ho NDSprodal, uživatel co mi měl prodat to novější mě začal ignorovat a mazat mé příspěvky na jeho profilu. Takže dlouho jsem na Nintendo zanevřel, což se naštěstí dnes změnilo, neboť jsem zakoupil z aukra jiné!

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=1049624314

Krásně černé s bohatým příslušenstvím a myslím že i za dobrou cenu.

1049624314

Má někdo zkušenosti s M3DS kartou?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu