Marc Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Zdravím, omlouvám se za trošku přihlouplý nadpis, ale chtěl jsem tím vyjádřit, že jsem si zakoupil Nintendo DS a že jsem tu nový a že bych chtěl s pár věcma pomoct a pokecat. (Nevěděl jsem jestli to dát do sekce NDS Otázky a odpovědi, ale pobral jsem to spíš stylem pokecu :) ) Mé otázky: 1.Jakou nejlepší kartu do Slotu 2? Za kolik a kde koupit ? Něco jsem četl o EZ-Flash 3in1. 2. Tak nějak pořád nerozumím pojmům DSTT, Moonshel, atp... Děkuji za vysvětlení. 3. Vyplatí se kupovat folii na dotykový display? Protože mám Nokii 5800 a ta se svým stylusem nepoškábe, takže nevím jak u dska. 4. Tak nějak jsem nepřišel na to jak se stahuje z webu ROMSITE. 5. Doporučili byste nějaké stránky o DSku. Romky, články, recenze? (cz i eng) 6. Jak velkou microSD můžu narvat do fat NDS? Kartu do slotu jedna mám DSTT. No určitě jsem ještě na něco zapomněl případně se ještě zeptám. :) Tak a aby to nebylo jenom o otázkách, ale i o pokecu. Jako malý jsem hrával hry na NES (bylo originální od Nintenda, žádná napodobenina), ještě si pamatuju jak jsme museli pořád foukat do kazetek. Později přišel Gameboy, potom Gameboy Color a nakonec Gameboy Advance. A u něj to bohužel skončilo když mi ho i s hrama ukradly. Ale ted po x letech jsem se už dlouho rozhodoval že si pořídím DSko, protože ty hry na Nintendo konzole jsou prostě úžasný! A tak jsem si po hodně dlouhém rozmýšlení koupil fat NDS i s flash kartou do slotu 1 a 2GB microSD vše za 1500,- a jak jsem koukal tak je to celkem slušná cena. (Žádné hry ani konzole bych neměl kdyby k nám každé léto nejezdil kamarád z Anglie, díky němu jsem měl možnost mít spoustu her. A všechny ty konzole byli od něho, měl jsem prostě štěstí že jsem do toho nemusel vložit ani korunu, kromě teda NDSka. :wohow: Děkuji za odpovědi a za pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 1) jo ezflash 3in1 je vyborna, doporucuju 2) dstt je ta tvoje karta do slotu 1, moonshel je program na prehravani multimedii (mp3, videa) na DS 3) to je na tobe, nijak neprekazi, tak proc ne 4) dost lidi stahuje z romulation.com 5) dsfanboy.com, infendo.com, i ty velky - gamespot, games.ign.com 6) rek bych az 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 4. - Nelze stahovat (neni odkaz na hry, neni moznost registrace) "All NDS and GBA games information"... Rozhodne ten romulation.net :D 6. - zalezi na oficialni podpore tve karty. U nekterych je to NEOMEZENO, u nekterych pisou 4TB, u tve - pokud zvlada SDHC tak momentalne az 32GB Jinak vitej mezi NDS uzivateli. Doufam, ze ti to vydrzi dele, nez mnohym, co tu na foru byvali... :D ale jako zastance nes,gbc,gba her urcite vydrzis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Tak měl bych ještě malou (a určitě hloupou otázku) když chci propojit dvě DSka potřbuji k tomu wifirouter nebo to jde bez routeru? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Nemel jsem jeste sanci to ozkouset, ale podle me to jede bez routeru... (doufam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 pokud myslíš na hraní her, pictochat atd. tak router není potřeba ;) dska se najdou samy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ted me tak napadlo, ze pro prenos dat (posilani souboru mezi dskama) bez routeru je dobra aplikacka ds2ds - to jen tak pro zajimavost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Další otázka: Existuje něco jako flashkarta pouze pro ds lite (do slotu 2)? Zahlídnul jsem něco na youtube. Že ta flashka nevyčnívala z litka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 j existuje nevím jestli je to přesně co sháníš ale jmenuje se Ez-flash 3 in 1 a strká se do slotu na gba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 j to vím jenomže (jsem na videu viděl, že) když do ds litka strčíte advance flashkartu tak trošku vyčuhuje a fat ds nevyčuhovala. Prostě mi jde o to aby mi z litka nevyčuhovala karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 tak to už ti asi nepomůžu nemám zkušenosti s kartama du gba slotu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 prave a na youtube jsem zahlidnul ze tam neco ma a presne v litku sedelo a tak me napadlo jeastli to neni flash pro litka a proto se ptam.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 j tak jsem se díval a M3 DS Real pasuje bez vyčuhování ;) edit: a dokonce i ta EZ-Flash 3 in 1 :D takže nevím co jsi vyděl za video do spojleru dávám videa kde vidíš že nic nevyčuhuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 EZFlash 3in1 a DS Lite - nic nikde nevycuhuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 ok,a kdyz uz jsme u toho kolik asi tak ezflash 3v1 stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 nevím na DX ji myslím měli za necelých 19 dolarů jenže na dx už flashkarty nemaj a co jsem se díval do jiných obchodů tak kolem 22 dolarů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 a u nas ji nemaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 řekl bych žde těžko kdyžtak za draho a kupovanou stejně ze zahraničí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Takže to své staré NDS jsem prodal za stejnou cenu za kterou jsem jej koupil takže ok. Prodával jsem ho protože jsem chtěl NDSlite a s jedním zdejším uživatelem jsem byl domluven na koupi, ale když jsem ho NDSprodal, uživatel co mi měl prodat to novější mě začal ignorovat a mazat mé příspěvky na jeho profilu. Takže dlouho jsem na Nintendo zanevřel, což se naštěstí dnes změnilo, neboť jsem zakoupil z aukra jiné! http://www.aukro.cz/show_item.php?item=1049624314 Krásně černé s bohatým příslušenstvím a myslím že i za dobrou cenu. Má někdo zkušenosti s M3DS kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Kolem 20 dolarů(380 kč) v Americe,v česku to maj dražší kolem 500 stovek.Jo a při spojováni ds z dskem není problém nic nepotřebuješ(u některých her stačí i jen jedna karta-mario kart ds),jen 2 dska a 2 nebo jedna karta(DS Download Play).Jo a ten DS2DS je o ničem 1 save(512kb)to poslalo za cca 4 minuty :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.