MartanCJ Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060002 stáhl jsem si tendle program. Ale nevím jak se pořádně spouští hra. Dostal sem se do adresáře, ale když zadám hockey.exe tak to napíše ňejakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 to jsem taky nezjistil,ale je to škoda,ptz ty hry,to je prostě klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 no ono to nespusta exe subory !!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 a jaky teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 no ono to nespusta exe subory !!! ;) exe to pusti jinak bych nerozebehnul starickeho norton commandera ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andress Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Ja to v poho pustim, takhle nejdriv napises cd a cestu do slozky a pak bez pripon zadas nazev spousteciho souboru, takhle jsem pustil prehistoric a prince of persia ale nejde mi to ovladat jen x-enter ale sipky mi nejdou nevim jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 jako bez .exe? Už mi to de, jenom potřebuju zjistit jak se ta hra zrychluje. Na PC to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 s kade stahujete hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 s kade stahujete hry??? http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Už mi to de, jenom potřebuju zjistit jak se ta hra zrychluje, NHL 93 se mi strašně kousá. Na PC to de Opravdu nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 by mě spíš zajímalo jak ty hry spustit..sem si stáh heroes og might and magic 1 :lol:...a nejde mi to :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 nevíte někdo jak ovládat šipky?? chtěl jsem si zahrát hru mýho mládí - formule gpega ale nevim, jak na ty šipky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 tady máte nějakej pre-made eboot pro dosbox,nevim k čemu to je protože sem nestahoval ani dosbox ani tohle,ale někdo na to třeba přijde http://pspupdates.qj.net/A-pre-made-EBOOT-for-DosBox/pg/49/aid/94550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.