J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Tahle hra vypadá celkem zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 nevíš kolikátýho má vyjít a jestli je vůbec na PSP?:) Jinak vypadá fakt pěkně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Po dati se podívam. A tohle je na PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Takovéhle hry mám rád a pokud jste nedočkaví znám jednu podobnou hru: Open transport tycoon deluxe zde náhled: http://atari.sk/pictures/ss/OpenTTD.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KeYthiS Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Hra sa da stiahnut do PC zadarmo..Teda da sa hrat len 60 min. :roll:..Priamo na ich stranke http://www.g5e.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 nevíš kolikátýho má vyjít a jestli je vůbec na PSP?:) Jinak vypadá fakt pěkně.. Má vyjít na PSP :) A vyjít by měla někdy zjara jsem někde četl;-) Ale na tohle se těším,protože tenhle typ her mám rád:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 50 levelů a free play na pěti božských mapách... To zní zajímavě. Určitě se moc těším. Favorit na jednu z nejlepších PSP Minis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Takovéhle hry mám rád a pokud jste nedočkaví znám jednu podobnou hru: Open transport tycoon deluxezde náhled: Sry za OT ale pojede mi ten tycoon na neflashnutem PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Sry za OT ale pojede mi ten tycoon na neflashnutem PSP? Bohužel ti to nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 lidi už to vyšlo? Vyjde? kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 lidi už to vyšlo? Vyjde? kdy? taky by mě to zajímalo, když je tu napsané že z jara a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 No vypadá do dost pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 NA IGN jsem se dozvěděl,že tato hra má v současnosti termín na 31.listopadu 2010.Takže si ještě počkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JyRyK Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nevíte zda je na PSP například Zoo Tycon nebo Rollel Coaster Tycon.. dyžtak odkaz nebo aspon co a jak.. Ale asi to není na PSP.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nevíte zda je na PSP například Zoo Tycon nebo Rollel Coaster Tycon.. dyžtak odkaz nebo aspon co a jak.. Ale asi to není na PSP.. :( Bohužel nic takového na PSP není, přitom by to byla na PSP docela ideální hra. Pouze je ten Open transport tycoon deluxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Takovéhle hry mám rád a pokud jste nedočkaví znám jednu podobnou hru: Open transport tycoon deluxezde náhled: Chlapy tak to bude luxus hra ! .. není tato hra na screenu nikde ke stazeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 NA IGN jsem se dozvěděl,že tato hra má v současnosti termín na 31.listopadu 2010.Takže si ještě počkáme... No to si děláš P**EL! Vždyť je to PSP Minis tak co jim na tom trvá tak dlouho?! Sakra... Doufám, že to alespoň bude stát za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Chlapy tak to bude luxus hra ! .. není tato hra na screenu nikde ke stazeni ? myslíš ten open transport tycoon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jj to myslím :( ale i tu druhou hru tu Virtual City :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jj to myslím :( ale i tu druhou hru tu Virtual City :) na ten tycoon se podívej zde:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006020009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Neví někdo nějaké novinky ohledně vydání, někdo tu psal 30.11 ale už je po a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Neví někdo nějaké novinky ohledně vydání, někdo tu psal 30.11 ale už je po a stále nic. Posunuto na 31.12.2010...A to kdoví jestli:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Máme tu 17.leden a o Virtual City jsem zatím nenašel jedinou zmínku..Tak mě tak napadá..Nepadlo to úplně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak na to se hodně těšim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jak se můžeš těšit když to nikdy nevyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.