Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hp pavilion dv6-1290 jaké půjdou hry atd.


Srig

Recommended Posts

Chtěl bych se zeptam zda mi půjdou na tomto notebooku http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-1290-d135048.htm pojedou hry typu gta san andreas, test drive unlimited, 18 wheels of steel, mafia 1, traktor zetor simulator, cobra 11. Nechci ho na hry typu nfs shift, gta 4 na to mám playstation 3. Podle mě by neměl být problém ne? A jestli ho někdo má tak jste sním spokojeni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám hp pavilion dv6 1250 a v pohodě všechny ty hry co si psal rozjedes na max a i ty nejnovější hry rozjedeš na střední (hodně ale záleží na OS na vistách se některé hry lehce sekají).. na prácí i na zábavu zkrátka výborný.. HP je kvalitní značka, která se ti narozdíl od aceru hned nepoškodí.

Já jsem mohl mít též lepší, ale rozhodla to u mě značka, protože znám hodně kámošů kterí na acer nadávají že se jim posrala mechanika nebo rovnou zakladni deska. HP můžu jen doporučit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

simeto: po**** se ti může kterejkoliv notebook, takže bych neviděl chybu u HP. Jinak já mam s HP jedině dobrou zkušenost, ale tak mluvím za sebe, ale tak narazit na špatnej/vadnej kus můžeš kdekoliv, šance je tam vždycky.

s tim naprosto souhlasim, ale jde o to, kdyz se to posere jak se to resi. Jedna firma ti chce vyjit co nejvic vstric aby jsi byl spokojeny.

HP servis, klientela, svoje nahradni notebooky... katastrofa!

Dell je s timto nekde jinde, zavital do 21. stoleti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli ti můžu poradit tak se vyprdni na nějaký pavilion - je to opravdu špatný směr od HP a kup buď Dell Studio, nebo Sony Vaio.

Dell studio třeba 1555. Na alze jich teď zrovna moc nemají, ale na mironetu ano. Podívej se tam. S každým tímto Dell Studiem dostaneš 3roky NBD servis (servis do 2. pracovního dne u tebe doma).

Chápu... Pavilion je líbivější. Má hezčí design (mě se taky líbí víc), ale ty Delly zas mají v různých barvách a jestli nekupuješ ntb na pár měsíců, ale spíš na pár let, neváhej a kup kvalitu. Pokud jsi ochotný zaplatit něco kolem 25k tak už si můžeš celkem vybírat i kvalitu.

Pavilion má o 1 lepší grafiku 4650 ku 4570 - ano rozdíl tam je, ale všechny hry, co jsi uváděl to vezme naprosto bezproblému a i s novějšími nemá nejmenší problém a navíc jestli máš PS3... nějaký detaily u GTA4 bych neřešila.

Rozmysli to... ber radši kvalitu Dellu. Sice Dell nemám, mám Sony, které bych doporučila jako číslo jedna, ale to je v jiné cenové kategorii. Kolem 25k jednoznačně Dell Studio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže znova chci notebook na hry, které jsem na stránce napsal. Rozhoduji se mezi acer aspire 5739g, dell studio xxxx a hp pavilion dv6 12xx. Hlavní roli hraje desing a zpracování (dobrý by byl bílý, ale ne bílý a černá klávesnice). Znáte nějaké další? Chci ho do 30 000 kč. Protože ho budu kupovat až v létě.

Tohle je stroj: http://www.mironet.cz/dell-studio-xps-1640-p8600--6gb--500gb--dvd--ati-hd4670-1gb--156quot-1920x1080--hdmi-vip-64bit-tv--2-roky-nbd+dp97539/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu