Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptam zda mi půjdou na tomto notebooku http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-1290-d135048.htm pojedou hry typu gta san andreas, test drive unlimited, 18 wheels of steel, mafia 1, traktor zetor simulator, cobra 11. Nechci ho na hry typu nfs shift, gta 4 na to mám playstation 3. Podle mě by neměl být problém ne? A jestli ho někdo má tak jste sním spokojeni?

Odesláno

já mám hp pavilion dv6 1250 a v pohodě všechny ty hry co si psal rozjedes na max a i ty nejnovější hry rozjedeš na střední (hodně ale záleží na OS na vistách se některé hry lehce sekají).. na prácí i na zábavu zkrátka výborný.. HP je kvalitní značka, která se ti narozdíl od aceru hned nepoškodí.

Já jsem mohl mít též lepší, ale rozhodla to u mě značka, protože znám hodně kámošů kterí na acer nadávají že se jim posrala mechanika nebo rovnou zakladni deska. HP můžu jen doporučit ;)

Odesláno
simeto: po**** se ti může kterejkoliv notebook, takže bych neviděl chybu u HP. Jinak já mam s HP jedině dobrou zkušenost, ale tak mluvím za sebe, ale tak narazit na špatnej/vadnej kus můžeš kdekoliv, šance je tam vždycky.

s tim naprosto souhlasim, ale jde o to, kdyz se to posere jak se to resi. Jedna firma ti chce vyjit co nejvic vstric aby jsi byl spokojeny.

HP servis, klientela, svoje nahradni notebooky... katastrofa!

Dell je s timto nekde jinde, zavital do 21. stoleti.

Odesláno

No jestli ti můžu poradit tak se vyprdni na nějaký pavilion - je to opravdu špatný směr od HP a kup buď Dell Studio, nebo Sony Vaio.

Dell studio třeba 1555. Na alze jich teď zrovna moc nemají, ale na mironetu ano. Podívej se tam. S každým tímto Dell Studiem dostaneš 3roky NBD servis (servis do 2. pracovního dne u tebe doma).

Chápu... Pavilion je líbivější. Má hezčí design (mě se taky líbí víc), ale ty Delly zas mají v různých barvách a jestli nekupuješ ntb na pár měsíců, ale spíš na pár let, neváhej a kup kvalitu. Pokud jsi ochotný zaplatit něco kolem 25k tak už si můžeš celkem vybírat i kvalitu.

Pavilion má o 1 lepší grafiku 4650 ku 4570 - ano rozdíl tam je, ale všechny hry, co jsi uváděl to vezme naprosto bezproblému a i s novějšími nemá nejmenší problém a navíc jestli máš PS3... nějaký detaily u GTA4 bych neřešila.

Rozmysli to... ber radši kvalitu Dellu. Sice Dell nemám, mám Sony, které bych doporučila jako číslo jedna, ale to je v jiné cenové kategorii. Kolem 25k jednoznačně Dell Studio.

Odesláno

Takže znova chci notebook na hry, které jsem na stránce napsal. Rozhoduji se mezi acer aspire 5739g, dell studio xxxx a hp pavilion dv6 12xx. Hlavní roli hraje desing a zpracování (dobrý by byl bílý, ale ne bílý a černá klávesnice). Znáte nějaké další? Chci ho do 30 000 kč. Protože ho budu kupovat až v létě.

Tohle je stroj: http://www.mironet.cz/dell-studio-xps-1640-p8600--6gb--500gb--dvd--ati-hd4670-1gb--156quot-1920x1080--hdmi-vip-64bit-tv--2-roky-nbd+dp97539/

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu