marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 Chcu se zeptat jaká je odpověd na tu otazku na appulo.us ?? Thanx za odpověd Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: Citovat
0 marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: jako co tam není??? a jaká je ta odpoveď??? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: Stačí jí zadat jednou a pak už jí to po tobě nechce :D Já jsem se taky divil [b][color=#000080]Kyek modified a Greasemonkey plugin to allow you to see if an Appulous IPA link was dead before you clicked it. The original plugin was the ________ Links Checker.[/color][/b] Odpověď je cavern //EDIT: Máš pravdu, já tam chodim jenom když mi nic jinýho nezbejvá Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 Stačí jí zadat jednou a pak už jí to po tobě nechce :D [b][color=#000080]Kyek modified a Greasemonkey plugin to allow you to see if an Appulous IPA link was dead before you clicked it. The original plugin was the ________ Links Checker.[/color][/b] Odpověď je cavern hmm myslel jsem že to je jednou denně ... a heslo jsem nedával asi týden :blink: ale i tak se tam nedá hýbat ... bych to zrušil nebo kupil rychlejší připojení/rychlejší server Citovat
0 Electropunker Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 Nejlepsi je to rano......to amici spej a jede to rychle. Ted se tam neda nic delat, ale presto to dohleda. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 hmm myslel jsem že to je jednou denně ... a heslo jsem nedával asi týden :blink: ale i tak se tam nedá hýbat ... bych to zrušil nebo kupil rychlejší připojení/rychlejší server Já jsem heslo zadával na Mozille jen jednou, potom ho to po mě už nechtělo. Tak jsem nahodil IE, kde jsem heslo ještě nezadával a chce ho to ... s tim serverem máš pravdu, je to na bačkoru :D já tam chodim jenom když mi nic jinýho nezbejvá Citovat
0 marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 dík moc kenny už mi to jde Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 Hm, a presne diky tomuhle je to zasekane - zamyslete se lidi... Ma to docela priznacny nazev - troll bridge... Citovat
Otázka
marekgengel111
Chcu se zeptat jaká je odpověd na tu otazku na appulo.us ?? Thanx za odpověd
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.