marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Chcu se zeptat jaká je odpověd na tu otazku na appulo.us ?? Thanx za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: jako co tam není??? a jaká je ta odpoveď??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 momentálně tam nic není , a leze tam každý idiot a pak je to zatížené a nedá se tam nic stáhnout :roll: Stačí jí zadat jednou a pak už jí to po tobě nechce :D Já jsem se taky divil [b][color=#000080]Kyek modified a Greasemonkey plugin to allow you to see if an Appulous IPA link was dead before you clicked it. The original plugin was the ________ Links Checker.[/color][/b] Odpověď je cavern //EDIT: Máš pravdu, já tam chodim jenom když mi nic jinýho nezbejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Stačí jí zadat jednou a pak už jí to po tobě nechce :D [b][color=#000080]Kyek modified a Greasemonkey plugin to allow you to see if an Appulous IPA link was dead before you clicked it. The original plugin was the ________ Links Checker.[/color][/b] Odpověď je cavern hmm myslel jsem že to je jednou denně ... a heslo jsem nedával asi týden :blink: ale i tak se tam nedá hýbat ... bych to zrušil nebo kupil rychlejší připojení/rychlejší server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Nejlepsi je to rano......to amici spej a jede to rychle. Ted se tam neda nic delat, ale presto to dohleda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 hmm myslel jsem že to je jednou denně ... a heslo jsem nedával asi týden :blink: ale i tak se tam nedá hýbat ... bych to zrušil nebo kupil rychlejší připojení/rychlejší server Já jsem heslo zadával na Mozille jen jednou, potom ho to po mě už nechtělo. Tak jsem nahodil IE, kde jsem heslo ještě nezadával a chce ho to ... s tim serverem máš pravdu, je to na bačkoru :D já tam chodim jenom když mi nic jinýho nezbejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 dík moc kenny už mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Hm, a presne diky tomuhle je to zasekane - zamyslete se lidi... Ma to docela priznacny nazev - troll bridge... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Chcu se zeptat jaká je odpověd na tu otazku na appulo.us ?? Thanx za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.