Kubi.90 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Dal jsem si na XP vzhled windows 7 jmenuje se to seven skin a teď nevím jak to všechno vrátit zpět na normální vzhled XP tak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 pokud je to ten samej skin co sem měl já, tak šel normálně odstranit přes ovládací panely - přidat/odebrat soubory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Já se tam dívám do toho odebrat.... a tam to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Já se tam dívám do toho odebrat.... a tam to není nic s seven skin tak já nevím x( a nejmenuje se to tam nějak jinak? sry že jsem to poslal 2x mě se to seklo a pak se to poslalo Ten kdo mi s tím pomůže a spraví mi to tak mu dám 200 kredits a ten skin se jemnuje Seven Skin Pack 2.0 Ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Uplně jednoduše jestli máš zalohu systému nebo nastavené automatické obnovení systému najet tak to použíj ... najdeš to v start ---> příslušenství ----> systemové nástroje --->obnovení systému ---> poté musíš zvolit datum před instalací toho skinu ... Funguje to před 5min sem to skoušel a xp jsou jako nový :) bez známky isntalace seven 2.0 ultimate skin ... credits si nech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 to jsem zkoušel a nejdeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 to jsem zkoušel a nejdeto tak to kecáš,tohle musí fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 díval jsem se tam a žadná instalace tam nebyla tak jsem dal prosinec a nic se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 tak to kecáš,tohle musí fungovat Nic nemusí fungovat vždyť to jsou přece windows :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Tak jedině REINSTAL windowsů... jinou radu nemam když jiného nejde podle tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubi.90
Dal jsem si na XP vzhled windows 7 jmenuje se to seven skin a teď nevím jak to všechno vrátit zpět na normální vzhled XP tak díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.