canava Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Dweight : tak si kup xbox když ti sony vadí !! pro mě je sony jednička i po tom co se stalo, to že ty to nedokážeš pochopit je tvůj problém.. a jestli ti vadí že někdo zná tvoje jméno (beztak jim je to uplně jedno..), tak ty údaje příště vyplňuj nepravdivě!! (já je mám taky nepravdivý).. navíc oni ani nechtěli krást peníze z kreditek, takže nevím proč sis jí vyměňoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 tohle nema cenu komentovat,demence lidí nezná mezí,viz patver a canava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 nemas slov co?Ze ses neozval a nenadaval jak vse fungovalo.Treba:Zasrana SONY-chce moje udaje,heslo,pin kod,r.c.,a.t.d.Co kdyz toho zneuzijou. A mezi nami:jenom osli hlavA da na internet pravdive udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Prosím člena fora Dweight, aby přestal osočovat ostatní členy fora. Tvůj názor jsme už vyslechli, tak dej laskavě prostor ostatním. Asi každého uživatele PSN štve že k této situaci došlo, věř mi že SONY není první ani poslední společností u které došlo k úniku informací. Je s podivem jakých fám a pomluv se PSN komunita dopouští, je mi zle z takových keců, divím se že někdo plýtvá energiíí řešit takovéto kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 a rockyzz,jelikož je sponzor,osočovat může a neřekneš mu ani slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Neni sponzor ale moderator :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 rockyzz je sponzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Já nejsem moderátor mg :D Ale sponzor to má pravdu.... Ale skutečnost je taková že nevim na co si tu stěžuješ, ty jsi mi nadával a dívíš se že jak ti to řekněme "oplatim" nebo jak bych to nazval?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Dweight: Prosím už drž hubu a jestli chceš nadávat tak si to piš do poznámkového bloku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 mám pravdu,tak ste nasraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Sry mensi omylek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Já myslel, že se tady řeší Odstávka serverů a vy tady zatim řešíte píč*viny, kdo je retard, kdo je debílek, radši nechte prostor pro užitečnější informace, vždyť tohle je na palici, snažim se o tom tady něco zjistit, třeba kdy to konečně pojede, vypadá to že to bude na dlouho a tímhle si krátíte chvíli? Posledních pár stránek je jenom o tom kdo fandí sony, nebo je na ně nasranej... A z jinýho soudku Sony mlží úplně všem, tiskovkama jenom získávaj čas aby mohli vybrat naše kreditky a databázi už prodali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Jezis vy jste tupíí...budete mit PSN+...koupite si arkadu (treba ktera bude zadarmo pro PSN+) a po vyprdeni mesicni lhuty ji furt budete mit"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Co sem slysel tak po vyprseni zustanou aktivni temata atd., ale hry co sou zdarma na PSN+ po vyprseni ty mesicni lhuty prestanou byt aktivni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Tohle jste už četli ? --- http://console-forum.net/tema/121232-britska-policie-zatkla-cleny-hackerske-skupiny-anonymous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 PSN+ free hry jsou obvykle full trialky, které jsou svázané s aktivací PSN+, pokud vám plusko skončí, z full verze bude opět trial demo (ony hry mají v informacích čas expirace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 tak co? už vám to jde? bohužel u sebe ještě nemám ps takže nemůžu zjistit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Nejede, je to i na webu playstationu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svikruha Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 hodně štěstí klucí ze sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 vypadá to že tento víkend bude opět bez PSN.. už by si měli pohnout !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak co už to zapli ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Ne, nezapli...a je takový problém podívat se na stránky PSN a v pravym rohu se podívat že to je pořád offline?... Zatím to vypadá skutečně nadějně. Vedení Sony před malou chvílí potvrdilo, že je v poslední fázi testování "nového" PSN. Pokud tedy vše půjde jako po másle, nejpozději v neděli bychom se mohli dočkat jak obnovení Playstation Network, tak i Qriocity. To ostatně již dříve potvrdila i samotná firma, jejíž prioritou teď údajně je opětovné zprovoznění multiplayeru. Ostatních součástí PSN jako PS Store bychom se pak měli dočkat někdy v průběhu tohoto měsíce. Nezbývá než doufat, že zodpovědným programátorům půjde práce hezky od ruky a hlavně, že nedávné výhružky neznámé skupiny hackerů nedojdou naplnění. Zdroj: zing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Ne, nezapli...a je takový problém podívat se na stránky PSN a v pravym rohu se podívat že to je pořád offline?...Zatím to vypadá skutečně nadějně. Vedení Sony před malou chvílí potvrdilo, že je v poslední fázi testování "nového" PSN. Pokud tedy vše půjde jako po másle, nejpozději v neděli bychom se mohli dočkat jak obnovení Playstation Network, tak i Qriocity. To ostatně již dříve potvrdila i samotná firma, jejíž prioritou teď údajně je opětovné zprovoznění multiplayeru. Ostatních součástí PSN jako PS Store bychom se pak měli dočkat někdy v průběhu tohoto měsíce. Nezbývá než doufat, že zodpovědným programátorům půjde práce hezky od ruky a hlavně, že nedávné výhružky neznámé skupiny hackerů nedojdou naplnění. Zdroj: zing.cz Sorry, ale v dobu kdy jsem sem psal jestli to zapli tak mě nešel ten web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Na oficiálním Playstation blogu se objevila zajímavá zpráva. V rámci programu "Welcome back" bude každý mít možnost získat dvě hry zdarma z pěti možných. zatím ale nebylo řečeno, jaké hry to budou. Majitelé PSP si budou moci zvolit dvě hry ze čtyřech. http://blog.eu.playstation.com/2011/05/06/scee-identity-theft-protection-offering/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.