FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ježiš to už snad neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 kdybych tohle věděl,tak bych na 3.60 nikdy neaktualizoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 no, pustí to jako vánoční dárek a budem všichni rádi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 v*jebaní hackeři.. že jim to za to stojí m*mrdům.. celé je to jen jejich vina ... člověk už si ani zahrát s přáteli nemůže ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 kdybych tohle věděl,tak bych na 3.60 nikdy neaktualizoval... jj, přesně tak. mohl jsem si nechat cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ja to rikal sony mele sracky nevi jak to dat dohromady proto mlzi ze to testujou jsou uplne v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jsou to zmetci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Já jsem rád, že mám CFW a ani mě nic netáhne k aktualizaci FW :-). Ale upřímně mě to rozesmálo. Říkal jsem si "no to už není možný, přece to dneska musí jít" a ono nemusí :lol: Nu, alespoň si lidé bez CFW můžou koupit třeba takový heavy rain, nebo něco jiného, SP pořádného (napadá mě ještě demon's souls) a užívat si SP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 mě už singleplayer leze na nervy,fakt už mě nebaví hrat black ops zombíky,ale už jsem se dostal do 36. kola :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 blazneee :D mě ve 31 lvlu došli náboje a prostě už to nešlo :D a abych nebyl OT tak SONY me fakt mr*aj :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 no já dycky před koncem každyho kola si necham jednoho crawlera a jdu spojit teleport,když už je nedavam vlezu do teleportu a zvrchu na ně hazim granaty :D a až mě to teleportne zpět,tak dycky do nich vysypu zasobak RPK(to mam dcla rád) a ak74 (to mam vždycky vytuněný) a běžim pryč :D...takhle to dělam dokola :D... no mě už taky pěkně mrdaj,pěkně mě to sere! btw a m16 vytuněna je taky dobra,dostaneš granatomet a bude automaticka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Myslel jsem že už to fakt pustí neska se tam asi škrábou na zadku nebo co. A k té M16 vytuněná je to nej zbraň v zombikách:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 no já to věděl,že to nepustí,když volam s klukama na skypu,tak vždycky dnes to pustí,už se těším a já řikam ,že se nemaj na co těšit a večer bulej :D...no M16 neni moc dobra,tam je hlavně dobrej ten nadomet...jinak je dobrej vytuněnej AUG,k tomu dostaneš masterkey(přidavnej shotgun) kterej nabiji po dvou ranach :D... mrtě dobry je commando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Dopr.ele!!! kur.a vy.ebany sony!!! uz nme se.ou...nemam zadou dobrou SP hru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Myslel jsem že už to fakt pustí neska se tam asi škrábou na zadku nebo co. A k té M16 vytuněná je to nej zbraň v zombikách:D:) Jak se daj ty zbrané vytunit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 musiš vlézt do teleportu a vzadu máš takovej "stroj",kterej ti za 5 tisic "vytuní" zbran :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Caute mam takovej dotaz kdyz jeste nemam ucet na PSN a regnu se az to spusti tak asi nebudu mit ty bonusy atd. ze ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 No jelikoz jsou ty hry pro ty co postihl vypadek tak asi ne ale ja to nevim tohle je jen domnenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 No už by to mohli pomalu spustit, začínaj mi docházet SP hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Radši ani nechci vědět, kdy se to spustí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 já spíš nerozumim tomu,co tam furt "vyráběj",mi neřikejte,že novej system jim trva skoro měsíc...prostě nevěděj co s tím,tak nas voděj za nos...zm*di Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ja uz na pS3 ani nehraju =D nemam co hrat =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 já spíš nerozumim tomu,co tam furt "vyráběj",mi neřikejte,že novej system jim trva skoro měsíc...prostě nevěděj co s tím,tak nas voděj za nos...zm*di Pokud by šlo opravdu o nový systém, tak by to "vyráběli" minimálně rok! Systém mají hotový, nyní celou dobu pracují na zabezpečení, aby nemuseli za 14 dní řešit něco podobného. Jenže pokud někdo rozumí sítím, tak ví, že pokud fyzicky neodpojíš kabel, tak je stále šance se do systému dostat. Takže řešení není udělat nenabouratelný systém, ale zlikvidovat hrozbu! A to se právě teď děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Taky to tak mám, čekám na Infamouse 2 a jinak teď PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Njn ja si zatim tvorim lbp 2 levly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.