tomas.kolinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 ja si radsi kreditku nevypisoval a nic z psn storu nekupuju.ikdyz jsou tam nekdy pekny balicky do her ale jistota je jistota.a vydim ze se mi to vyplatilo...Doufam ze se to brzo rozjede:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Já požívám PSN vouchery, ale zbylo mi tam ještě asi 700, tak doufám že mi tam zůstanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 právě ty kredity sou bezpečnejší, asi jediny co mi vadi, když mi tam zbyde pár korun tak za co je utratit:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 mě by tam nic nezbilo, tenhle týden jsem si chtěl kopit nějaký DLC, ale zatím si nic nekoupím. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 A vi se teda neco o tom kdy se to ma presne spustit?Nekdo psal ze vcera v utery,ale nic se nejak nedelo.:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Ten vcerejsek byla jen spekulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Je to onicem clovek si kupuje hry na online a nemuze si je ani poradne uzit:// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 uz to lita i na ct24.. http://ps3haxcz.freeforums.org/sony-p-ipustila-e-psn-bylo-hacknuto-t225.html#p846 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Sony už včera informovalo, že spuštění PSN by mělo být do jednoho týdne ... fucking long time! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 akcie sony padaj:) kupujte:) asi přejdem všichni na XBOX:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Vymenim akcie Sony za ps3 hry :D Ocekavam nabidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 (09:10) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10315094766-highlight/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 myslim že za tohle by měli udělat nějaký odškodnění, když si člověk vezme kolik osobních údajů se stratilo a za jejich ochrnu byla zodpovědná SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 To se lehce rekne ale vem si kdyby kazdemu meli platit 1 kc tak by to dosahlo 70 mil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Tjn, to je pro ne špatný, ale když by to sprovoznili, tak by mohli dát k něčemu zadara přístup. Hře nebo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Jn neco podobnyho bych rekl ze udelaj aby na ne nedopadla obrovska spousta zalob .... Jen aby to nejak nezasahlo Battlefield 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 oni daj podle mě jen nějaký ptákoviny zadara, ale tak lepší jak nic... ale jestli někdo zneužije ty info tak to bude hukot pro ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Sony 1/2: Ačkoliv případ stále vyšetřujeme, věříme, že neoprávněná osoba se dostala k informacím, které jste vy poskytli: jméno, adresu (město, stát, PSČ), emailovou adresu, datum narození a přihlašovací údaje k PSN a Qriocity. Je také možné, že vaše profilové údaje, zahrnující historii nákupů a fakturační adresu (město, stát, PSČ) a ověřovací otázka na PSN/Qriocity byly též zjištěny. Sony 2/2: Přestože zatím nemáme důkaz, že byly získány i vaše údaje o kreditních kartách, nemůžeme tuto možnost vyloučit. Pokud jste nám poskytli tyto údaje přes PSN a Qriocity, podotýkáme, že vaše čísla kreditních karet a datum vypršení platnosti mohly být také získány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 OMG tohle je fakt epic fail, ktery bude mit na sony nedozirne dusledky...... zajimalo by me, kdo za tim vsim vezi... BTW: Nevim jak by to melo ovlivnit BF3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 kazdej z nas co platil kartou na PSN by mohl zalovat sony za to ze uvolnily udaje o kartach =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 To hodně štěstí. Ač se mi nynější situace nelíbí, přeci jen musím říct, že Sony žádné informace neuvolnila, ale byly jí ukradeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=698417 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 i kdyz to bylo ukradeno sony... tk je to zverejneni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 To je jasne, ale vem si kolik lidi to muze velmi negativne ovlivnit, oni musej bejt nejak vazany smlouvou, ze nikomu nesmi tve udaje poskytnout atd. a vse by melo zustat v soukromi.......tvl. kdy by se me to primo tykalo, tak jsem pekne nastvanej, jeste ze kupuju pres kupony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Neříkám, že firma nebude mít problémy, to bude a velké. Ať už žaloby, které jistě budou, tak i problémy obchodní, tohle se lidem nelíbí a dají to firmě pocítit. Jak to už nakonec předvedl Ultimate v jiném tématu (ale to je spíš pro uživatele PS3 dobrá zpráva, že?). Ale těžko na nich vysoudíte porušení smlouvy o nešíření soukromých dat, zase neblbněte. To je jako když se k vám někdo vloupá, odnese si telku, tak také o vás neřeknou, že jste mu jí dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.