saza Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 aby se furt někdo neptal kdy to spustí, tak tady je článek. vypadá to na 31. květen ale chybí tam rok.:cheesygrin: http://games.tiscali.cz/tema/psn-stale-nebezi-sony-zvazuje-odmeny-za-dopadeni-hackeru-55680 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To si dělaj pr*** xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 31.5???????? to snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To at dou ty hackeri vazne do riti, to je cista demence tohle a jeste se chystaj na dalsi utok, vazne bravo, hlavne ze to delaj pro nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Takze nakonec vic jak mesicni vypadek? No tak to je sila..jet jen na PS3 tak jsem k_______rva na_ranej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Pripadam si jako ♥♥♥♥♥, kupuju si hry radove za nekolik tisic a ani si je nemohu zahrat........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Pripadam si jako ♥♥♥♥♥, kupuju si hry radove za nekolik tisic a ani si je nemohu zahrat........ ................................. :lol: p.s. pořiď si xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ................................. :lol:p.s. pořiď si xbox :) No tak nasranej este nejsem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To prijde :) Preci jen, tri tydny jsou dlouha doba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 houby pro nás :D sony vydala ps3 s linuxem.. dobrý nápad hackeři chtěli využít other os na hacknutí konzole sony odstranila linux z důvodu ochrany prolomení..( vina hackerů ) hackeři se zlobí a snaží se vrátit other os a odvolávají se na nesmysl že když ps3 vyšlo s other os tak se nemůže odstranit ( dávam jim lehce za pravdu, ale můžou za celej problém oni ) geohot prolomil ps3 o nějakej ten pátek později sony si to s ním a jemu podobným " vyřídila " msta ze strany hackerů, která má dopad na všechny hráče.. proč? důvod? obhajování geohota? NE! jen arogance zmíněných hackerů .. proč nejde psn? protože sony odstranilo other os, proč jej odstranily? k neprolomení konzole.. na koho se vlastně hackeři zlobí?.. sami na sebe .. blah.. jejich arogance nezná mezí.. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Zahrivam gameboye ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 No neustale me ty jejich kecy o tom ze nevedeli o rozsahu skod atd. nutí,dívat se po nejakem xboxu.Kdyz na zacatku napsali ze to nebude dlouho trvat,tak jsem to jeste chapal,termin do minuleho tydne uz jsem nejak zkousnul,ale do 31.5. ? To uz je i na me dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To vesti hromadnou migraci na xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Presne tak:D Jsem zvedavy jestli po spusteni PSN bude udelana nejaka statistika ubytku prodeje:D Jsem zvedavy kolik lidi to vzdalo a preslo ke konkurenci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ja uz bych tam davno byl...sice se tom muze stat i u xboxu, ale tam nikdy nebyli tyhle hackovaci problemy, protoze se proste hacknul a i tak si jede dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Mám doma obě konzole....ale teď šlo PSko nějak stranou, protože nemůžu dělat online trofeje... a začal jsem hrát víc na Xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Presne tak xko je hacknute a microsoft nedela vedu,to jenom sony se mstilo jako male deti na piskovisti za rozbity hrad:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Tak zase je chapu ze to chteli hrotit, protoze v tom vydeli obrovskou potencionalni finacni ztratu.....ale holt se jim to pak takhle vymstilo...konzole muze ocividne bezproblemove na trhu fungovat i po hacku o cemz svedci prave xbox.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Presne tak,xbox ma porad stale velky prodej...I pres hack:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Presne tak:D Jsem zvedavy jestli po spusteni PSN bude udelana nejaka statistika ubytku prodeje:D Jsem zvedavy kolik lidi to vzdalo a preslo ke konkurenci:) No, ve skutečnosti je právě teď (stav ke 30.4.) PS3 nejprodávanější konzolí a to včetně handheldů. Viz. VGChartz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Když to chěli hrotit, měli si nejdřív zajistit bezpečnost svých serverů... Nanaki: 30.4. rozhodně neni právě teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Podobná data jsou vždy se zpožděním, to je normální. A 30.4. už PSN také nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 30.4. PSN nejelo dva týdny a Sony slibovalo že to každou chvílí pude, teď sou to tři a pravděpodobně to ještě nějakou chvíli nepude, statistiky ze 30.4. nejsou směrodatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 já dělám opak :D já místo xboxu přecházím na PS kvuli exkluzivitám a ještě kvuli tomu že sem na PS vyrůstal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Člověk by čekal, že i po dvou týdnech se prodej aspoň nějak pohne směrem dolů a PS3 nebude na vrcholu. On-line hraní není zase tak podstatné pro všechny, jak si možná někteří myslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.