th0ca Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 jenze jen tenhle pruser bude stat sony nekolik desitek milionu zakazniku, kteri prejdou na xbox i za cenu placeneho hrani, ale hodne lidi tim stratilo duveru, sony si nemuze dovolit na to dlabat, protoze 50% zakazniku by ji zrujnovala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 jenze jen tenhle pruser bude stat sony nekolik desitek milionu zakazniku, kteri prejdou na xbox i za cenu placeneho hrani, ale hodne lidi tim stratilo duveru, sony si nemuze dovolit na to dlabat, protoze 50% zakazniku by ji zrujnovala.... to jsou pouze odhady, protoze vetsina lidi se nemuze dovolit menit konzole,jak se jim zachce a dalsi lidi jsou proste jenom playstation konzolisti pres 15 let, tak proc chodit ke konkurenci. Jinak co sony ztrati na ps3,tak nahrabe na psp2. Sony me sice zklamala,tim co se stalo, ale zas tak zavazny problem pro mne nenastal (i kdyz jsem si myslel,ze je,kdyz jsem zjistil podivny pochyb na me karte,a ono to byla chyba jen banky,pri spatne zapocitanem kurzu), toto se mohlo stat komukoliv. Ja osobne proti sony nemohu rict nic,zatim jsem zadny jejich vyrobek nereklamoval,dokonce doma mam 14 let starou sony tv,ktera furt funguje, to same playstation 1 stale funkcni. Me turnaje v tekkenu bez problemu sponzorovala,sverila mi veci za par desitek tisic a co chtela,pouze fota z akce a recenzi,docela malo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 bohuzel ten problem se netyka ale jen nasi republiky - cesi v tomhle smeru jsou opravdu dost laxni - viz ze banky nezaznamenali ani nejaky vetsi narust zadosti o nove plat. karty atp..., ale hlavne Amiku a ty v tomhle smeru nejsou moc pratelsti. Myslim, ze hlavne tam bude muset sony hodne vychazet lidem na ruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 spam o hovne je vzdy nejlepsi a dobre se prezentuje:D Jinak ja osobne,kdybych pracoval sony,tak bych vam nasliboval hory doly a pak zpustil system a nic vam nedal (stejne vetsina zvas porusila smluvni podminky,i ja) a proc,protoze stejne bude pouzivat psn na online hrani i bez te hry zdarma, protoze ne kazdemu se chce platit za online hrani u microsoftu a lidi v sony o tom vedi. A kdyz uz neco daji,tak daji takove hry, co meli nejvetsi download a vlastne je nikdo uz nechce. Take it easy Zajimavy cechackovsky pristup, ktery si Sony dovoli asi tezko, protoze tohle proste spoustu hracu sere a musi se jim za tuhle "chybu" nejak odmenit..... A to co pises jsem napsal o prispevek vic....sony bude rozdavat nejake uspesne hry, ktere maji vsechny a z kterych uz vyzdimala dost penez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 jenze jen tenhle pruser bude stat sony nekolik desitek milionu zakazniku Několik desítek milionů je aspoň dvacet milionů. Opravdu si myslíš, že na Xbox přejde 40% majitelů PS3? Zase neblbni, tohle je hloupost. Podívej se i sem, kolik lidí je naštvaných (což se dá samozřejmě chápat), a kolik jich opravdu přešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 ja nevim, ja osobne sem si PS3 koupil z jednoho jedineho duvodu: bluray mechanika na bluray filmy. Kdyby mel i xbox bluray resp to druhy co uz neexistuje, sakra nevim nazev... HD DVD ?D:, tak bych sel jednoznacne do xboxu. U me osobne timhle co se stalo, plati toto, nova generace konzoli = XBOX. Pokud samozrejme SONY neprijde opet s nejakym trhakem v nove konzoli. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesicek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Rád bych se přesvědčil o informaci kjterou jsem se doslechl ze školy o kmarádů že PSN půjde nejdéle do 31.5. je to pravda?? na official blogu nepíšou totiž žádné datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ano nejzazší termín spuštění je podle Sony poslední květen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To nejzazsi bych bych bral s nadhledm, buh vi jak to dopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesicek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To nejzazsi bych bych bral s nadhledm, buh vi jak to dopadne :) Tim myslíš co?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 ze to taky klidne nemusi jit i v cervenci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Já předpokládám že to opravdu nejpozdějš 31. května pude, to už by bylo i od Sony moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 S takovou budou ty dvě hry zdarma docela málo, aby za chvíli rozdávali aspoň PS Move :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 jo chtit muzes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Zapněte si Michaela ten vás uklidní, trpěliví se dočkají a netrpělivým se ten čas do spuštění PSN bude pěkně pomalu táhnout :) Já osobně mám PS3 a vůbec mi nevadí že PSN nejede... aspon chodím ven, ale to chodím i tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 tak já sem venku celý odpoledne,ale když večer přijdu domů,tak si rád zahraju s kámošema online...ale to bohužel už skoro měsíc nemůžu a další měsíc nebudu moct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 mně nejel měsíc internet a přežil jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Stát se muze cokoli dopadnout to muze všelijak....sliby chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 rikam si,ze je idealni doba,udelat nejaky ten turnajek v Mortal Kombatu, vsichni jsou horny na hrani s zivymi protivniky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Nevite teda nekdo nejake blizsi info krom toho ze se to ma teda rozjet nekdy ke konci kvetna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Do posledního května už mají fungovat všechny služby PSN, online her by se mělo spustit jako první, ale nevěřím tomu, dokonce někde na fóru sem četl že 14.5.2011. Ještě si podle mě ale počkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Čus mam takovou informaci ze by se to na 33%¨mohlo spustit zejtra....psal to jeden youtuber kterej ma pres 2 milliony subbu...ne hatujte me...jen se snazim vas informovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Zajimalo by me z ceho vychazi to presne cislo 33% pravdepodobnosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Silver, no... Pravděpodobnost je vždycky 50%, buď to půjde, nebo ne. Nicméně, i na VGC se šušká, že se něco děje. Udajně začíná poslední fáze testování, přímo na konkrétních hrách, LBP2, apod. Ale jestli je to pravda, nebo ne, to fakt netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Vychazim z toho ze (doufam) 100¨%¨je do konce května ... 50¨%¨je o tyden pred koncem kvetna a tech 33¨% ¨jeste driv :) ... by ocko proste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.