Dweight Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 já bych spiš řekl,že na 33% to bude spuštěný na konci května :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Aspoň se konečně můžu učit na zkoušky a online hraní mi v tom nebrání :D Nicméně obnovu PSN bych uvítal co nejdřív ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://www.czechgamer.com/novinky/8605/Vyvojarske-PlayStation-Network-uz-pry-bezi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Radši si ani nebudu dělat naděje :D EDIT: Je novy FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Zdá se, že je PSN zpět (nechci nic zakřiknout), update systemu už lze stahovat. EDIT: Jedná se pouze o FW update. Omlouvám se ;) Každopádně pro nás to znamená, že se spuštění blíží a snad už to nebude dlouho trvat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jojo, vypadá to, že je to ready, už sosám :D Nojo, tak je to asi jen na FW :) ale alespon nějaký počin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jojo, vypadá to, že je to ready, už sosám :D Zklamu tě. Před chvílí jsem se opravil, PSN zatím spuštěné není, ale konečně nějaká známka života a snad už to nebude dlouho trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Nojo, už jsem si toho všiml, jak sis to upravil :) Jinak už se vážně moc těším, až se opět naplno rozjede GT5tka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jj, snad to uz bude dobre http://blog.us.playstation.com/2011/05/14/play-on-%E2%80%93-psn-restoration-begins-now/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 http://ps3.ign.com/articles/116/1168419p1.html zdá se, že to přeci jen už půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ale nejake presnejsi datum nez konec mesice tam nikde nezaznelo nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 uz je to online v US a east coast...btw co to je qriocity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jo a jinak lidi v diskusi kteri zijou v us regionu dekujou a jasaj ze je to online a rikaj tam: It is Ridge race! to je hra co ja vim...takze tah hra zadarmo muze byt prave ona... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Takze by to mohl tak do pristiho tydne najet ze?:)myslim u nas.To budou vetsi oslavy nez kdyby se nasi stali mistry sveta:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 uz jsem si stahl 3.61 a ted jen cekam na online.Pry behem dneska se to ma spustit.INFO www.konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jj taky sem to uz cetl.Je to bomba.A to 3.61 jsi si stahl primo ze stranek sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 najed do XMB MENU a nahore system update a stahnes to ale zmena hesla jeste nejde a info je What's New cesky postup pro stazeni je to pod SING IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Diky moc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 3.61 downloading :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Super, taky už stahuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Pepo ... ale neni tam napsano pro kterej region..sony oznamilo ze uz je spusteno US a East Coust regionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak aktualizováno a čekám na spuštění online...když jsem to viděl,tak sem myslel že už to jede,ale ono ♥♥♥♥♥ :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 zatim jen stazeni 3.61 a pry behem dneska i online.Zapinaj to po regionech tak jsem zvedav kdy se dostane i na nasi malou zemicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 už jsem stáhnul 3.61 a k dokonalosti chybí jenom zapnutí PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Pořád se neví jaký hry budou zdarma ke stažení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.