Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 To je zase ale informace kterou si někdo vymyslel, pokud si pustíš video tak uvidíš že Kazuo nic takového neřekl. Naznačil že se bliží spuštění a že se pracuje na jednotlivých funkcích PSN ale neřekl že to bude dnes večer. Neříkám že to není možné. A pokud se řídíš informacemi z různých stránek, které nejsou oficiální tak to musíš žít v dobrém světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ja si pockam do vecera =D to takovej problem neni =D aspon si nafarmim nejaky IPcka v League of Legends =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 "Sony Computer Entertainment před několika minutami oznámila, že DNESKA konečně spustí službu Playstation Network" Tu větu jsem v tom videu nějak nenašel. hmm... asi mají jiné, lepší a oficiálnější zdroje než je Video přímo ze Sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak urcite by vydavali update kdyby neplanovali ze to dneska nebo zitra zpusti.A neni to jenom jedna stranka ktera informuje o spusteni.V USA uz to jede takze mi chces rict ze to pusti amikum a evrope ne jo?To je pekne tupa uvaha.A jenom pro informaci ziju ve stejnem svete jako ty (pokud teda nezijes v matrixu;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ježiš nehádejte se,pro nás je směrodatný,že se chystá spuštění v nejbližších hodinách/dnech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 presne tak dweight:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Je mi to jedno, neřekl jsem že to dnes nepojede řekl jsem že Sony nic takového neřekla a na netu a fórech jsou dokonce napsané přesné časy... Tady vidíš jak se to vše dokáže od oficiální informace zkomolit. A kdyby to dnes nejelo, tak 90% lidí nadává na Sony že to nejede, přitom nic takového nezaručovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faq Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Posted on 15 May, 2011 at 12:24 pm by Nick Caplin We are bring Europe back online throughout the day. As we are switch it on for so many people, it will take some time. Just a little longer I promise. Postnuto na EU blogu ;) Takže během dne se všichni dočkáme:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomexi ctes si prispevek od faq jo? :) Chce se to poradne informovat nez zacnu psati:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomex boze!!! prej sto nikde nenasel...ale ze IGN uz od rana je online to asi nevis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomex takovej noob =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomex takovej noob =D nj stává se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 no nic du hrat GTAcko =D mam chut prejet pak lidi =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Presne tez ji tedkom hraju:D ale celkem me stve ze se blokujou nektere trofeje pri pouziti cheatu?D ( sory za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 proto hraju bez cheatu kdyztak az pujde PSN zahrajem =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Noob jseš ty.. bež si zacheatovat a nedělej tu ze sebe hrdinu fóra. Já řekl svůj názor a to že ty ho nechápeš za to já nemůžu když se ti nelíbí tak se zdrž komentáře frajere.. Končím debatu na toto téma. Nemám náladu se tu hádat s partou spekulantů kteří se nemůžou dočkat až jim spustí online svět. Leave comment please. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Asi tak, nevím kdo je větší noob, ten kdo projeví svůj názor, nebo ten kdo cheatuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoodySalamadr Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomex :D nazor muže mít každy ale ty neříkáš nazor říkáš hovna a pár lidí už ti sem hodilo odkaz na články od Sony a když píšou že dneska to pojede... tak nic neslíbyli ??? (vysvětleno stylem pro .....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tady nikdo necheatuje protoze to blokuje trofeje to je jedna vec a za druhe ty cheaty se delaji pro zabavu kdyz uz je hra treba projeta.Nikde nedavam cheaty do hry kterou sem jeste nedohral do konce.Straci svuj smysl.A plne souhlasim s woodym.Kdybysis poradne procetl vice for nebo i ofic stranek tak by jsi vedel ze to dneska pojede.A nemlel hovadiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak takhle... Amíkům to video podstrčili pod nos už včera a PSN jim jelo až dnes, ale pořát nejde hrát. Takže vaše komentáře porti mně nejsou na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Boze ty jses mago.r ... co kecas ze nejde hrat v tom regionu co to spustili? Uz davno hrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 A to máš odkuď já tu zprávu mám od lidí kterým PSN jede, ale když šli hrát např. MW2 tak jim vyskočila nějaká další chyba.. Takže ve finální fázi stejně nehrajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 A to máš odkuď já tu zprávu mám od lidí kterým PSN jede, ale když šli hrát např. MW2 tak jim vyskočila nějaká další chyba.. Takže ve finální fázi stejně nehrajou. Ježiš ,kdyby to tak bylo tak už by lidi psali stížnosti a nějaký web by o tom určitě informoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jeho prvni hra po obnově PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jede to jenom někde. Na Floridě ku příkladu ano. Ale ne v celé americe. Evropa je taky celá offline taktéž UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.