SandysJr Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Evidentně to je magor nejdřív napíše tohle Noob jseš ty.. bež si zacheatovat a nedělej tu ze sebe hrdinu fóra. Já řekl svůj názor a to že ty ho nechápeš za to já nemůžu když se ti nelíbí tak se zdrž komentáře frajere..Končím debatu na toto téma. Nemám náladu se tu hádat s partou spekulantů kteří se nemůžou dočkat až jim spustí online svět. Leave comment please. tak si myslíš že konečně bude od něj klid a pak zas vysype, něco dalšího, jak jako čekáš, že na tebe tady budou reagovat, cucáš si info z prstu a pak se obhajuješ dalšíma výmyslame, evidentně neumíš anglicky když nerozumíš tomu co Kazuo říká v tom videu a amíci maj časovej posun, proto to video dostali už včera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Chytráku, Commenty k tomu videu fungujou jako chat. Každou sekundu se pár přidá ptal jsem se jestli to v Americe už jede a někteří psali že hrajou a někteří že ne, Jížní amerika nejede celá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoodySalamadr Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nomex uplně každý se ti tu směje :D a teď ti to přeložím za pro lidi jako si ty... teď naraži lidi na to že jednou říkáš jednu věc(která je uplne ♥♥♥♥♥) a za hodinu říkáš něco co je uplně v rozporu z tou první věcí :D nebo se jí to vubec netíká :D jedno z toho :D prostě kámo být tebou už nic nepíšu :D Nomex...Komplex :Dzní to podobně ne a sedí to ne :D ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Hej co furt řešíte? :-) jaj...prostě to pojede až to pojede...je snad jedno, jestli hrajou v celém UK nebo ve třech šestinách USA....tady to zatím nejde, tak se nehádejte jak loulové, ne? No flame....jen podotýkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nemáte někdo nějaký info jaký ty hry se budou nabízet zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoodySalamadr Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nemáte někdo nějaký info jaký ty hry se budou nabízet zdarma? Taky by mě to docela zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 chlapi je to važně nutné takhle dětinsky se hádat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Co jsem se ptal, tak mi bylo řečeno že jednou z možností je něco jako kredit který pujde vyčerpat na Mapy do CoD nebo na různé přídavky do her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 to by bylo senza,kdybych si mohl stahnoud DLC zdarma :) tohle si přeju...hry mě sou k ničemu.stejně budu furt hrat CoD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 to by bylo senza,kdybych si mohl stahnout DLC zdarma :) tohle si přeju...hry mě sou k ničemu.stejně budu furt hrat CoD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 WoodySalamadr -->Nepříjde mi že by se mi tu každý smál.. ale jak tak na tebe koukám, něco mí říká že tě nemám brát vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 to by bylo senza,kdybych si mohl stahnoud DLC zdarma :) tohle si přeju...hry mě sou k ničemu.stejně budu furt hrat CoD :) Ne asi ja taky :D Az spustej PSN mas cod4? ze bysme zaparili...Ja si pred zablokovanim koupil pecku cod4(mw2 uz davno parim) uplne se tesim na m40...a pak prijdu a ono to nejde...tak se strasne tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 takže návrat PSN se pomalu blíží... třeba zítra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 třeba dneska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 silver:já mám COD4-CoD7 takže skoro všechny až na COD3 :D muj nick na psn je dweight,přidej si mě až to pojede,hraju nejčastěji MW2,občas black ops a z nostalgie kamošema CoD4 :)) mužem zapařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 mw2 , cod4 dam...u mw2 mam 70lvl a 10pr...cod4 hraju od znova na ps3 poprve...black ops sem prodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jj mw2 mam taky celé hotové :) cod4 sem hral na kompu furt a na ps3 sem asi na 40 lvlu :D..no ja tky bo prodal,ale zas koupil,mě ty zombíci baví :) a abych nebyl OT:doufám,že to brzo naběhne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ja prodla BO kvuli perma banu...jinak bych nikdy neprodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 já to hrál i s CFW a ban sem nedostal :D:D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Uz aby to jelo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tjn sem hlavně zvědavej co tam bude za hry na stáhnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak porazili sme rusi a ted už aby to zapli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jeste to nejde ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jak na to tak koukám tak dost lidí co se tu hádá naprosto o ničem by raději mělo raději učit češtinu místo hraní na PS3. Fakt zbytečná debata tady :--/. Jak už bylo řečeno až to půjde tak to půjde. Jste bez toho měsíc a jste jak malí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 když já se mám učit češtinu,tak co se máš učit ty?Neumíš používat čárky ve větách a mě tu poučuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.