Shiddo Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jde resp. slo to. Este pred chvili jsem byl online. Kouslo se mi to v hre (mozna to zas dali offline), tak jsem resnul a uz mam taky "udrzbu". Kazdopadne to, co tu lidi pisou, je pravda. Slo se normalne lognout, zmenit heslo i hrat. Nevim, co s tim TED zas delaj. edit: stastlivci online: radsi se neodhlasujte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak doufejme ze tu řeči o možném napadnuti psn hned pí spuštění nebudou pravdive :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Sakra to bych hned tu PS3ku prodaval :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak spuštění bylo velmi dlouhé:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nová zpráva na Twiteru PlaystationEU: Please bear with us as we continue working on #PSN restoration. We are experiencing extremely heavy traffic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Funguje, hráli jsme online, uploadovali trofeje, voice chattovali... každej má teď tematickej comment... : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nic nefunguje,zas to pise udrzbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Fajn, já to vzdávam... líbilo se mi, jak na Twittru psali, že stránka, kde maj návod na změnu hesla má výpadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já byl online od půl desáté až do teď bez problému,kámoši hráli online MW2, batíka, black ops, du spát tak doufám, že to zejtra pojede normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tohle mě štve akorát jsem udělal platinovou trofej a nemůžu si synchronizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak uz zas jede zatim (0:13 log in) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 5:20 a porad jede,uz to asi vydrzi.(teda doufam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Už to teda de?Je na tý stránce ale furt offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Hele a co je teda za ty odměny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Max pokud myslíš ty hry tak už se tu několikrát jasně psalo že až se to bude vědět tak se to sem napíše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nechapu si to neumite precist ze to tu nikdo zatim nevii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Hele a co je teda za ty odměny? funguje psn, psn store jeste chvili nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Multiplayer jde hrat a ps home taky jede, uz jen cekam na store :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 tak se tak divam na http://cz.playstation.com/ a tam baner : Welcome back ! a pod tim napsane : Podívejte se na věrnostní program sítě PSN Welcome Back. ale po kliknuti na odkaz vas to zase odkaze na http://cz.playstation.com/ .. ale tak kdo vi za jak dlouho zmeni link ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Zatím mají všechno rozpracované..včera to spustili tak zas si nemyslete, že hned všechno půjde tak jak má..a Store má běžet do konce května tak vydržte, ale stejně si myslim, že nějakou super hru čekat nemůžem..jinak mě PSN běží bez problému..ani první start nebyl dlouhej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Me psn taky nezlobí:) jede krásne a online pařba taky fajn:) a na prvni start sem cekal asi minutku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jojo ja hral CoD Black ops a krasa :) vsechno v pohodicce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Chtěl bych se zeptat když jste si vytvářeli PSN účet tak zadávaly jste tam region USA nebo něco jiného než ČR..? zajímám mě to protože ČR a třeba USA PS Store se liší nabídkou demo her a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian22 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Chtěl bych se zeptat když jste si vytvářeli PSN účet tak zadávaly jste tam region USA nebo něco jiného než ČR..? zajímám mě to protože ČR a třeba USA PS Store se liší nabídkou demo her a tak. v kazdom regione je to ine... na CR ti nepojde PS Home a aj Store je obsahovo chudobnejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jo já právě že mám USA tak jsem potřeboval vědět co je lepší a myslím že i ty ceny na USA store a ČR store se liší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.