adrian22 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 ale uctov mozes mat viac... urob si v PS3 noveho uzivatela, zaregistruj ho na CZ a mozes porovnat... PS: prisiel ti mail na znovuprihlasenie na US ?... ja mam jeden ucet aj na US a tam sa nemozem prihlasit... na CZ som si heslo zmenil priamo cez PS3, ale na US mi napisalo, ze to mam zmenit na PC cez mail, ale ziadny mi neprisiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jo to měl to taky napsalo ale mail mi teda přišel a v pohodě jsem to změnil a teď už hraju online akorát eště ten store nejde no..:( jo a to s tím cz a us 2 účty mám ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Teď mě tak napadlo, přišel mi mejl ohledně US účtu PSN, je to strašně dlouhé ale píše se tam něco o adrese a tak, nemůžou mě nic udělat když jsem zadal falešnou adresu nebo adresu někoho jiného v Beverly Hills že??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ne ne neměli by...já jsem zadal adresu orange county choppers..:D ale jestli si zadal adresu nějakého týpka co znaj tak asi vadí..:D ale snad si se netrefil..:D Edit: teď mě napadá jestli to nebylo to prohlášení že nám ukradli data...bla bla bla a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ne ne neměli by...já jsem zadal adresu orange county choppers..:D Tak to bydlíme dva na stejný adrese :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak teda ahoj spolubydlící..:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 tak nevim jak to jede stabilne ale vcera sme hrali fifu s kamosema a po chvili kamos vypadl a uz se nemohl prihlasit ale my v poho hrali dal no a dnes to zas nejde me teda aspon ted mi to nejede rano jeste v pohode...asi to jeste neni uplne v poradku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Jo tak snad jsem to netrefil:D...ale to prohlášení o ukradených datech to nebylo, to mě přišel zas jiný mejl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Zajímavý je že se změnou hesla sem na CZ, US ani JP neměl problém ale na NL účtu mi to nejde, nenabídne mi to formulář pro změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nevím jestli ti s tímhle někdo poradí, jestli tady teda nemá ještě někdo NL účet?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 In north america to bude techto 5 her Dead Nation inFAMOUS LittleBigPlanet Super Stardust HD Wipeout HD + Fury vice -> http://blog.us.playstation.com/2011/05/16/details-for-playstation-network-and-qriocity-customer-appreciation-program-in-north-america/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Pro Evropu to nejspis vypada nasledovne : LittleBigPlanet Infamous* Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation* vice -> http://blog.eu.playstation.com/2011/05/16/details-of-the-welcome-back-programme-for-scee-users-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 I když starší, podle mě se jedná o dobré hry. Minimálně InFamous, LBP a Wipeout HD stojí za zahrání. Doufám, že se EU vytáhne také. Edit: aha, takže hodně podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 mě zajma,jesi ty hry budu moct sdílet s dalšíma 4ma konzolema,jakoby zase na sloty :D to bych si vybral 2 hry ja další dvě kamoš :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jako ja mam jeden ucet US a jeden EU .. LBP uz mam takze beru -> Infamous, ratchet and clank, dead nation a wipeout :) jeste mam jeden na Jap storu tak su zvedavy co daj tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 No přiznám lehké zklamání. Nechápejte mě špatně jsou to super kousky LBP i inFamous jsou dobrý i s odstupem času, nicméně pro nás, co už je máme (a dovolím si tvrdit, že nás bude hooodně) je to celkem výsměch. Já nemam jenom Wipeout, je celkem škoda, že nedali i pro PS3 ModNation :-( ale na druhou stranu darevanému koni... Takže juchůůů Wipeout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Můžu mít dotaz? Jak to je v případě že já a brácha máme svoje PSN účty ale oba hrajem na jednom PS3? To si můžeme vzít každej 2 hry nebo prostě 2 hry na 1 PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 to kdybych věděl, tak si dead nation a little big planet nekupuju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pocitam, ze bude moznost stahnout si vsechny hry z ruznych uctu na stejnou konzoli, mam 1 jpn, 2 usa a 7 eu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Prosím všechny dobré duše, jestli budete někdo vědět zda jde na jednom ps3 se dvouma učtama si na každym stáhnout 2 hry + jestli je to možné zda se musí nějak čachrovat s IPčkama nebo tak :) Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pocitam, ze bude moznost stahnout si vsechny hry z ruznych uctu na stejnou konzoli, mam 1 jpn, 2 usa a 7 eu:) Proč jich máš tolik blázne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 na těch 5 her stačí 3 ůčty :-))) - bylo by super vědět datum kdy si ty hry můžeme sosnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 stejne mam takovej strach ze az rozjedou psn store a budes chtit stahnout ty hry tak budes sosat pomalu pac to bude cele pretizene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 aby jim pak nejeblo a nedostali jsme ban za stažení hry :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 For eligibility for the welcome back programme consumers must be an account holder on 20 April 2011. Specific details about these offers and eligibility requirements will be posted as the services go live. All existing PSN registrants have 30 days from when the welcome back programme goes live to redeem their content. Z toho jsem pochopil, že si ty hry budeme moci stáhnout jen na účtech které byli aktivní už 20. dubna...takže ti, kteří měli víc účtů už předtím si asi budou moci stáhnout ty hry všechny...těm, kteří je vytvoří z tohoto důvodu to asi nepůjde a já blbec jsem jeden z nich...:( pokud se pletu, tak mě opravte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.