th0ca Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 :D to jsou stejne ***** po takovymhle ******* daji na vyber hry, ktery uz 90% lidi davno ma... Dobre jim v Japonsku nalozily, ze ji mzakazali spustit PSN dokavad nereknou vlade ze na 100% jsou data lidi chranena a proc k utokum doslo a co bylo vse odcizeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 škoda, skoro všechny už dávno mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jsem docela rad, na inFamous jsem se chystal stejne jako na WipeOut, takze usetrim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Někde jsem četl info ohledně svázání těchto her s PSN+ účtem, pokud by to tak bylo tak hry budou fungovat pouze 30 dní? To se mi nezdá jako fér z jejich strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 2riddle: ty dvě hry co si vybereš tak budou vážně zdarma - ať máš nebo nemáš PSN+. To co se váže k PSN+ je něco jinýho, to je jako kdyby jsi měl klasicky aktivovaný PSN+ a tam některý věci přestanou fungovat po vypršení předplatnýho ale to tě u těch pěti her z nabídky nemusí zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Proč jich máš tolik blázne? :D podivej se treba do feedback scoru a pochopis, ze jsem sharoval hry,proto tolik uctu + jinak premyslim,jestli ty hry co mam na bluray mam prodat a stahnout si je na hdd,ale ty krabicky jsou tak pekne:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 stejne mam takovej strach ze az rozjedou psn store a budes chtit stahnout ty hry tak budes sosat pomalu pac to bude cele pretizene :D tak stahuj pres noc, nejlepsi to cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian22 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 tie hry sa budu stahovat cez PS Store?... jeden ucet mam US, ale druhy mam na SK a tam Store neide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 2riddle: ty dvě hry co si vybereš tak budou vážně zdarma - ať máš nebo nemáš PSN+. To co se váže k PSN+ je něco jinýho, to je jako kdyby jsi měl klasicky aktivovaný PSN+ a tam některý věci přestanou fungovat po vypršení předplatnýho ale to tě u těch pěti her z nabídky nemusí zajímat. Jo s těma hrama to je pravda že už zůstanou na furt, ale fakt to je tak i stím zbytkem?? To by potom zas tak dobré nebylo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pro me jasne Dead Nation a WipeOut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 odpoví mi někdo prosíííím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Asi ne protože to zatím nikdo neví, až se spustí PSN store, tak to začnou lidi potvrzovat. Zatím se můžeme jenom dohadovat, já si myslím, že si budeš moci stáhnout dvě hry na každý PSN účet, který máš v konzoli zaktivovaný a budeš ho moci klasicky sdílet, tak jako je to s klasickým obsahem. Jestli je to pravda nebo ne, to se uvidí, až to zapnout. Trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 tie hry sa budu stahovat cez PS Store?... jeden ucet mam US, ale druhy mam na SK a tam Store neide... Myslím ze tam pisou ze v zemích kde neni dostupný psn store tak ti nic nedostanou .. Asi tak trochu počítají ze kdyz nemáš pod dvojím státem psn store ze si záložis účet treba na českým nebo US storu.. Holt neda se oproti us treba taky nedostaneme mesic zdarma ja quriocity .. Proste dycky někdo zůstane na buben.. Muzes byt rad ze ma aspoň ten účet na US .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 lol, tak všechno z toho mám... doufám že to budou jiný hry, jinak budu fakt zklamanej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jsou docela chytří... MINIs mohli dát jen sotva, protože z těch má Sony těžký prachy... dát FAT PRINCESS, tak přijdou o majlant... inFamous a LBP jsou starý hry, který buď každej má nebo si je koupí v bazaru apod., v těch žádnej peněžní potenciál už neni. Zároveň jsou to ale velký tituly, takže zavřou hubu všem, co nadávali na výpadek. A mezi námi... inFamous 2 + LBP2... kdo dnes vzdechne po prvních dílech. Od Sony brilantní krok, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Souhlasím a Sony rozhodně umějí počítat a vědí jak na nás. Ještě si vemte, že si udělají reklamu pro PSN+ a zároveň to bude vypadat jako náramná dobrota. Podle mě tím dost lidí nalákají na to, aby si to začli platit, když si to takhle na měsíc budou moci zkusit, nechápu proč už při zavádění PSN+ nedali měsíc nebo alespoň týden na zkoušku všem, aby nalákali. Navíc rozdávání starších dílů u her, které teď vychází/vyšly jako LBP a inFamous je taky super reklama, těm co váhají nebo co by je třeba nenapadlo si LBP vůbec zahrát si to teď stáhnou. Zjistí, že je to OK a půjdou si koupit druhý díl :D Podle mě by ještě měli udělat pro ty co mají veškerý nabízený hry udělat nabídku: buď si vyber dvě hry nebo si prodloužit PSN+ o další měsíc zdarma, zase by je to nic nestálo a vypadalo by to dobře pro ty co už mají z nabídky hry všechny. Já má třeba čtyři z pěti. Ale jak říkám darovanému koni..., takže to prosím neberte jako hanu na Sony já těm klukům fandím, už jsem s nimi třetí generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Sakra, doufal jsem že bude větší výběr, chtěl bych Wormsíky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Caute hele mam dotaz kdyz sem se zaregistroval az 16.kvetna tak mi ty hry stahnout nepujdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Já bych řekl že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Manoust: řekl bych, že ne - na druhou stranu jestli Sony počítá i s lidma, kteří si chtěli a nemohli během výpadku založit účet, tak by to jít mělo - znovu spekulace, počkej až to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ne určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 U mě to je jasný, Nemam z toho ani jednu hru,Ale Určo LBP (do ted jsem váhal s koupí) a WipeOut kterej sem měl v plánu koupit :), pokud pujde i druhej učet na jednom ps3 tak za bráchu pak Ratcheta (na PS2 sem měl všechny) a InFamous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ja beru Ratcheta + Wipeout a kdyz by sel i ucet number 2 tak i infamous a dead nation .... A co se tyce her budte radi za tohle Sony nemusela dat vubec nic ... a lbp infamous a ratchet jsou pecky samy o sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jestli to bude takhle tak be Infamous a Dead nation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ti co plánují Ratcheta, tak bych rád varoval, že je to Quest for Booty, což je jenom divný DLC a podle mě za moc nestojí, navíc příběhem navazuje na přímo na Tools of Destruction. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.