deepthroat1468623923 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Hm nemam z toho jen infamous a ratcheta takže jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ještě že jsem včera to LBP nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Má u někdo nhl11? zahrajem ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Já myslím, že výběr to není zlý..sice už většinu her spousta hráčů má, ale zase jak psal bjelicova můžeme být rádi aspoň za něco..já to vidím na dead nation + si ještě rozmyslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Hele, myslíte že má cenu si vzít LBP když mám LBP2? A kterou hru byste mi poradili kdzž mám rád závodní hry, skákačky apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Hele, myslíte že má cenu si vzít LBP když mám LBP2? A kterou hru byste mi poradili kdzž mám rád závodní hry, skákačky apod? ne to potom nema smysl, protoze LBP2 obsahuje vse z LBP1 (resp muzes hrat levely z LBP1), pokud mas rad zavodni a skakacky, tak urcite Wipeout HD/Fury a Ratchet and Clank: Quest for Booty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 A ještě jeden dotaz: které z těhle her jdou hrat ve dvou na jednom stroji / na internetu? A ten Wipeout HD podporuje 3D ? (stereoskopické)? PS: sry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ne to potom nema smysl, protoze LBP2 obsahuje vse z LBP1 (resp muzes hrat levely z LBP1), pokud mas rad zavodni a skakacky, tak urcite Wipeout HD/Fury a Ratchet and Clank: Quest for Booty No tak původní kampaň LBP2 snad neobsahuje. A myslím, že za to rozhodně stojí... a vzhledem k investici na pěknou řádku hodin zabaví. Takže já bych naopak radil ano jdi do toho. :) Jinak by mě taky zajímalo jestli Wipeout HD podporuje splitscreen. Někde jsem četl že ne.. jinde že ano. Co si mám vybrat? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Podle http://www.wipeouthd.com/en_GB/index.html (Game Info - Splitscreen) ho to podporuje, vertikalne i horizontalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Wipeout, LBP maj online i offline MP, Super Stardust a Dead Nation jen online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No Dead Nation má offline coop, takže můžete hrát oba na jedné konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Wipeout HD/Fury má split screen ale jen díky právě DLC Fury, pokud to bude jen Wipeout HD tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Muhehe tak sem si právě vzpoměl že mam ještě US acc takže mam 3, doufam že to půjde vše stáhnout, bych měl všechny hry i ten StarDust :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Hele zeptám se, nebyl by potom někdo ochotný pujcit mi ten svuj, ze bych si stahnul i ty dalsi hry? Beru asi Dead Nation a Wipeout, pripadne bych se s nekym domluvil....sem pripadne ochoten zaplatit i neakou drobnou smskou treba CZshare anebo ulozto.... Kdyzta PM PS: jsem ochotny pujcit svuj ucet, tak na vymenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Nevim jestli to dobre chapu ale pri cteni na http://cz.playstation.com/welcomeback/ me prijde ze vse co zakoupime ve zkusebni dobe na PSN+ nam zustane navzdy cituji : * Získáte po dobu 30 dnů přístup k obsahu služby PS Plus plánovanému na květen. * Přístup k hrám zdarma a exkluzivním funkcím skončí na konci 30denního období předplatného. Vše, co si v rámci těchto exkluzivních slev zakoupíte, dynamická témata i prémiové avatary vám již navždy zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No to sice jo ALE píše se tam vše, co si v rámci těchto exkluzivních slev ZAKOUPÍTE, dynamická témata i prémiové avatary vám již navždy zůstane. A nepíše se tam stáhnete takže si myslím že je to tak ,že když si to koupíme tak nám to zůstane ale stahování asi ne....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Takze dynamicke temata a avatary,a takove kravinky ty nebudou zdarma? A stejne si je budeme muset koupit ale za lepsi cenu?:-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackiee Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Takze dynamicke temata a avatary,a takove kravinky ty nebudou zdarma? A stejne si je budeme muset koupit ale za lepsi cenu?:-o tohle podle mě zůstane , ale hry atd. tak asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Takze budou zdarma? po tech 30 dnu?Jako ze nebudu muset platit za ty dynam.temata?(chcu si udelat hezke ps3):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Cokoliv co stoji penize a clenove PS+ to maji zadarmo Vam zmizne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To je traparna ale.....To je jako by nam nic nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackiee Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 proto nám dávají ty hry zdarma asi ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak co cekas, chteji na to lidi nalakat.. Vse je jen o penezich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Presne tak;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 proto nám dávají ty hry zdarma asi ne ;) To budou hry:D jak pro petileté dítě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.