blackiee Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To budou hry:D jak pro petileté dítě:D ty nevíš jaký hry to budou ? :) už se to tu psalo tak si to prolistuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Aha,tak to se omlouvam za hloupej prispevek,nevedel jsem ze uz jsou znamy hry:) vypadaji dobre:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No mě PS+ zatím nepřesvědčilo, tak pokud mě tam namlsaj na nějaké další tituly zdarma, tak by se o něčem dalo uvažovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Přístup k hrám zdarma a exkluzivním funkcím skončí na konci 30denního období předplatného. Vše, co si v rámci těchto exkluzivních slev zakoupíte, dynamická témata i prémiové avatary vám již navždy zůstane. Takže všechny hry co si vrámci PS+ koupíte A všechna témata, avatary co si zadarmo stáhnete vám zůstanou i po 30ti dnech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Okej , abych to objasnil tak je tam napsáno , že když nemáte předplacenou službu PS Plus tak ji dostanete na 30 dní zdarma , na PS Plus se čas od času (každý měsíc) objeví nějaká ta hra free , stáhnete si jí a budete ji moct využívat dokud vám nevyprší těch 30 dnů PS Plus co jste dostali zdarma . Neplatí to pro výše zmíněné hry , ty budou navždycky zdarma :) pro ověření si to můžete přečíst když si na vašem PS3 dáte záložku PlayStation Network - What's New - Welcome Back , otevře se to a je to tam česky napsaný , kdo si to nepřečte pořádně tak tady pak mele zbytečný voloviny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Okej , abych to objasnil tak je tam napsáno , že když nemáte předplacenou službu PS Plus tak ji dostanete na 30 dní zdarma , na PS Plus se čas od času (každý měsíc) objeví nějaká ta hra free , stáhnete si jí a budete ji moct využívat dokud vám nevyprší těch 30 dnů PS Plus co jste dostali zdarma . Neplatí to pro výše zmíněné hry , ty budou navždycky zdarma :) pro ověření si to můžete přečíst když si na vašem PS3 dáte záložku PlayStation Network - What's New - Welcome Back , otevře se to a je to tam česky napsaný , kdo si to nepřečte pořádně tak tady pak mele zbytečný voloviny :) To neni úplně přesné Všechny hry co si vrámci PS+ koupíte a všechna témata, avatary co si zadarmo stáhnete vám zůstanou i po 30ti dnech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ne , přečti si tohle : Přístup k hrám zdarma a exkluzivním funkcím skončí na konci 30denního období předplatného . Vše co si rámci těchto exkluzivních slev ZAKOUPÍTE , dynamická témata i prémiové avatary vám již navždy zůstane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Mám takový pocit že oba dva říkáte to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ne , deepthroat tvrdí , že cokoliv co si v tý darovaný 30denní PS+ stáhneš zadarmo ti zůstane napořád což není pravda . Je potřeba rozlišovat slovní spojení "zadarmo stáhnout" a slovo "zakoupit" . V podstatě od Sony dostáváme poukázku na 30denní užívání všech free věcí z PS+ a slevu na hry , které když si koupíme tak nám zůstanou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 takze jestli to chapu tak si stahnu Theme a za 30 dni ho nebudu moct pouzivat ? to asi ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 já jen cituju to jak to podala Sony ... třeba je to tak , třeba ne , každopádně to poznáš po 30-ti dnech :) možná jen , že jsem to třeba špatně pochopil a je to jen slovíčkaření ... EDIT: možná na tom přecejen něc bude deepthroat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Uz jede store nebo jeste ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 joseef: Tak ještě jednou: Všechny hry co si vrámci PS+ koupíte - za peníze a všechna témata, avatary co si zadarmo stáhnete vám zůstanou i po 30ti dnech.... O zadarmo stažených hrách sem neřek ani slovo asi si mě špatně pochopil //edit: A já tě koneckonců taky zřejmě špatně pochopil, to je jedno, prostě takhle nějak to bude ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 no nevadí , tak hlavně , že jsme si to vysvětlily :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Uvidime jak to bude az si to kazdy stahne a po 30ti dnech bude vedet co mu zustalo a co ne:) takhle to jsou dohady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Hele jak je to teda vlastně s těma hra zadarmo, neptám se co to je nebo bude za hry ale jak je stáhnu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Až se zapne PSN store, tak si je stahneš jako jakoukoli jinou hru/demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Uvidime jak to bude az si to kazdy stahne a po 30ti dnech bude vedet co mu zustalo a co ne:) takhle to jsou dohady:) kdyz na ps+ uvidis hru,ktera stoji 250,-/normalne/,ale v ramci ps+ bude stat 137,- tak si ji koupis za 137,- a po vyprseni ps+ ji stale budes moc hrat. Takhle to funguje furt,akorat tedka nemusis platit preplatne. A jeste jedna vec, pokud tam bude v nabidce hra za 0,- (zadarmo v ramci ps+) tak mas 30 dni,aby jsi ji dokoncil,protoze pak budes mit smulu. (netyka se to vyse zminovanych 5 her) A pocitam,ze to zajimave co bylo v ps+ pred vypadkem, tam urcite nebude a budou tam strasne kraviny, u kterych lidi meli co nejvetsi download. Jinak jsem tedka docela rad, ze si muzu stahnout hry co uz mam,protoze budu moc konecne smazat 2 virtualni ucty z ps3 a same mit na dalsi share. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 2headhot: na oficiálním fóru padl dotaz ohledně toho jestli budou mít lidi, který měli psn+ a nemohli využít dubnové nabídky k ní znovu přístup a odpověď byla ano, takže to vypadá pozitivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 2headhot: na oficiálním fóru padl dotaz ohledně toho jestli budou mít lidi, který měli psn+ a nemohli využít dubnové nabídky k ní znovu přístup a odpověď byla ano, takže to vypadá pozitivně tak to by bylo super, vim,ze tam byla jedna nova hra za polovicni cenu,ale nazev fakt nevim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Byl tam tuším ve slevě Might and Magic: Clash of Heores. To demo mě docela chytlo. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 2headhot: na oficiálním fóru padl dotaz ohledně toho jestli budou mít lidi, který měli psn+ a nemohli využít dubnové nabídky k ní znovu přístup a odpověď byla ano, takže to vypadá pozitivně čau, nevíš co bylo v dubnové nabídce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 100% hry pro evropu : Modnation Racers , Under Siege , Outland , space ace a Super Star TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Byl tam tuším ve slevě Might and Magic: Clash of Heores.To demo mě docela chytlo. Sent from my LG-P500 using Tapatalk tak to je ono Might and Magic, diky ten jsem chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 to se mi víc líbily ty hry předtím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.