Max96 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 A zeptám se, psal sem to tu uz driv, nepujcil by mi nekdo svuj ucet na kerej bude stahovat Ratcheta a LBP1? Vazne bych tyhle hry chtel, ale nemuzu si je vzit...klidne se podelim o svuj ucet, kupuju wipeouta a dead nations. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 TAkže prostě na jedno ps 2 hry a je jedno kolik je tam účtů Právě že 2 hry na acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ha přišel mi email od Sony: Vážený uživateli/uživatelko služby PlayStation Network, jak jste možná slyšel/a, 20. dubna 2011 byla po kriminálním kyberútoku na naše servery celosvětově odstavena služba PlayStation®Network. S potěšením oznamujeme, že jsme začali s obnovováním některých služeb sítě PlayStation Network. V následujících dnech budou obnoveny a uvedeny do provozu další služby. Informace o nejnovějších krocích sledujte na stránkách eu.playstation.com/psnlatest a na blogu PlayStation.Blog na adrese blog.eu.playstation.com. Před dalším používáním sítě PlayStation Network... Během obnovování sítě PSN jsme zavedli bezpečnostní opatření, což znamená, že si budete muset před dalším používáním služby PSN aktualizovat své heslo PlayStation Network account (účtu sítě PlayStation Network). Máte-li systém PlayStation®3, můžete tak učinit tak, že aktualizujete system software (systémový software) verze 3.61 a poté se prostřednictvím nabídky XMB™ (XrossMediaBar) přihlaste ke službě PlayStation Network. Další informace naleznete na adrese eu.playstation.com/ps3psn. Password (heslo) lze též změnit z počítače na adrese store.playstation.com/login.gvm. Nezabere to více než několik minut. Pokud budete potřebovat pomoc, postupujte podle podrobného návodu na webu eu.playstation.com/psppsn. Hry zdarma... Jako výraz poděkování za vaši trpělivost během výpadku služby PSN brzy pro všechny uživatele služby PSN spustíme program Welcome Back (Vítejte zpět). Bude zahrnovat hry zdarma ke stažení a měsíční předplatné služby PlayStation®Plus (nebo pro stávající uživatele měsíc zdarma). Jakmile jej budeme mít k dispozici, zveřejníme na stránce eu.playstation.com/welcomeback úplný seznam nabídek Welcome Back (Vítejte zpět) pro vaši zemi. Ještě jednou bychom vám chtěli poděkovat za trpělivost a podporu během doby, kdy naše týmy na celém světě pracují na obnově služby PSN. Pamatujte, nejnovější zprávy najeden na stránce eu.playstation.com/psnlatest, na blogu PlayStation.Blog na adrese blog.eu.playstation.com a na twitteru na stránce twitter.com/PlayStationEU. Těšíme se na brzké online setkání Tým PlayStation Network Píše se v něm v části Hry zdarma... PRO VŠECHNY UŽIVATELE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Hry zdarma ano, potom tam pisou jeste o WElcome Back balicku, coz by melo byt jeste neco navic a to bude jen pro ty co maji ucet pred 20.4. zalozeny. REsp. tak to maj na webu, ne v tom emailu, maj tam prvni cast kde jsou hry zdarma a potom na konci nejaky welcome back balicek, kterej by ale s tema hrama nemel mit nic spolecnyho,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Hry zdarma ano, potom tam pisou jeste o WElcome Back balicku, coz by melo byt jeste neco navic a to bude jen pro ty co maji ucet pred 20.4. zalozeny. REsp. tak to maj na webu, ne v tom emailu, maj tam prvni cast kde jsou hry zdarma a potom na konci nejaky welcome back balicek, kterej by ale s tema hrama nemel mit nic spolecnyho,... Welcome back balíček = PS+ na měsíc + 2 hry zdarma, nic dalšího nedostaneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 A co víc byste chtěli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Oni nám ani nic dávat nemuseli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 To je tak, když se čech začne rýpat v lejně :lol:, vyrýpne mušku a hnedle přemýšlí, zda byla v lejně za tepla, nebo zda se omylem zapletla a přilepila později. Přesto že do střev nevidí, začne vymýšlet strastiplné osudy, barona mušky prášila tím ponurým světem. A tak se zaplétá a zaplétá až zmate všechny kolem sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 jéžiš,tak se nehádejte...stejně se všechno dozvíte,až se PS store spustí!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 To je tak, když se čech začne rýpat v lejně :lol:, vyrýpne mušku a hnedle přemýšlí, zda byla v lejně za tepla, nebo zda se omylem zapletla a přilepila později. Přesto že do střev nevidí, začne vymýšlet strastiplné osudy, barona mušky prášila tím ponurým světem. A tak se zaplétá a zaplétá až zmate všechny kolem sebe. A od čeho pak sou diskusní fóra když ne o rýpání v lejnech? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 2PSn hry zdarma + PSn+ hry a ty ptakoviny zdarma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 2PSn hry zdarma + PSn+ hry a ty ptakoviny zdarma ne? Nic nebude zadarmo .... http://www.ps3hax.net/2011/05/psn-logins-exploited-again-psn-online-sign-in-turned-off/ :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 ehm co to znamená? Jsem angličtinář, ale nějak jsem to v rom clanku nepobral ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 tak jak to teda je ? ty 2 hry dostanou i ti co si PSN založili až ted nebo jenom ti co ho měli před 20.4 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 jen ti co měli účet před 20.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 me by spis zajimalo kdyz si necham zrusit psn ucet jestli mi vrati penize za ty hry a addony co jsem si nakoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Hned bych ho zrusil i s PS+ , ale nezijem v raji... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 me by spis zajimalo kdyz si necham zrusit psn ucet jestli mi vrati penize za ty hry a addony co jsem si nakoupil... jasný :D a pak Sony zařídí , že budou pršet pětilitry z nebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ahoj prave jsem pripojil po xxx letech ps3 na net rychlost nemam buh vi jakou ,ale abych se nekam dostal chce to po me update mam v ps3 3.55 zrejme to bude delat udate na 3.61 chci se zeptat jak dlouho to trva ? Nebo lepe kolik ma ten update cca mb? Mam download nakych 250kbps a casto me pada pripjeni dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Tak si to stahni na pc, dej na flashku a nainstaluj z flashky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Caues lidi, nerad bych se někoho tady dotknul, ale u jistých jedinců mě příjde,že jsou z marsu, nebo já nevím no.... Tak od stránky 35 až sem, se řeší jedno a to samé 1. Jáký hry tam budou - nekonečný hádky o h...ě a za 2. Kdy a jestli už jede Store??? Ooo bože, vždyt přece PS3 tady má asi každej, když je v tomto okně a píše tu zde, tak kua co je na tom tak těžkýho, si to na PSku přečíst a máte jasno ne???? Tohle věčný dohadování, když je vše na PSku napsané - je vážně o ničem.... Sorry jestli sem někoho urazil nebo tak něco,ale já to jinak nevidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 co jsem koukal tak 3.61 ma nakych 180 MB pres net v ps3 by me to urcite spadlo pri nakych 20mb takze to dam pres pc na fleshku ale nemuzu tu 3.61 na netu nikde najit byl jsem na ofiko strankach ps3. a tam po kliknuti na stahnout 3.61 stahuje tak 1 sekundu pak se to samo zrusi,odkud stahujete tedy ofocialni update kdyz to jde tou cetou pres pc ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 PS Strore se pravděpodobně vrátí 24.května http://games.tiscali.cz/tema/playstation-store-se-vrati-24-kvetna-55792 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 cau borci, chtel bych se zeptat jestli jde na jednom ps3 mit dva ucty a jake to ma vyhody popripade nevyhody a jestli se mi to potom nebude libit tak jestli to jde smazat ten jeden ucet. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Myslis jako kolik na ps3 muze byt uzivatelu? Jako treba canucks(ty) potom treba tvoje segra(popř. manzelka) a treba deti? ze by mel kazdy svuj ucet jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.