canucks Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 ja uz mam a ze bych chtel jeste aby mel bracha, tak jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Sony plánuje obnovit PS Store příští týden Zpráva poslaná distributorským partnerům Sony hlásí, že se spuštění obchodu PS Store plánuje na 24.května. Zpráva obsahuje především partnerský seznam her a jejich pořadí, ve kterém se budou opět objevovat ke stažení na PSN. Sony dle všeho plánuje nahazování dvou her týdně, aby předešla zablokování a dalším problémům.„Děkujeme vám za vaši trpělivost, zatímco se snažíme obnovit služby na PS Store,“ napsal manažér obsahu Jack Osorno ve zprávě. „Pokud vás cokoliv trápí, jsme připraveni upravit kalendář nahrávání.“Pokud vše půjde podle plánu, Sony brzy dožene svůj předchozí rytmus a obnoví týdenní updaty obchodu. Společnost se ale nevyjádřela, jak hodlá kompenzovat ztrátu některým vývojářům, jejichž tvorba výpadkem PSN strádala.“Po vydání nejnovějšího firmwaru 3.61 plánuje Sony plně obnovit online služby koncem měsíce. Jak už ale víme z ranní novinky, ne vše se povedlo na jedničku.TIM JE MYSLENO ZE HRA L.A NOIRE MA NEJAKE PROBLEMI S 3.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 www.Eurogamer.cz spusteni PS STORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 hmm http://www.lupa.cz/zpravicky/playstation-network-postihl-dalsi-bezpecnostni-problem/ už toho je nějak moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Další odstavkou????? To chtějí vypnout zase PSN? Já na něj tak často nechodim, radši jsem na xboxu, ale tohle už přeháněj, sice chápu že nechtěj aby se hackly účty uživatelů - ale sakra další odstávka????!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Sem fakt zvědavej jak tohle vyřeší... za chvíli budou chtít aby sme si opět aktivovali účet, tentokrát telefonicky a budou chtít pro jistotu i číslo ponožek, a jakou barvu mají. Po týdnu budeš moct lognout jen když před tim ztrávíš 15minut proklikáváním záznamníku Sony abys mohl změnit červený ponožky na černý, až se zeptaj na důvod řekneš že po tom tejdnu co si hrál s jednima ponožkama ti v bytě chcípl papoušek a pes. Už vidim ten email: "Milí zákazníci z důvodu zlepšení bezpečnosti Vašich údajů a zkvalitnění služeb PSN a PSStore jsme nuceni zavést pravidlo pro všechny majitele účtu aby si zakoupili PSEye z důvodu login procesu ve kterém chceme videt Vaše ponožky. V případě jakých koliv nesrovnalostí nám prosím dejte vědět ukázaným holým zadkem na kameře. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Zase jedna aktuální zpráva stará pár dnů, chyba je už opravená. http://gamrfeed.vgchartz.com/story/86224/psn-account-recovery-page-exploit-update/ JO a btw: nejednalo se o chybu v PSN, ale o exploit na webových stránkách. Celé je to staré několik dnů a PSN, jak jste si možná všimli, funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 No tak já jsem v práci takže nemužu odzkoušet vše... ostatně v tom případě se omlouvám za hoax... do ted sem Lupě slepě věřil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 podstatnejsi nez to kdy uz uz uz to spusti je to co hodlaji delat stim fw 3.61 bez ktereho se stejnak nikam nedostanete! kterej jen tak na okraj řádne doje**li,co jsem tak koukal na netu tak po update na 3.61 "mrznou hry" nebo i celej system ps3 nebo nejdou hry ani spustit.takze se bude beztak cekat na stahovatelnou opravu.mate tady nekdo 3.61? jak vam to jede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 já mám 3.61 a jede mi to bez jediného seknutí už od začátku a naprosto v tichosti..;) a mám ps3 250 gb slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 S fw 3.61 taky nemam NEJMENSI problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 mám 3.61 a jednou se mi to seklo celý, musel jsem to vyplnout přímo na ps a ne ovladačem, když jsem tam dal CoD který jsem hrál normálně a jendou mi to rozhodilo už i grafiku ve hře, ale jinak zatim v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 ja mam 3.60 a prave na netu jsem cet ze u 3.61 la.n nejde vubec spustit ,a gt5 se zasekava,pak ze mrzne system atd docela se bojim tam tu 3.61 dat stejnak to jeste nespustili takze si pockam co se bude okolo te 3.61 jeste dít já mám 3.61 a jede mi to bez jediného seknutí už od začátku a naprosto v tichosti..;) a mám ps3 250 gb slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 no já hraju COD MW po netu a jak řikam zamrzlo to jen jedno ua jednou grafka ale jinak neni jedinej problém. takže bych se toho nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 "Problémy s 3.61" se objevily na fórech okolo L.A. Noire. Jak ale ale sama firma posléze uznala, nemá update nic společného s nefunkčností konzole. Kdo naopak má určité problémy, je samotná hra, a to jak na PS3, tak na Xboxu. Zbytek je opět pouze internetový řev, který se objevuje při každé více exponované hře a i při každém updatu. Tomu, "co je na netu" se musí vždy věřit s hodně velkou rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 u Battlefieldu a Fify nemám problém ,ani když hraji po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Taky mam 3.61 a zatim vse v poho.Jen jsem zvedav jak se ukazou s PS STORE a co tam bude noveho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Koľko dni mám na to aby som si tie hry stiahol?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Mě taky jednou zamrznul celej systém při hráni AC:brotherhood, a musel sem to natvrdo vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tak já pařím MW2 CoD5 a Black Ops a nikdy žadnej problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 u mě FIFA11, COD MW2, RE5 taky no problema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 me jednou v prohližeči na netu _D jinak zatim ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Mě se to taky jednou seklo, ale spíš to tipuju na přetížení systému nebo tak něco.. (hudba, prohlížeč a stahování) Nevim, asi už to na něj bylo moc :D (mám PS3 FAT 60GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 u mě vše taky O.K. a to hrajem vše co mám v podpisu, btw tohle už je OT, založte si thread na problémy s aktualnim fw :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Taky vsechno jde až na invite nebo kdyz se chci pripojit ke kamosovi...zkouseno u cod4 a gt5 a nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.