Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Odstávka PSN serverů

huhla

Recommended Posts

• Odpovědi 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sony plánuje obnovit PS Store příští týden

Zpráva poslaná distributorským partnerům Sony hlásí, že se spuštění obchodu PS Store plánuje na 24.května. Zpráva obsahuje především partnerský seznam her a jejich pořadí, ve kterém se budou opět objevovat ke stažení na PSN. Sony dle všeho plánuje nahazování dvou her týdně, aby předešla zablokování a dalším problémům.„Děkujeme vám za vaši trpělivost, zatímco se snažíme obnovit služby na PS Store,“ napsal manažér obsahu Jack Osorno ve zprávě. „Pokud vás cokoliv trápí, jsme připraveni upravit kalendář nahrávání.“Pokud vše půjde podle plánu, Sony brzy dožene svůj předchozí rytmus a obnoví týdenní updaty obchodu. Společnost se ale nevyjádřela, jak hodlá kompenzovat ztrátu některým vývojářům, jejichž tvorba výpadkem PSN strádala.“Po vydání nejnovějšího firmwaru 3.61 plánuje Sony plně obnovit online služby koncem měsíce. Jak už ale víme z ranní novinky, ne vše se povedlo na jedničku.TIM JE MYSLENO ZE HRA L.A NOIRE MA NEJAKE PROBLEMI S 3.61

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem fakt zvědavej jak tohle vyřeší... za chvíli budou chtít aby sme si opět aktivovali účet, tentokrát telefonicky a budou chtít pro jistotu i číslo ponožek, a jakou barvu mají.

Po týdnu budeš moct lognout jen když před tim ztrávíš 15minut proklikáváním záznamníku Sony abys mohl změnit červený ponožky na černý, až se zeptaj na důvod řekneš že po tom tejdnu co si hrál s jednima ponožkama ti v bytě chcípl papoušek a pes.

Už vidim ten email: "Milí zákazníci z důvodu zlepšení bezpečnosti Vašich údajů a zkvalitnění služeb PSN a PSStore jsme nuceni zavést pravidlo pro všechny majitele účtu aby si zakoupili PSEye z důvodu login procesu ve kterém chceme videt Vaše ponožky. V případě jakých koliv nesrovnalostí nám prosím dejte vědět ukázaným holým zadkem na kameře. :D

Odkaz ke komentáři

Zase jedna aktuální zpráva stará pár dnů, chyba je už opravená.

http://gamrfeed.vgchartz.com/story/86224/psn-account-recovery-page-exploit-update/

JO a btw: nejednalo se o chybu v PSN, ale o exploit na webových stránkách. Celé je to staré několik dnů a PSN, jak jste si možná všimli, funguje bez problémů.

Odkaz ke komentáři

podstatnejsi nez to kdy uz uz uz to spusti je to co hodlaji delat stim fw 3.61 bez ktereho se stejnak nikam nedostanete! kterej jen tak na okraj řádne doje**li,co jsem tak koukal na netu tak po update na 3.61 "mrznou hry" nebo i celej system ps3 nebo nejdou hry ani spustit.takze se bude beztak cekat na stahovatelnou opravu.mate tady nekdo 3.61? jak vam to jede??

Odkaz ke komentáři

ja mam 3.60 a prave na netu jsem cet ze u 3.61 la.n nejde vubec spustit ,a gt5 se zasekava,pak ze mrzne system atd docela se bojim tam tu 3.61 dat stejnak to jeste nespustili takze si pockam co se bude okolo te 3.61 jeste dít

já mám 3.61 a jede mi to bez jediného seknutí už od začátku a naprosto v tichosti..;) a mám ps3 250 gb slim
Odkaz ke komentáři

"Problémy s 3.61" se objevily na fórech okolo L.A. Noire. Jak ale ale sama firma posléze uznala, nemá update nic společného s nefunkčností konzole. Kdo naopak má určité problémy, je samotná hra, a to jak na PS3, tak na Xboxu. Zbytek je opět pouze internetový řev, který se objevuje při každé více exponované hře a i při každém updatu.

Tomu, "co je na netu" se musí vždy věřit s hodně velkou rezervou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu