JohnnyX360 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Mě fakt udivuje co Vás dokáže rozhodit, evidentně je tohle krok k tomu, že už všechno pojede jako na drátkách a oni to prostě musí vypnout, aby to nahodili celý. A Vy tady děláte drahoty, že to bude vypnutý pár hodin a to jsme to teď vydrželi měsíc, takže já to vidím úplně na pohodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tjn vydrželi sme měsíc tak vydržíme pár hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Přesně tak, store je pouze soucasti obrovsky složitého rozhraní psn proste se to vypnout musí, si představte že oznámí spuštění třeba ve 20:00 a 20:00:01 se tam budou snazit připojit miliony uzivatelu a stahovat a hledat a vůbec, klobouk dolu pokud to jejich servery unesou, osobně si myslím že to steejne padne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jj to bude tak masivní nával že to prostě musí padnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Obávám se, že store zítra stejně ještě nepoběží. Podle toho, co psali na twitteru je stále nejpřesnější informace "koncem měsíce"... ale doufejme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 presne tak kolem 12 hod info ze pobezi PS STORE po pulnoci a za par hodin to nejaky sef popira ze je to fama vydana do sveta.Ze planujou spusteni koncem mesice.Tohle uz mi hlava nebere ale Vedeni SONY se asi naramne bavi s psychikou cloveka.Jeste ze maj lidi ten MULTAK jinak jeste dele off a nevim jak by SONY dopadla u hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Kde jste vlastně vzali tu zprávu, že by měl být PS Store spuštěný dneska? Jediné, kde jsem to zatím viděl, byl ten Konzolista a to rozhodně není nějaký oficiální zdroj. Známe kvalitu novinářů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Mě přišel mail :D a mám nějakej dárek (asi hru zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Prave o tom pisu ze nejaky jedinec vypusti info o PS STORE ze pobezi 24.5. a je hned fama na svete.Sony ale vydalo prohlaseni ze by snad do konce mesice melo pustit sluzbu naplno.Tak se drzme radeji toho KE KONCI MESICE a snad uz 1.6.to pobezi jak ma budme snilci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 AKTUALIZACE: Tohle asi majitele PS3 nepotěší, ale moc s tím nenadělají. Playstation Store se podle posledních informací nedočkáme dřív, než na konci měsíce. "Co vím, tak aktuálně cílíme spuštění služby na konec května," nechal se slyšet James Gallagher. "Navzdory optimistické šeptandě skutečně neplánujeme spuštění již dnes a ani zítra." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ten týden už vydržíme, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ten týden už vydržíme, ne? Ne ................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Když už to nešlo tak dlouho tak už je to jen chvilka proti tomu jak dlouho to nejde, hlavně že jde PSN a můžeme hrát po netu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 No ja bych spise uvital uz PSN, ale co se da delat, budu muset jeste vydrzet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 dyt PSN běží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 007jarda : tobě psn nejde? mě jde stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 PSN stále běží, jen store nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Šel mi od té doby pořád... zvláštní, třeba to vypnuli jen v USA. Já už bych mimochodem chtěl Store... U2 mi cpe furt, ať si koupim DLC... já je mam!!! Ale musel jsem tu hru přeinstalovat a DLC mam teď vzít kde, žejo... : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Snad se dočkáme. Dirt mi taky stále píše at zadám VIP kod, ale ten se zadává pře store :D Nemluvě o tom, že nemám některá auta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TojefukCZ Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 nemělo už dnes běžet store??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 k tomu dirt 3: http://games.tiscali.cz/tema/dirt-3-na-playstation-3-bez-multiplayeru-55843 citace z tiscali "Je to opravdu nešťastná situace, ale věříme, že Sony dělá všechno pro to, aby službu co nejdříve obnovilo," řekl manažer Codemasters Andy Gray v rozhovoru s Videogamerem. Sony zatím hozenou rukavici nezvedlo, kromě neustálých výmluv a omluv se omezuje spíš jen na neurčitá vyjádření jako to ze včerejška, podle nějž se PlayStation Store má znovu rozjet "někdy do konce května" a "Zkoušeli jsme, jestli by s DiRT 3 nešlo udělat něco podobného, ale není to technicky možné. Online VIP Pass je bohužel natvrdo zakódovaný v jádru hry a pokud bychom ho chtěli měnit, znamenalo by to extra čas na vývoj speciálního patche, který by navíc musel projít certifikačním procesem Sony. Jen to by trvalo mnohem déle než čekání na obnovení PlayStation Store," Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 A je to tu. Firmy, v tomto případě Codemasters, ve své ♥♥♥♥♥ské honbě za aspoň trochou peněz zavedou věc, která je vlastně zbytečná a ještě mají tu drzost něco mečet. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 bych tipoval že se PSN STORE tento měsíc nedočkáme... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 taky bych to viděl podobně , Sony na to pěkně hází kakáč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svejk1468626378 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosím Vás lidičky, nově jsem si koupil PS3, ale nejde mi založit účet, je to možné? Četl jsem si tady tu diskuzi a skutečně to chápu správně, že ty služby nefungují???? Ani žádná dema na vyzkoušení si nemohu stáhnout, prostě nic. Ví už se kdy to bude fungovat?? Díky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.