Ládaví88 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 ne neví...až to půjde, tak to půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 PSN ale funguje takže by se regnout měl.. nefunguje jen Ps Store přeci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Já bych to viděl, že si to představuješ, jak Hurvínek válku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 PSN ale funguje takže by se regnout měl.. nefunguje jen Ps Store přeci :) to sice jo, ale registrace na ps3 probíhá přes store. Registrace přes internet by teoreticky jít měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 hele,vy nevíte o plánovaném výpadku někdy večer 31.5 až do dvou do rána 1.6 ,že tu řikate,že PS store tenhle mesic nepojede?...pojede 1.6 no,máte pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 hele,vy nevíte o plánovaném výpadku někdy večer 31.5 až do dvou do rána 1.6 ,že tu řikate,že PS store tenhle mesic nepojede?...pojede 1.6 no,máte pravdu... Ted to taky nejde a je to už v podstatě plánované! Zkus napsat zdroj, bez zdroje, nejlépe off, to může, ale taky nemusí být pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jde někomu PSN ? zase mi to hlásí error .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 já hraju v tuhle chvíli COD mw takže jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 já hraju v tuhle chvíli COD mw takže jde:) TO jě nějaký divný, v kolik si se přihlásil na PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 taky mi to hlásí error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 taky mi to hlásí error Ufff už sem se bál toje určo něco s ps store asi , už to dělaj a pokud si se nepřihlásil v PSN nějaký ten určitý čas , tak to vyhodí error aspoň podle mě teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jo,akurat me to uz zacina pekne srat.Furt to vypinaji a vysledek zadny.Podle me to zapnou a nic se nezmeni.Ted jsem prisel z akce a chci si zahrat NHL no a zas to nejde. (NHL hraju vzdy pripity,ponevadz jinak na me nikdo nema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Hraju cca od 15 hod. takže nevim no, ale zatim v pohodě...hraju dál a dál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Ja ted hral Castlevanii a napsalo mi to nejaky kratky kod.A ted mi taky nejde PSN.Zkousel jsem najet do STORE a takovou dobu nacital az jsem si myslel ze pujde.Ted mam PSN OFF snad nejaka udrzba.Pry uz nekde to o vykendu jde je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jn , ale ani o tom neinformujou vúbec nic neřeknou, a jen tak si to vypnou tomu říkam jednání se zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 A jakto že já normálně hraju? to by nemělo jít ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jen aby to byla opravdu jen kratka udrzba pred zapnutim PSN STORE.Prosim uz ne dalsi hacknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Jestli hrajes online tak to pujde nesmis asi odejit z multaku nebo vypnout uplne PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 cau, nevite nekdo kdy to zase nahodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ne , nejspíš nikdo neví, nikde sem nenašel, žádný informace ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 taky čekam až to nahodí,zkoušim to každých 5min a zatim nic :( Jssem se těšil jak si zahraju chvíli BF2 a ono to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 a už to konečně jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Zadne info je to tak nahle ze nikdo nevi co nebo kdo za timto vypadkem stoji.Myslim nas hrace.KDO TO VI JE JEN SAMOTNA SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Uz to slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubtag Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 dyt to ještě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.