Xilias Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hej ja nevim jak vy ted sem vtsal a kdyz chci vlizt na store tak mi to pise error occured a to cislo si nepamatuju ted tu moja trsa zumbu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tak doufam ze tam brzo daji ty hry.. uz chci lbp. BTW ten top spin 4 je fakt skvela hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mě to taky hází error ale když to opakuješ ono tě to tam pustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyzed Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tvl vždyť tam nic není!:/Ani blbá tapeta ze které jsem si dělal prd*l že bude zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tak uvidíme, třeba to tam ještě dodaj...já v to doufam teda:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Du zkusit InFamous 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 můžu potvrdit už to jede..ale je to hodně přetížený, takže než se k něčemu proklikáte naskočí vám několik errorů :) hlavní je, že to jede..B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 cau borci vsak tam nic ke stazeni neni, nebo vy jste snad neco nasli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Taky marne hledam ty hry zdarma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 JohnnyX360 už to psal na předminulé stránce: EDIT: Aha, takže Welcome back bude o něco později, zatím to ještě ladí, jak říká blog:You may have noticed that the content promised as part of the Welcome Back offer is not yet live. It is currently in the final stages of testing and will be available to download very soon; we’ll be sure to let you know when. Možná jste zaznamenali, že obsah spojený s nabídkou Welcome Back chybí. V této chvíli se nachází v konečné fázy testování a bude k dispozici velmi brzy. Dáme vám vědět kdy. Vážně, lidí, zkuste trochu číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Dik, ale ja vazne nemam naladu procitat vsechny ty stranky, kde si lide stezuji jak je to sere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 InFamous 2 Demo, podle me dalsi only PS hra ktera za neco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Já zase zkoušel Red Faction: Armageddon a popravdě, minulý díl se mi líbil asi víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 InFamous 2 Demo, podle me dalsi only PS hra ktera za neco stoji Kdes ho vzal, ja ho na storu nevidel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 us store treba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 :( Rad bych to zkusil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 V UK storu je také, tam jsem zase stahoval já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ja ho sosal z US Storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Aha, no tak já tu marně hledal ty hry ke stažení a byl jsem natěšenej na InFamous 1, nevadí, jinak jak je to s tím PSN Plus? Taky to dostaneme až bude ten Welcome Back? Protože do 14.6. tu nabízej pro PSN Plus membery zdarma hru ke stažení Burnout Paradise, tak tu bych si taky rád sosnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Co jsem to pochopil tak to plusko uz jede....proto i vidis tu nabidku burnout zadaco.... EDIT: Kecam blbosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Já mám InFamous 2 demo normálně ve store a mám cz účet..asi ještě nějaký chybky při spouštění..ale jak infamous tak red faction zatim vypadá dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 blbá otazka,ale zeptam se,ví někdo kdy bude ps+ 30 dni zdarma+ ty hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hele je to nejaka blbost enbo to nejde jenom me? vcera normlane parim ted prijdu ze skoly zapnu ps3 a hodi mi to error jde : D wtf :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 US store mi kompletne blbne, cesky jede OK, ale kazdy pokus o stazeni dema mi hodi error :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mě jede US store naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.