Turok1468625206 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 já mam staženo a ted jedu super Stardust HD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hombre Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 U mě to stejný...chtěl jsem stáhnout hru....házelo to chybu, tak jsem vyskočil, že počkám...přijdu za chvilku a balíček je pryč ... hm.... a ten návod nahoře...Account Management háže chybu 80710D36...takže smůla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Dnes první dobrá zpráva, ale mě to nejde :-( piše mi to nějaký error, doufám že jen z přetížení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Otázka: Budu mít ty hry zadarmo, když jsem si PS3 koupil teprv ve středu, nehrál zatím žádnou hru, ale účet na psn jsem si na webu vytvořil už před půl rokem? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Otázka: Budu mít ty hry zadarmo, když jsem si PS3 koupil teprv ve středu, nehrál zatím žádnou hru, ale účet na psn jsem si na webu vytvořil už před půl rokem? díky. Měl bys mít, podmínka je pouze založený účet před 20. dubnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joel's Joke Kids Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 lidi nevim který dvě z těch pěti mám stáhnout, co bude dobré? co stahujete vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Podle me nejlepsi z tech her je LBP (LittleBigPlanet) a InFamous, ale zalezi na vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hombre Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Podle me nejlepsi z tech her je LBP (LittleBigPlanet) a InFamous, ale zalezi na vkusu jj taky můj výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 já stáhnul dead nation a teď si jdu dát stáhnout Infamous. EDIT: ještě jsem stáhnul Magic the Gathering: Duels of planeswalkers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joel's Joke Kids Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Little big planet, to je ta hra s tou opicí? :D Jejda tohle by mě určitě nebavilo.. přemýšlím o inFAMOUS, Ratchet & Clank a Wipeout.. tohle bude na dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 tak už stahuju:) hurá:) paráda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Podle me nejlepsi z tech her je LBP (LittleBigPlanet) a InFamous, ale zalezi na vkusu Taky se s tebou shoduji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schmit Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Je pravda že hry po skončení plus účtu zmizí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Panove tak nevim jestli jak to tady ted ctu mam na ten welcome back uz kliknout, nebo si pockat az se situace uklidni. Co ti, kterym to zmizelo? Nejsou treba ty hry normalne k mani ve storu ale za cenu 0? Teoreticky by to ale byla pekna blbost kdybych do toho vlezl, hodilo to chybu a nabidka byla nenavratne fuc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nic nemizí... jen když si stáhneš ten MTG tak ten si pak budeš muset koupit. Ach jo. Já chci taky stahovat moc to nezatěžujte :D Já jsem se právě taky připojil, zjistil že tam je welcome back.. akorát si aktivoval psn+ a pak mi zmizly hry a odpojilo mě to... bezva :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Já když pouštím PS Store napíše mi to error 80710D36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schmit Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Co myslíš tim MTG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Magic: The Gathering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers... prostě hry co si v rámci psn+ (nikoliv welcome back) stáhneš zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joel's Joke Kids Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 error mi to taky házelo, zkoušej to víckrát, pak se připojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mam sto chuti zjistit jestli nemuzu v nejake loterii natipovat 80710D36 ...byla by to mozna ma stastna cisla/pismena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Já taky nemůžu jít na PS Store píše error..:( připojil ste se někdo? to bude asi jenom přetížený co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mám problem,,aktivoval jsem si PSN+,stahnul 1hru,,vyšel ze store,(testnul hru) a že si stahnu na store 2hou hru a mi se tam nic nezobrazuje,,už ty hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schmit Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Myslim že by bylo rozumné počkat min. do půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Myslim že by bylo rozumné počkat min. do půlnoci Nevim jakym zpusobem to ma PS reseno. Ale pokud maji nejake centralni uloziste, tak si moc nepomuzes, protoze pokud zacnou stahovat treba Amici, tak se to zrovna jeste vice vytizi protoze ti ted akorat budou dochazet z prace a ze skoly :) Ale jak rikam, nevim jakym stylem PS distribuuje hry a kolik maji po svete serveru ze kterych PS store fici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.