riddle Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mám problem,,aktivoval jsem si PSN+,stahnul 1hru,,vyšel ze store,(testnul hru) a že si stahnu na store 2hou hru a mi se tam nic nezobrazuje,,už ty hry :( Mám stejný problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Chci se zeptat jak se aktivuje to PSN.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 oprava PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 oprava PS+ Kdyz oprava, tak pouzivej moznost upravit prispevek a nedavej dalsi post! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo diky za radu a poradis mi.? jak to aktivovat.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo diky za radu a poradis mi.? jak to aktivovat.? Ja nevim, ja radsi vyckavam kdyz tady kazdy pise ze stahl jen jednu hru a pak to zmizelo, navic mi to co chvili pise chybu, takze radsi pockam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ajta krajta... asi je to vytížený... doufám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tak už sem na to přišel a kdyz si ho neaktivuju zůstane mi tam ps+ třeba do srpna a v srpnu si ho pak třeba aktivuju tak mi pude.na měsíc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mám stejný problém.... Taky se připojuji na seznam co dopadli takto špatně... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 No asi počkám až všichni půjdou ho hajan... nebo to teď někomu jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návod jak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 NEFUNGUJE hodí to ten samej error.. Je to prostě přetížený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. Prosil bych nekoho at to vyzkousi, protoze predtim nekdo psal ze mu to nepomohlo dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. Ten navod jsem uz zkousel nekolikrat a vysledek je takovy ze tam nejsou zadne hry k stahnuti akorat jsem stahnul jednu hru testnul ji a pak uz nic nevidim ani nemuzu stahnout .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Funguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. Nefunguje, jak otevřu Services List, hodí mi to klasický error 80710d36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Funguje..... Co funguje? ikdyz mi to nehodi chybovou hlasku tak tam nemam zadne hry .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Jo hodí, ale to je tím že je to přetížené, tohle je pro lidi kteří nevidí nabídku her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nic jim tam nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Jo hodí, ale to je tím že je to přetížené, tohle je pro lidi kteří nevidí nabídku her... Vzdyt to tady pisou stale dokola ze i ja mam v Playstation Networm Promotion jak pak rozkliknu free hry tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. ¨Funguje! Musíte prostě jen vydržet dokud se nepřeklikáte přes error, potom už lze stahovat. Už stahuji první hru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ¨Funguje! Musíte prostě jen vydržet dokud se nepřeklikáte přes error, potom už lze stahovat. Už stahuji první hru:-) Vsak jsem se proklikal prez errory a hry nevidim krom toho ze jsem stahnul hned prvni Dead Nation a pak ji testnul a od toho casu cca 4h nevidim dalsi nabidky ani podle toho navodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 resite blbosti, proste je to přetížený tak počkejte do zítra ne....me treba sere to že všech 5 her už mam davno, a co, vazat lano si nepujdu....tak klidek přece, vše bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 voe ja sem zrušil stahovani hry a odešel sem ze storua už si ty hry zdarma stahnout nemužu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ten návod normálně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.