mike97 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 jojo... teď říkali v rychlých asi toto:hackeři odcizili přes 70 milionů údajů k účtům hráčů na playstation.. ale jen jsem to slyšel přes dveře, takže něco prostě na tento způsob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 to se na té Nově zas dozvíme věci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Vsadim se, ze z toho vznikne nejaka konspirace ve spojitosti s Fukusimou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 ganyb: Já měl pocit, že problém se týká všech i co tam někdy dávali kartu, myslím, že se to ukládá. to presne nikdo nevi... nicmene, ukazalo se, ze Sony loguje snad uplne vsechno, ja bych se vubec nedivil kdyby to i po smazani toho cisla (kdy nejde uz pouzit pri nakupu) zustavalo u nich na serveru a pokud byl nekdo schopnej prolomit ochranu PSN uz pro nej nebude asi zas tak tezky tohle vytahnout z nejakyho kontrolniho souctu/hashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakcz Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 davam tomu ještě tak tyden do rozjeti PSN a až se tak stane tak jsem zvědavej jestly nebudu mit smazanej učet nebo změněne heslo protože jsem na PSN dlouho nebyl přihlašenej a když se na to chystam tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Ja myslim ze heslo ani ucet ti nikdo nesmaze.to si podle me musi udelat kazdy sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Sony: It’s not our fault.. Takže něco ve smyslu "žádná kompenzace nebude vy korvy, a omlouvat se nebudem" :P make.believe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 tak ona to objektivne skutecne neni jejich vina, ale to nikoho z nastvanejch uzivatelu nezajima :) jelikoz se nevi kdo za tim stoji tak veskera nenavist se pochopitele smeruje jen a pouze na SONY ^^ byla by docela sranda kdyby si nekdo pohral s uctama jako takovejma. napr. se lognu a zjistim ze vsechno za co sem behem tech let vysolil prachy je z uctu pryc, nebo naopak mam na ucte pristupnou pulku PSN (ne, to se asi vazne nestane :P), lol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Neni to jejich chyba? A čí by to měla bejt? To že si nedokážou zabezpečit servery je jednoznačně fail Sony. A to že skladovali údaje o uživatelích na stejném místě jako PSN je nehorázná nezodpovědnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 ---- doublepost, omlouvám se ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 cus,hele kdz sem do psn zadal udaje o karte ale nepotvrdil je a nic nekoupil a odesel z ty stranky,tk se to tky ulozilo?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 cus,hele kdz sem do psn zadal udaje o karte ale nepotvrdil je a nic nekoupil a odesel z ty stranky,tk se to tky ulozilo?... Pravděpodobně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LastOne Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Hele lidi budtetrochu normalni ja mam taky ucet u PSN ale po nikom nechci penize zpet vim ze je to neprijemny co se stalo ale stejne SONY fandim a doufam ze se z toho dostane co nejdriv vzdyt vsechny ty zaloby a chteni vraceni penez je muze zrujnovat a co by jsme delali bez znacky SONY? ano je tu jeste xbox360 ale mel jsem 2 prvni zacal svitit cervene a pak nesel druhyho jsem uz rozbytyho koupil a internet je taky na houby. Sony je nej znacka KVALITNICH VYROBKU ,,Preju SONY aby se z toho co nejdriv dostala vdyt bez tebe si uzijem o dost min zabavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 PSN aka Playstation Not-work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Neni to jejich chyba? A čí by to měla bejt? To že si nedokážou zabezpečit servery je jednoznačně fail Sony. A to že skladovali údaje o uživatelích na stejném místě jako PSN je nehorázná nezodpovědnost... zadna ochrana neni 100%. pochybuju ze system kde je temer 80m accountu bude mit nejaky trivialni zabezpeceni. kdyz byly servery PayPalu, MC nebo Visy zahlceny DDoS utokama byla to snad chyba na strane jejich provozovatele ze nema lepsi servery? samozrejme ze si to SONY vsechno pekne odse♥e, jen rikam ze oni ty data nenechali uniknout schvalne... to ze meli vsechny data pohromade na jednom serveru to uz je samozrejme ciste jejich pochybeni. tedka mi prisel email od SONY v nemcine (CH account), vpodstate predklad toho co rozesilali vcera v noci vsem US uctum. sem zvedavej jestli a kdy prijde taky neco v cestine ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 příští rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ganyb: Já měl pocit, že problém se týká všech i co tam někdy dávali kartu, myslím, že se to ukládá. mas asi pravdu, taky jsem se podle toho zaridil ! Zmenil jsem denni limit karty na 100,-kc, kdyby nahodou..... pak ji zablokuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ja sem vysmatej,nenakupoval,falesny udaje,nepouzivany email a heslo ktery nemam s jinyma webama stejny,takze se me nemuze nic stat,ale v TN NOVA,nocni TN NOVA a prej jeste na ct24 neco bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 TN NOVA v 06:50 minute http://voyo.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-27-4-2011.html?s=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 No já sem si taky ratši zrušil učet kartu po tom co mi nikdo odebral 1 dolar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 kartu se mi zatim mrazit nechce :D nastavit denní platbu na netu na 200kč a vybrat z účtu všechny prachy :D (moc tam nebylo ) a prozatimně čekat a čekat co ze sony vypadne, třeba to nebude tak horké.. kdo ví (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ja ji zrušil jenom na platby online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Hej kur_a!!! Co to je!?! uz tejden nemuzu na PSN... je dneska nejaka mozna se pripojit na to PSN? DÍKYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Hej kur_a!!! Co to je!?! uz tejden nemuzu na PSN... je dneska nejaka mozna se pripojit na to PSN?DÍKYYY Některým by mělo být od přírody zakázáno se vyjadřovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 to jo, souhlasim, to je fakt smutny, kdyz clovek neumi ani napsat vetu tak aby bylo vubec rozumet co chtel rict... :D a propo, ne ani dneska se nepripojis na psn =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.