Nexikar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo mě to taky člo přes to acc v pohodě stáhnout už mam lbp a ted stahuju ratchet and clank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 tak pokud uz si stahoval tak se podivej do dowland listu tam ty hry najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo našel sem jen jednu a tu druhou prostě stahnout nemužu,takže mam jen jednu,bezvadny fakt dik,sony zkurveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ten navod funguje, staci se pak jen proklikat pres ty errory.. Uz stahuju LBP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo našel sem jen jednu a tu druhou prostě stahnout nemužu,takže mam jen jednu,bezvadny fakt dik,sony zkurveny Není lepší jedna hra zdarma než žádná? Typický český člověk, něco má zadarmo ale není mu to dost. Navíc nikde není napsáno že to SONY neopraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo a pokud ti jde jen o jednu pokud mas vice uctu tak mas tam plno her nastahnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Jacc! Už se tu xkrát psalo že kdo má víc účtů, tak to nejde!!!! Max. 2 hry na jednu konzoli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 blboune...ja mam stahly čtyry :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Hej můžete mě někdo poradit, kde ty hry stáhnu? a proč nemám ten PS Plus?? Sem z toho trochu vedle:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. super funguje to, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já mam taky stáhlý 3 hry, je to dvě hry na účet:) já mam Lbp, dead nation a ratchet & clank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jestli to bude takhle porad pokracovat vymenim PSka za Xbox.. evidentne se furt opakujes, tak ho vymen, a dokaz nam ze ma koule;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 no vcera pri stahovani her zdarma na main ucet a aktivovani get out, bylo asi 5 erroru a hry zmizely a tvarily se jako stahle,lol,jeste ze na dalsich 3 uctech to nebyl problem stahnout vsech 5 her,ale i tak napisu sony, jak je to mozny,ze mi to zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub87 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ty co dopadli špatně tak tady návodjak nato kdyz zmizne balicek camin 03. 06. 2011 19:51Pokud má nekdo problem stím,že mu spadlo PSN a přišel o hry,tak tady je návod,jak je dostat zpet.Jdete do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion." Overené - funguje to. Díky camin. kde prosim najdu Account Management? Mam ps3 chvilku. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 stahnul sem wipeout +fury a tváří se to jako dvě stáhle hry,nekdo stejný problem?myslel jsem že je to jen datadisk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tak uz sosam LBP a hned pak mam ve fronte Wipe out + nejake ty featury k tomu, tak uvidime :) behem klikani na welcome back package to hodil hodnekrat ten znamy error, ale jen jsem ho odklikl a dal hned stahovat obe hry pro jistotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tak právě taham Wipeout a Little big planet :) Na dalšim učtu pak Ratcheta a inFamous a na US store pak dead nation a stardust :) je výhoda mít sourozence :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ještě jedna otázka, jak to bude potom po 30ti dnech? Když se nedej bože posere PS3 a pujde do reklamace... to už si je pak ty hry nebudu moct stáhnout znova??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 no vcera pri stahovani her zdarma na main ucet a aktivovani get out, bylo asi 5 erroru a hry zmizely a tvarily se jako stahle,lol,jeste ze na dalsich 3 uctech to nebyl problem stahnout vsech 5 her,ale i tak napisu sony, jak je to mozny,ze mi to zmizelo Aby ti SONY nakonec nezrušili všechny účty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schmit Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 TO je podle mně blbost, je jasně řečeno dvě hry na účet - ne na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 je to na účet, :) navíc je to i logický, je to kompenzace pro mě i sourozence, nemohli jsme hrát ani jeden a třeba levelit v AC:B nebo CoD:BO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 mně to pořád nejde :( aktivoval jsem si PS+ ale když chci kliknout na hru tak to prostě nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 no ps store provazi errory,musiš furt klikat a klikat,někdy tě to prostě pustí,mě to pustí třeba na 6tej pokus a pak na další stranku zas na patej pokus atd atd...už stahuju třetí hru a jede to dcla pomalu :/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Te Figl když přijdete o hry opravdu funguje :) doporučuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Aby ti SONY nakonec nezrušili všechny účty :-D pochybuju,ze by mi ucty mazala, jeden je na minis,dalsi na ps1 a dalsi na us store, vse je legalni, takze nevidim zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.