headhot Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Mám stejný problem, stahl jsem si burnout, nainstaloval najký ty aktualizace, potom jsem zapnul hru a ta je bez zvuku. Zkoušel jsem vypnout PS3 a taky TV ale nic nepomohlo :( obcas mi po 10 zapnuti zvuk naskoci, no nevim co je to za ♥♥♥♥♥itu,asi pomsta za stahnuti z psn+ zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já už ten zvuk rozjel, v XMB jsem dal Nastavení>Nastavení zvuku>Nastavit zvuk>Manuálně a tam musíš zaškrtnout tyto věci: PCM 2 CH 44.1 khz PCM 2 CH 88.2 Khz PCM 2 Ch 48 Khz PCM 2 CH 96 Khz PCM 5.1 CH 44.1 khz PCM 5.1 CH 88.2 Khz PCM 5.1 Ch 48 Khz PCM 5.1 CH 96 Khz Vyzkoušej to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 hele chci se zeptat ted nejsem u PS...takze : psn+ uz mi bezi kdyz jsem jeste asi tejden nazapnul ps3 enbo az ho zapnu? u welcome back balicku si stahnu 2 hry a ty Burnouty jsou proste navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelholy79 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 hele chci se zeptat ted nejsem u PS...takze : psn+ uz mi bezi kdyz jsem jeste asi tejden nazapnul ps3 enbo az ho zapnu? u welcome back balicku si stahnu 2 hry a ty Burnouty jsou proste navic? přesně tak příteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 a to psn+ mi ted uz bezi i kdyz jsem tejden nebyl na ps3 nebo az ho ted zaopnu tak ho manualne musim aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 musíš ho aktivovat, potom platí tech 30 dnů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Díky a kde ho aktivuju? a kolik her jsi teda muzu sosnout :D 2 za welcome back + volitene co psn+ zdarma nabidne? a po vyprdeni mi burnouty zmizej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 burnouty ti po vyprseni ps+ nezmizi vsechno co si stahnes na ps+ ti zustane;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 najed na ps store pak dAM dej welcome back a tam to pak je..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tvle mrte se dneska tesim domu! a jestli bjude nekdo hodnej a napsal by mi odpoved na tohle ? :D ... : ty welcome back hry jsou ty 2 pro stazeni ze 4? a pak jaky hry jse daji jeste stahout krome burnoutu myslim i might and agic ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 2 z 5ti, pokud mas více účtů i všechny, těch her je tam několik, včetbě starých vykopávek a dyn. témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 tak ne kdyz aktvijete ps+ na 30 dni tak je tam vyslovne napsano ze ty free hry jsou free to play for 30 day tudiz pak koncej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 tak ne kdyz aktvijete ps+ na 30 dni tak je tam vyslovne napsano ze ty free hry jsou free to play for 30 day tudiz pak koncej :D To se ale týká jen PS+ titulů, tich pěti her co tam je se to netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Keď dám ťahať nejakú tu hru, môžem to sťahovanie pozastaviť a neskôr zase pokračovať?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jo můžeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jo můžeš :) Akým spôsobom to môžem zastaviť a potom spustiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Keď dám ťahať nejakú tu hru, môžem to sťahovanie pozastaviť a neskôr zase pokračovať?? samozřejmě, v download manageru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Som v tom trochu lama tak ak by sa dalo povedať to trochu podrobnejšie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já už ten zvuk rozjel, v XMB jsem dal Nastavení>Nastavení zvuku>Nastavit zvuk>Manuálně a tam musíš zaškrtnout tyto věci:PCM 2 CH 44.1 khz PCM 2 CH 88.2 Khz PCM 2 Ch 48 Khz PCM 2 CH 96 Khz PCM 5.1 CH 44.1 khz PCM 5.1 CH 88.2 Khz PCM 5.1 Ch 48 Khz PCM 5.1 CH 96 Khz Vyzkoušej to :) tak super funguje to,ale je fakt divny,ze zniceho nic to prestalo fungovat, kdyz jsem to poprvy rozjel bez problemu, snad nebude nekde jinde jeste problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tak jsem si z welcome back stahl infamous,pak jsem z toho vyjel abych se podival na nejake ty recenze o zbylych hrach.No a zpatky jsem se uz nedostal,takze si radeji ztahnete hned 2hry jinak budete mit jen jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Zatím ještě nefunguje přístup ke Storu z her, všimli jste si? To může bejt problém u Dirtu 3 a promo kódu pro MP, kterej se údajně zadává ze hry, nevím, jestli to jde i přes redeem code, každopádně z her se do Storu ještě nedá dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tak jsem si z welcome back stahl infamous,pak jsem z toho vyjel abych se podival na nejake ty recenze o zbylych hrach.No a zpatky jsem se uz nedostal,takze si radeji ztahnete hned 2hry jinak budete mit jen jednu. Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion ... pak ti to zase půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 RiWiX: já jsem se tam dostal, sice až asi na 3. pokus ale už mám kod zadanej a jezdim online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 CANAVA-Je to tak,dik moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 poděkuj uživateli camin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.