VINC Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 nevite nekdo kolik potrebuju mista na Infamous? Kdyz chci instalovat pise to malo mista a skoro vsechno sem smazal, mam jen 40GB. A nahodou hodit hry do jiny PS3 asi bez sance co? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Máš-li jinou PS3 aktivovanou na svuj účet, tak tam tu hru stáhnout můžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Som v tom trochu lama tak ak by sa dalo povedať to trochu podrobnejšie?? Network -> download management -> vybereš si stahovanou položku a dáš trojúhelník -> PAUSE... nebo stačí vypnout Ps3 a když jí zase zapneš tak se stahování zase automaticky zapne a jestli ne tak stejný postup jako jsem psal akorát dáš continue nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jaky hry jste sk vybrali vy? ja nwm co .. :D tak reknete co ste si vybrali vy.. .ale uvazuju asi 100% DeadNation a tu druhou nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Při stahování Infamous se mi hra sekla na 58% !!!! - co mám dělat, aby se to znovu rozjelo ?? Zkoušel jsem dát pauzu, pak pustit znovu, vypnout konzolu, pustit znovu a ono nic !!! Nějaká rada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 stáhni ji znovu...nic víc stim asi neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jj, už to stahuju ... btw. kolikrát to celkově můžu stáhnout ?? - např. přes svůj účet kámošovi do PS3, atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jaky hry jste sk vybrali vy? ja nwm co .. :D tak reknete co ste si vybrali vy.. .ale uvazuju asi 100% DeadNation a tu druhou nevim Ja som sa rozhodol pre inFamous a tu druhú dám asi LBP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 zeptam se, pujcil by mi nekdo svuj ucet na kterej stahl ratcheta a LBP? Sem ochotnej pujcit i svuj ucet...je na nem Wipeout a Dead Nation... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jj' date=' už to stahuju ... btw. kolikrát to celkově můžu stáhnout ?? - např. přes svůj účet kámošovi do PS3, atd. ...[/quote']pokud hru mas na download listu v psn muzes stahovat jak chces treba tisickrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jinak redeem code u specialnich obleku Mortal Kombat konecne funguje,do vcerejska mi to psalo,ze mam spatne heslo, uz jsem chtel nadavat na jrc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 heh, já stahuju asi 6 her, víc účtů se vyplatí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 heh, já stahuju asi 6 her, víc účtů se vyplatí :) neboj jsou nas tisice,co jsme si stahli vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jaky hry jste sk vybrali vy? ja nwm co .. :D tak reknete co ste si vybrali vy.. .ale uvazuju asi 100% DeadNation a tu druhou nevim Já chtěl DN taky, ale pak jsem četl recenzi a rozhodl jsem se pro InFamous a LBP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 tak já jsem si stáhnul všechny hry co šly tak snad zůstanou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já LBP mam, takže beru InFamous a asi Dead Nation ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 tak já jsem si stáhnul všechny hry co šly tak snad zůstanou:) Proc by nezustly? Hele poradte mi tu druhou hru... royhoduju se mezi InFamous a Ratchetem...nebo LBP ... u ceho dele vydrzim? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ratchet trvá jen 3 hodiny, toho ne. LBP je na stovky hodin, ale nezabaví každého a InFamous je Sci-fi GTA, opět záleží jestli tě tento žánr baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ratchet že trvá 3 hodiny ? :D možná na easy.. ale ani tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ahoj, nemá někdo náhodou Německý STARDUST HD ? mám volný účet, vlastně 2, půjčit na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ratchet trvá jen 3 hodiny, toho ne. LBP je na stovky hodin, ale nezabaví každého a InFamous je Sci-fi GTA, opět záleží jestli tě tento žánr baví. ratcheta nebrat, ani to nema trofeje a na crack in time to nema zdaleka...ja stahl vsechny, ale nejvic me zatim nadchl wipeout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 fakt jsem rád že jsem měl dva český účty a jeden us takže mam 6 her zadara:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Co je ta 6. hra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Superstardust HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jinak na US je zdarma aj dynamicke tema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.