RaiDave Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Funguje někomu Japonský store? Od znovuzprovozněni PSN se tam nemužu nalogovat, má někdo stejný problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Ne mě taky nejde a nejde mi ani webový rozhraní playstation.com, když chci přes web třeba zadat číslo kreditky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakcz Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 nupucil by mi nekdo ucet ja mam stazenyho ratcheta a dead nation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 ježíííš chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Funguje někomu Japonský store? Od znovuzprovozněni PSN se tam nemužu nalogovat, má někdo stejný problem? mě taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 zlovkvetinaci -nevím,ale pomozte,kdyžtak kam to mám napsat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 nemáte problém s přidáním kreditky do PSN? včera se mi to nepodařilo, přes web toto nastavení není sprovozněno, na PS3 to nejde a kupovat předplacené karty nechci, používám Master Card Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tyjo, ty ses odvaznej =). No myslim, ze na tom jeste stale makaji, pripadne to muze zpusobovat problemy, protoze je to stale takovy nevim... nedodelany, cely. Porad to hazi errory, atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 tak když je problém, tak moje banka mi dá echo, navíc to dělám tak, že kartu pro intenetové bankovnictví povoluju jen pro transakce a pak ji opět blokuju štve mě, že se mi ze SONY podpory nejsou schopni ozvat, co mám dělat EDIT: Tak chyba byla na mé straně, špatně jsem vyplnil jednu kolonku, už to frká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 u me vse ok, zadal jsem kartu,koupil a smazal udaje, uz radsi nenechavam,taky mastercard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Když už jste u toho JAP storu, tak šlo Vám normálně změnit heslo?? Mě poslali mail, ale japonsky fakt neumím, ale myslím, že tam je nějaká potíž, a že mě heslo ani neposlali. Jak u Vás máte změněné heslo?? Edit: Dobrý už jsem na to přišel. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Nějaké informace, kdy pojede tato stránka? https://store.playstation.com/login.gvm Potřebuji něco změnit a stále to nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakcz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 jdou někomu hry od Electronic Arts protože NHL mi nejde a u Mercenaries se mi to vždy u přihlašovani sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 NHL11 mi funguje bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Taky vám už nefunguje Burnout? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nejde mi PSN, tak jsem volal na podporu a dnes je prý neplánovaná odstávka, která by neměla být delší než 24 hodin a zítra prý bude další plánovaná :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 cau gejzir pise ti to: the connection with playstation network timed out? je to ta odstavka nebo neco jineho, popripade kdyby si mi mohl poradit, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Přesně. Pak mi to ještě házelo hlášku, že PS3 systém byl odpojen od servru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Přesně. Pak mi to ještě házelo hlášku, že PS3 systém byl odpojen od servru. Jo a jak píšu nahoře, tak je to odstávka dle pána na podpoře. Pardon. Místo editace jsem dal citaci. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nejde mi PSN, tak jsem volal na podporu a dnes je prý neplánovaná odstávka, která by neměla být delší než 24 hodin a zítra prý bude další plánovaná :roll:plánovaná, neplánovaná. už mě s tím ser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 lol neplanovana a druhej den planovana dont fuckin kiddin me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Dnes bude odstávka od 17-19 hodin. Spekuluje se, že by Sony mohla zamezit sdílení účtů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 ono se spekuluje i o tom,ze zije lochneska prisera, toto uz resili na ofic forech a museli by prekopat cely psn,coz by znamenalo cca 14 dni odstavku a obrovskou ztratu zisku,takze je zbytecne zde hazet zbytecne domnenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan6879 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 nemuzu se prihlasit do PSN taky to nekomu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 milan fakt ? že mě jde :D Ono je možný že máš starý update neboli FW mě to taky dělalo a pak mi to hodilo UPDATE tak chvilku počkej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.